Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

גיבוב על שניצל בבגט: מה נסגר עם מחירי השניצלים?!


Tamir FR
שימו לב! השרשור הזה בן 3741 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

  • תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

1. עם מחירי הדיור בארץ הכול הופך לייקר, אנשים צריכים לשלם על הדירה.

2. הפלפל באחד העם הוא אחד הגרועים שיש, לא שווה 3₪.

3. המאפיה בכרמל ליד החניון מוכרים פרורי לחם - הכי טוב שיש. פרורים מהסופר עשויים בעיקר מחומרים משמרים.

4. הגלידה במקדונלדס לא עשויה משומן בעלי חיים. השמן של הצ'יפס הוא גוש שומן מומס

אייל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גוש השומן שעובר "התכה" בציפסר הוא שומן חזיר וככל הידוע לי, אין שימוש בו בישראל אלא בשמן קנולה.

 

יש אגדה אורבנית רצינית מאוד (וכמובן חסרת שחר) שהגלוידה של מקדונלד מבוססת על שומן חזיר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שניצל טוב קודם כל צריך להתחיל מנתח עבה. אישית לא אוהב אותו דפוק אלא סיבי.

 

הבלילה היא מביצה עם קצת עמבה.

 

מיבשים טוב את הנתח עם מגבות נייר, מקמחים, ביצה, פירורי לחם ולמחבת עם שמן חם אבל לא חם מידי.

 

הוא צריך לצאת לא ורוד בפנים אבל קרוב לזה

 

לגבי איזה זבל זורקים בתוך המקדונלדס זה מעניין לי את האשך השמאלי. אני לא מצפה שזה יהיה בריא או מזין ואם אני מרגיש טוב אחר כך אז הוא ממלא את יעודו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גוש השומן שעובר "התכה" בציפסר הוא שומן חזיר וככל הידוע לי, אין שימוש בו בישראל אלא בשמן קנולה.

 

יש אגדה אורבנית רצינית מאוד (וכמובן חסרת שחר) שהגלוידה של מקדונלד מבוססת על שומן חזיר.

 

עבדתי פעם במקדונלדס, אז השמן זה סתם שמן קנולה רגיל ומחליפים אותו משהו כמו פעם בשבוע (או שיותר ולא שמתי לב, זה לא היה בתחום אחריות שלי) והגלידה באה בנוזל לבן שנראה בול כמו חלב שאותו שמים במכונת גלידה למעלה, ומסרטים שראו בהם את זה, נראה שבחו"ל זה בול אותה המכונה, אז שום שומן חזיר גם בחו"ל..

 

ואמנם יקר שמה, אבל מה שלא בשר אלא עוף דיי טעים, וזה המסעדה היחידה בסביבות מחיר הזה של העד 50 שקל שאתה יכול להיות בטוח שהאוכל שאתה אוכל נקי ולא נגעו בו כל הטבחים עם הידיים חשופות ולא נפל על הרצפה והורם ושעמד במקומות נקיים בזמן ההכנה. המשמעת במקדונלדס בקטעים האלה של נקיון היא ממש ממש חזקה.

עריכה אחרונה על ידי liorwohl

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז אתה מוזמן למסעד פועלים פה באשקלון שמגישה אוכל צפון אפריקאי ביתי, טרי, טעים ונקי במחיר של 38 שקלים למנה בשרית עם תוספת ושתייה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אילן שניץ בסגולה מהאגדיים בתחום.

 

בלבלה בבת-ים מחוץ למכללת בת-ים מוכר חצי בגט עם שניצל ביתי ענק בשמן עמוק ב15 ש"ח. יש שם פחית RC ב2-3 שקל למי שאוהב. חוץ מזה הוא בן אדם הזייה, שווה ביקור.

זה לא הכי טעים בעולם אבל יש זה איפה גדלנו :lol:

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בערד,

יש "שניצליה"( נקראת, שניצליית מואב) והמחיר הוא 15₪ לבגט.

בפעם הראשונה הייתי סקפטי, אבל הייתי די מופתע, הבגט היה טרי, כמו כן גם השניצל ושאר התוספות.

אפילו אפשר לבחור טעמים לשניצל, קרוב לעשרים טעמים.

יותר זול ממנת שווארמה. טעים.

_________________________________

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השאלה כמה נתחים בבגט ראיתי כבר כמה ששמים את השניצלים נתחונים הזה או את המצופה עם השומשום והסחוס, מחירים זולים מסוכנים בד"כ. צריך לבדוק את טיב הבשר ומקורו, ואת נקיון המקום.

התענוג שמוביל אותך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • חברי המעגל הראשון

מישהו הזכיר פ"ת-

אז ליד משרד הרישוי (או מכון רישוי? אין לי מושג איך קוראים לזה) יש גזלן נייד שהבנתי שהוא די מיתולוגי,

כל יום עומדים אצלו עשרות בתור בשביל שניצל שהוא מכין על המקום.

לא זוכר כמה זה עולה וסליחה על הפרטים החסרים אבל זה היה לפני יותר משנתיים :-P

למרות זאת, אני די בטוח שהוא עדיין קיים, מסוג הדברים שקיימים עשרות שנים בלי שום שינוי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חזרתי מהסוהו.. בנוסף לפטריות מוקפצות ורול ספיישל פילדלפיה שהיה מדהים לקחתי את השניצל שלהם ,

מנה ע-נ-ק-י-ת , השניצל עצמו טעים ברמות אחרות.

 

נהנתי מאוד וכמו תמיד תמורה מלאה לכסף. מנות לא זולות אבל הכמות תמיד נותנת להרגיש שלא מתקמצנים עליך במסעדה הזו .

 
 

 

 
 
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים


×
×
  • תוכן חדש...