Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי ,

אני צריך לבחור בין שני הרכבים הבאים:

- סוזוקי קרוסאובר אוטומט (גיר רציף) עם כל התוספת (למעט סאן רוף) הכוללות בין השאר:שלט חכם, מסך מגע, מצלמת רוורס ועד...

- ניסאן קשקאי מנוע 1600 גיר ידני (5 הילוכים) דגם וסייה (הדגם הבסיסי).

אשמח לחוות דעת.

אבנר

פורסם

מה שקנה אותך זה המסך מגע ומצלמת הרוורס? אפשר להתקין את זה בכל רכב, תעשה נסיעת מבחן בשניהם תראה מה מרגיש לך יותר נח, ויותר מתאים לשימושך.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

למרות הדימיון בקטגוריה הם לא ממש ברי תחרות, הג'וק מציע מרווח של סופר מיני בקושי והסוזוקי יותר משפחתי כך שאם אתה אמור לשנע משפחה אין בכלל שאלה והג'וק לא יעמוד במשימה.

פורסם

פות"ש מדבר על קשקאי, לא על ג'וק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כמו שאמרנו לך, אני לא חושב שאפשר להצביע על משהו גרוע במיוחד באף אחד מהרכבים הללו וזה בעיקר עניין של טעם ולאיזה רכב "התחברת" יותר.

ציינת שזה מליסינג - אז אני מניח שאין ממש חשיבות לעניין האמינות (כמובן שאין רצון להיכנס למוסך כל הזמן, אבל זה גם לא ממש משפיע על הכיס תיקון פה ושם) ולצריכת הדלק (לבטח לא ברמה של אדם פרטי שמחזיק מכונית). סע בשתי המכוניות, ראה איזו מהן נוחה לך ונעימה לך יותר..ותתחדש

פורסם

האמת היא שאני רוצה לבחור בניסאן אבל קיבלתי וטו מאישתי רק בגלל תיבת ההילוכים הידנית שיש בניסאן...

מה לעשות?

פורסם

אני לא מבין מה ההתלבטות,

הקרוסאובר רכב חדש לחלוטין, הקשקאי הוחלף בחו״ל.

הקרוסאובר מאובזר ומרווח יותר, מצויד בגיר רציף לעומת גיר ידני (למה להתפשר על גיר ידני ברכב כזה, זה רכב ספורט?).

״היתרון״ היחיד של הקשקאי שהוא נראה ג׳יפוני יותר, עקב כך שהוא גבוה קצת יותר.

חד משמעית הקרוסאובר עדיף.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
פות"ש מדבר על קשקאי, לא על ג'וק.

פאדיחה שלי, שבת בלי שנת צהריים משבשת אותי לגמרי :oops:.

אם האישה הטילה וטו על ערבוב הילוכים ידני איזה התלבטות נשארה לך?

פורסם

בד"כ כשהאשה מתילה וטו זה נגמר כך.

אני הייתי לוקח את הקרוסאובר בשביל שלום בית.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

לא צריך להפריז ב"וטו" של האישה כוטו אבל היא גם אמורה לנהוג עליו לא? במקרה הזה דעתה כנראה זהה ב"משקלה" לשלך ובאמת אין לך ברירה

פורסם
איך הביצועים של הקרוסאובר לעומת הקשקאי הידני?

עדיין לא יצא לי לבדוק את הסוזוקי אבל לחבר קרוב יש קשקאי ידני (מפואר ומרשים הרבה יותר מדגם הליסינג) והיא ממש חלשה.

המנוע קטן על הרכב. אומנם גיר ידני, אבל הביצועים חלשים.

באיזה חברת ליסינג מוצעות האופציות הלא ממש שיגרתיות הללו?

האם אתה בטוח לגבי המולטימדיה בסוזוקי? היא מוצעת כתוספת בהתקנה מקומית בעלות של כ-5000 שקל.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
לא צריך להפריז ב"וטו" של האישה כוטו אבל היא גם אמורה לנהוג עליו לא? במקרה הזה דעתה כנראה זהה ב"משקלה" לשלך ובאמת אין לך ברירה

במקרה הטוב, לכל היותר 10% מסך כל הנסיעות.

עדיין לא יצא לי לבדוק את הסוזוקי אבל לחבר קרוב יש קשקאי ידני (מפואר ומרשים הרבה יותר מדגם הליסינג) והיא ממש חלשה.

המנוע קטן על הרכב. אומנם גיר ידני, אבל הביצועים חלשים.

באיזה חברת ליסינג מוצעות האופציות הלא ממש שיגרתיות הללו?

האם אתה בטוח לגבי המולטימדיה בסוזוקי? היא מוצעת כתוספת בהתקנה מקומית בעלות של כ-5000 שקל.

תודה על המידע.

אני בטוח לגבי המולטימדיה. כנראה שיותקן גם מוביל-איי (או משהו דומה).

• תוכן חדש...