Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

במוו קטנה חדשה עם הנעה קדמית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אם הייתי צריך להסתמך על התמונה באתר זה נראה מעין קרוסאובר, בתמונה האמתית רואים כי מדובר על רכב קטן.

האחורה נראה כאילו שייך לדור קודם, הקדימה ממש אהבתי.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

מניח שמחירים יהיו בסביבות מרצדס A קלאס.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

צר לי, אבל רכבים האלו לא מיועדים ל90% מהציבור בארץ. בארץ עם המיסים הגבוהים זה לא רכב לכל פועל. בחו"ל במוו בסיסית אפשר לקנות בכ20K אירו, שזה 100Kש"ח.

פורסם

קונספט דומה מאוד לסיטרואן C3.

פורסם

המכונית תיהיה במוו סידרה 2 אקטיב טורר, היא למעשה התשובה של במוו ל b class של מרצדס, האמת נראית לא רע בכלל, רק חבל שבמוו מתחילים לעבור להנעה קידמית

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

לא מבין מה אתם אוהבים בעיצוב. לדעתי לא משהו.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

כל מי שעוקב אחרי עיתונות הרכב הבינלאומית יודע שהיום הנורא הזה יגיע.

לפני 10 שנים כשיצאה סידרה 1 הראשונה, הE87, מנכ"ל BMW הצהיר שלמרות הקשיים הטכניים לבנות רכב קומפקטי בעל הנעה אחורית, למכוניות עם סמל BMW תמיד תהיה הנעה אחורית. למכוניות עם הנעה קדמית מיועד המותג מיני. כשיצאה סידרה 1 הנוכחית, הF20 ב2012, כבר הם הצהירו בפה מלא שזה הדור האחרון עם הנעה אחורית.

ה2 active tourer שמוצגת כעת היא הראשונה המבוססת על הפלטפורמה של הסידרה 1 הבאה שתצא ב2018-9.

BMW לומדים ממרצדס ומאודי שיש המון כסף במכוניות רגילות עם סמל יוקרתי. כנראה שהם עושים את החשבון הכלכלי הנכון מבחינתם, אבל אני לא רואה שום סיבה לשלם הרבה על מכוניות כאלה, שלא מציגות מבחינה טכנית יתרון ממשי על מתחרותיהן העממיות.

בכלל BMW לדעתי איבדו את הכיוון עם שפע הדגמים שיש להם עכשיו. ג'יפונים, קופה 4 דלתות??, X6, X4, 5 GT ומה לא. איכס.

איפה המכוניות שלהם שהיו בונים פעם במטרה לבנות את המכונית הטובה בעולם.

BMW תסתכלו בפרסומות של עצמכם.

Rabbit_0.jpg

1802000prefrogx146.jpg

at-ing.jpg

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

מזעזע.

הסיבה שייצרו את המותג מיני קופר היא כדי לעשות רכב זול עם הנעה קדמית ולא לפגוע במותג BMW הנא(ע)ה אחורית.

זול זה לא יצא ,

אבל לפחות היו ממציאים את הדגמים האלה תחת השם מיני קופר ולא תחת השם BMW...

קודם מפסיקים עם ייצור תיבות ידניות לרכבי על ולאחר מכן עוברים להנעות קדמיות... פשוט חבל..

פורסם

אני מסכים עם חלק מהתגובות כאן ולא מסכים עם החלק השני, אבל דבר אחד בטוח.

BMW מייצרים המון רכבים שבסופו של דבר מתורגמים לכסף בחשבון הבנק של היצרן. BMW מאוד מצליחה באירופה וארה"ב ואין ברירה אלא לייצר דברים שיתאימו לשוק. עובדה שהX6 נהיה רב מכר בארה"ב. אתם מתנגדים, אבל בעלי המניות בחברה מאוד מרוצים, ועם זה, קשה להתווכח.

תחשבו שאם הם היו נשארים עם מכונות נהיגה בלבד לא בטוח שהם היו מוכרים כמויות כאלה ואז גם היה יכול להיות מצב שהם היו בסכנת סגירה. מה עדיף?

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

BMW הבינו שאם הם ישימו את הסמל של מיני על הרכב הזה הוא פשוט ימכור פחות.

אין מה לעשות, היום הרבה מאוד אנשים קונים רכב לפי הסמל שלו ולא לפי היכולות שלו או העליונות הטכנולוגית.

אנשים רוצים BMW, ככל שיהיו יותר רכבים בעלי הסמל יותר אנשים יוכלו לקנות אותם, זה מתבטא ברכבים כאלה עם הנאה קדמית או ברכבים כמו השיקוץ X6 שכל מטרתו היא שיראו כמה פח עם סמל קנה האידיוט שקנה אותו.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תוכן חדש...