Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי חברים

אני צריך רכב 7 מקומות ל 2 בוגרים ו4 ילדים בין 3 שנים ל 13 שנים

הרכב צריך לנסוע בשנה ~ 12 אלף קילומטר וישמש כרכב שני

חשוב שהרכב יהיה בטיחותי

1. האם כדאי לקנות רכב זול לקניה נגיד עד 40K כמו (C4 פיקסו , קרניבל או MPV בשנתון 2003, פ'זו 307) אחרי הירידת ערך הגדולה , ולקחת סיכון לביקור במוסך מידי פעם?

2. אולי שווה לקנות רכב יקר יותר כמו וורסו או גאלקסי ולהשקיע יותר אך להיסתכן בירידת ערך גדולה ?

אשמח לשמוע הערות או הערות לגבי כדאיות רכישה

תודה מראש

פורסם

אני הייתי קונה C4 פיקאסו עם מנוע 2000 בלי טורבו, חפש אחד עם הסטוריית טיפולים מתועדת, ומובטח לך שלא תכנס הרבה למוסך - ואם תכנס, זה לא יהיה יקר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם תקנה רכב ב40 אלף שקל, ונגיד תשקיע בו עוד 20 אלף על תיקונים (בלי טסט, ביטוחים) ואחרי 3 שנים תזרוק אותו לפח עדיין "תפסיד" עליו פחות כסף מאשר אם תקנה רכב חדש ב150-160 ותמכור אחרי 3 שנים.

פורסם

אפשר להצטרף לדיון?

ומה לגבי אפשרויות הביניים של 60-80K לשנתונים 2009/10 בערך ל-C4 פיקאסו?

הרכב עדיין במצב טוב, לא שחוט ועם ק"מ סביר אבל ירידת הערך כבר לא כל כך גדולה...

איפה נקודת העלות/תועלת עבור רכבים כאלה?

פורסם (נערך)

יהיה קשה לך למצוא את נקודת האיזון כי יש פה משתנים לא ידועים. רכב חדש אולי יהיה אמין יותר אבל מדמם ע"י ירידת ערך.

רכב ישן ידמם פחות אבל יתכן ויכנס לתיקוני בלאי . פרמטר הייתכן פה מאד רחב וקשה לצפייה. אין תשובה נחרצת וכללית.

עצתי לך: גם רכב חדש יכול להכנס למוסך על בלאי, אז אם אתה חזק בנפש ומוכן לסבול כאבי ראש וריצות : לך על הישן יותר,אחרת: קח חדש יותר.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
אפשר להצטרף לדיון?

ומה לגבי אפשרויות הביניים של 60-80K לשנתונים 2009/10 בערך ל-C4 פיקאסו?

הרכב עדיין במצב טוב, לא שחוט ועם ק"מ סביר אבל ירידת הערך כבר לא כל כך גדולה...

איפה נקודת העלות/תועלת עבור רכבים כאלה?

ובאותו הקשר -- מה דעתכם על הגרנדיס בשנתון דומה? קצת יותר יקר, אבל אולי שווה בשביל הנוחות ושמירת הערך?

פורסם (נערך)
אז אם אתה חזק בנפש ומוכן לסבול כאבי ראש וריצות : לך על הישן יותר,אחרת: קח חדש יותר.

אני לא מכונאי בנפש - רוצה שקט ולא לבזבז זמן מיותר על ריצות ותיקונים שתמיד באים ברגע הכי לא נוח ולחוץ...

רכב צריך לשרת אותי - לא להיפך.

עשיתי תחשיב בדיון הזה לגבי יחס עלות/תועלת של ליסינג מול רכישה של רכב ישן וחדש:

http://goo.gl/2t79zj

אם לא טעיתי במשהו שם, בנסועה שלי הכי משתלם לקנות C4 פיקאסו החדשה (דיזל), אפילו אם לוקחים בחשבון את המחיר הגבוה וירידת הערך ואפילו מול קניה של רכב משומש 2007/08... נשמע לא סביר אבל זה מה שיצא - תבדקו אותי.

עריכה אחרונה על ידי gillz
  • תוכן חדש...