Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות דונגל אנדוריאד לטלוויזיה שישמש כסוג של סמארט טי.וי וכסטרימר.

הבעיה היא שהשוק מוצף ואין לי מושג מה מומלץ ומה עדיף על מה.

אשמח להמלצות בנושא.

תודה.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

• תגובות 122
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני בידיוק הזמנתי את הTV בוקס הזה שהוא כרגע הכי חזק בשוק עם ציפסט מפלצתי יחסית.

הסיבה הייתה שנימס כבר לנסות לקמבן שהXBMC יעבוד חלק בrikomagic MIIIS/.

http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-Vega-Elite-S89-Quad-Core-Android-4-4-OS-TV-BOX-Amlogic-S802-2-0GHz-2G-8G-Bluetooth4-0-2-4G-wifi-XBMC--Black-324693.html

אני אעלה גם כאן את הסקירה שלי שהמכשיר יגיעה בע"ה.

בנוסף דונגלים של מיניקס מאוד מומלצים.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אני הזמנתי וקיבלתי את הsidewinder4 של אקסטרימר.

המכשיר מובנה עם XBMC שעובד דראק.

לדעתי המכשיר שוחרר בטרם בושל כמו שצריך אבל יש מצב שכמה עדכוני תוכנה יוציאו מוצר סביר.

כתבתי חוות דעת ב HW ZONE. חכה לעדכון תוכנה, יש מצב שיש פוטנציאל לא רע למכשיר.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

hwgeek, ה-TV BOX הזה נראה מעולה.

סולל הדרך, אחפש את החוות דעת שלך.

האם יש איזשהו דונגל של minix ספציפי מומלץ?

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

היום בפחות מ60 דולר יש לך CX-919II (נקרא גם j22) באליאקספרס ודומיו. זה מרובע ליבות צ׳יפסט 8133 ואני מרעץ בו קיטקט בקלות כולל סרטי full hd.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אני גם מחפש TV BOX לטלוויזיה.

נתקלתי בכמה מוצרים אך אין לי מושג איזה לבחור.

מה דעתכם על זה או זה?

אכן שניכם הבאתם את אותו המוצר במדבקות שונות, אבל לדעתי עדיף להזמין מגיקביינג את המוצר כי הם עומדים מאחורי ה"מותג" TRONSMART ומעניקים תמיכה,פירסומים עידכונים ומדריכים ויוכלו לעזור במיקרה של בעיה -לא יודע איך זה מבחינת החנויות האלה באייבי.

http://blog.geekbuying.com/index.php/page/4/

בנוסף יש להם נציג נחמד בפורום הסיני שתמיד שמח לעזור וגם לספק קופונים למכשיר:

http://iandroid.co.il/forum/topic165216.html

אתם מוזמנים להיצטרף להגרלה ואולי ליזכות ב50% הנחה על המוצר שתיבחרו או לפחות קופון 10%, ב17 לחודש התוצאות יפורסמו-רק תעזרו להגיעה ל100 תגובות בכדי שהמיבצע ייצא לפועל.

מצאתי עבורכם את הקופונים שהם פירסמו:

$6 coupon for Vega S89 Elite 2G/8G: YYTKMFIX

$10 coupon for Vega S89 2G/16G: GSFJMTQF

Coupon expiration: April 18

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)

תודה על הקופונים! אני ברצינות חושב לקנות את S89 כדי לשדרג את האנדרואיד הקיים שעובד אצלי שהוא כבר טיפה איטי עם חלק מסרטים האחרונים של 1080P ולא תומך בפורמט סאונד די טי אס (4 ליבות של סמסונג 1G זיכרון וMALI400 מעבד גראפי, חוץ מזה אין לו מארז, זה כרטיס).

לא כל כך הבנתי באיזה אתר ניתן לממש את הקופונים.

תודה.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הם תומכים בפייפאל?

פורסם

כמובן, והם חנות גדולה ואמינה שמוכרת גם באמזון.

אתה יכול גם להיתעדכן בעמוד הפייס שלהם עם כ90K לייקים.

• תוכן חדש...