Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכון כושר מומלץ בהרצליה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתאמן שנה וחצי בספייס במרכז העיר. החודש הארכתי את המנוי לעוד שנה וחצי.

סה"כ במחיר הוגן לחודש אני מאד מרוצה מהתמורה.

לענין החניה, לידיעתי ניתן לקנות מנוי חניה בבניין.

אני עד היום הסתדרתי מצוין גם בלי.

לגבי שאר המכונים בהרצליה, מהמעט שבדקתי יקרים יותר.

הנגישות היומיומית מבחינת מרחק משחקת תפקיד משמעותי מבחינת סדר היום שלי.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

הספייס סביר. יש בו גלים של עומס אבל בשעות מסוימות לפי מה שהתרשמתי.

קורפוס אחלה ציוד אבל מלא ילדים שבאים לעשות פוזות.

הומלס לפייס בפיתוח יקר מאוד אבל המכון הכי טוב בכמה רמות מעל כל השאר מניסיוני.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
300 ומשהו בצד הגבוהה.

אבל כדי לשים בפרופורציות תזכור שיש שם גם בריכה.

לא נורא בכלל. יש שם מאמן שמלווה אותך? או שכל אחד ברשות עצמו?

פורסם
הספייס סביר. יש בו גלים של עומס אבל בשעות מסוימות לפי מה שהתרשמתי.

קורפוס אחלה ציוד אבל מלא ילדים שבאים לעשות פוזות.

הומלס לפייס בפיתוח יקר מאוד אבל המכון הכי טוב בכמה רמות מעל כל השאר מניסיוני.

זה פרוידיאני?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מחפש להצטרף למכון כושר בהרצליה. חובה שיהיה במקום חניה נורמאלית. מה מומלץ?

וינגייט אופציה? או שרחוק לך?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ממליץ לך יותר מכל לחפש מכון שקרוב למקום המגורים/העבודה או שנמצא על הדרך בין שניהם, עדיף אף להתפשר על איכות הציוד/מכון בשביל מרחק נוח, אם במידה זאת תהיה הדילמה.

ככל שהמקום קרוב יותר כך הסיכוי שתתמיד ללכת יגדל, אחרת כמו שתמיד קורה עם מתאמנים חדשים - ההתלהבות הראשונית תעבור ההתמדה תקטן והמנוי סתם יבזבז.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

^^^

:mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah:

ואני מוסיף - מכון ששעות הפתיחה שלו יאפשרו לך להתאמן בבוקר לפני העבודה או בערב אחריה. אני משלם הרבה מאוד להולמס פלייס, ואחת הסיבות שאיני משנה את המנוי היא המיקום (יש לי מנוי פלטינום שמאפשר לי להתאמן בכל המכונים, כך שאני נודד מדי יום לפי המשרד שבו אני צריך להיות בבוקר) ושהמועדונים הרלוונטיים לגבי נפתחים ב-06:00, כך שמתאפשר לי ולאשתי להתאמן לפני העבודה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הספייס הוא אחלה של חדר כושר. לאחרונה יש הרבה קופונים ומבצעים (החד"כ נראה קצת ריק , אולי זאת הסיבה).

היתרון הגדול שהחד"כ נמצא במרכז העיר , ושעת סגירה מאוחרת (00:00 לעומת 23:00 בקניון).

עומס יש בשעות השיא כמו בכול חדכ שמכבד את עצמו , לא חסר מכשירים , והמאמנים לא מציקים (אבל יעזרו לך אם תבקש עזרה).

ההומספלייס נמצא במיקום גרוע , והוא מאוד יקר , הקאנטרי סתם יקר.

יש לך את החדרי כושר הקטנים (יש את פלג ממול לספייס) , אבל זה כבר עולם אחר.

בהצלחה

פורסם

נזכרתי שבבית הנדיב יש סטודיו C בקומת הקרקע. אתה יכול לטלפן אליהם ולבדוק מה המחירים שם. המקום תמיד נראה ריק.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...