Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עזרה לחבר קרוב.

כרגע הוא במצב נפשי לא יציב במיוחד, יש לו תחושה חזקה שבת זוגתו מנהלת רומן/סטוץ'.

לא פתחתי איתו בשיחה ארוכה מידי, לא ידעתי כל כך מה לומר.

הוא רק שאל אותי שאלה אחת:

"מהם הסימנים לכך שבת הזוג בוגדת בך?"

ביקשתי ממנו שידבר איתה, אך בשלב זה הוא מעדיף לארגן את מחשבותיו.

מבקש לדעת מהם הסימנים.

http://www.google.co.il/url?sa=t&source=web&cd=1&ved=0CDcQtwIwAA&url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3Da6yCEsDsGx4&ei=_P2EUvXrOvCV0QWN-4DQDQ&usg=AFQjCNEbKXum53Gqq4WK_G-Kg2CmFGQsVQ

(רז, גיבוב לשיקולך)

Gn'f'R

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה הסימנים? התרחקות, חוסר איכפתיות וזלזול שמתחיל להתחזק, דברים אישיים שהחברה פתאום לא רוצה שתראה, כמו לגעת במכשיר הנייד שלה (עוד לא נתקלתי בחברה שלא שחקה לי במכשיר או ששחקתי בנייד שלה סתם בשביל כיף אפילו לא במטרה כלשהי), לא מנשקת אותו, לא רוצה לישון איתו, בקיצור, כל הסימנים שמראים התרחקות - יכול להעיד.

גם יציאות מוזרות מהדירה לדוגמא בשעות מאוחרות.

הם חיים יחד?

הכי טוב זה פשוט לשאול אותה ישירות, תנסה להסביר לו את זה, תאמין לי שזה עדיף לו מאשר שיאכל לעצמו את הראש.

Opel Adam S 2017

פורסם

הדרך היחידה באמת להתמודד עם החשדות היא עימות. פשוט לשאול, בצורה לא תקיפה.

שייקח בחשבון שהנ(ח)שים בד"כ משקרות בנושאים כאלה. רק לאחר חפירה ממושכת מוציאים מהן את האמת(מנסיון לצערי).

פורסם

לטענתו הם לא קיימו יחסי מין מזה תקופה ארוכה,

הסברתי לו שיכולות להיות לכך סיבות נוספות ולא בהכרח בגידה.

בייחוד בשל העובדה שרק לפני חצי שנה הצטרפה תינוקת חדשה למעונם

וזה בהחלט עלול להשפיע.

זו שיחה שקצת לא נעים לי לקיים מולו, לכן באתי לכאן בכדי לדלות מידע

ודעות.

אני חושב שאין צורך כרגע לפחות בחוקר פרטי.

שביט,לא כולם מכירים את המקור.

דריש, יש אפשרות בבקשה ללינק ישיר?

Gn'f'R

פורסם

יש לי חבר טוב שהיה בטוח שאישתו בוגדת בו.

הוא ראה סימנים. הוא ראה תמונה בבר עם חברים מהעבודה כשהיו במשלחת לחו"ל, ועוד ועוד.

הוא שלח אחריה חוקר פרטי שהוציא דוח שהיא בוגדת בו, ואז כשהוא בא להתעמת איתה היה לה הסברים כל כך פשוטים וכל כך הגיוניים שהוא הבין עד כמה הוא אידיוט.

היא לא בגדה בו. אפילו לא חשבה על זה. אבל מאוד נפגעה ממנו.

לא לקפוץ למסקנות.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

בעקבות ה"פ שקיבלתי מחבר יקר, חשוב לי להבהיר משהו:

בעבר פתחתי שרשור עם נוסח פתיחה זהה שכביכול דובר על מכרים אך לבסוף חשפתי

כי מדובר בי.

אין זה המקרה הפעם, הוכחתי את רמת הפתיחות שלי בפורום לא אחת ולא אחתיים.

תודה.

Gn'f'R

פורסם
לא מנשקת אותו, לא רוצה לישון איתו, בקיצור, כל הסימנים שמראים התרחקות - יכול להעיד.

לפעמים זה הפוך לחלוטין. חיי המין פתאום מתעוררים כשבן הזוג מתחיל לבגוד, כי זה מעיר את החלק הזה בהם שהיה רדום.

הכי טוב זה פשוט לשאול אותה ישירות, תנסה להסביר לו את זה, תאמין לי שזה עדיף לו מאשר שיאכל לעצמו את הראש.

:mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

NITCH

ברור שזה יכול להיות ל 2 הכיוונים, אבל בעקרון מנסיון גם, כשהתחלתי להרגיש שהחברה שאיתי "מרחרחת" במקומות אחרים שמתי לב גם להתנהגות שכזו. אבל כמובן זה יכול להיות גם להיפך כמו שאמרת.

לפותח השרשור - זה מצב לא נעים וזה אף פעם לא פשוט להגיע לתשובה המלאה או להשיג אותה - אבל אין מנוס ואם הוא באמת חושב שזה מגיע ממצב כזה שפשוט ישאל.

נ.ב אפשר גם לפעמים להבין את האישה לאחר לידה טריה זה דבר נורמלי אך לא לתקופה ארוכה מדי שזה כן עלול בכלל להוביל לסיבות אחרות למדוע היא מתרחקת / קרירה אליו

Opel Adam S 2017

פורסם

לוקו,

1. אתה לא חייב להיות לגמרי פתוח ולחשוף את עצמך או להוכיח משהו למישהו, מי שזה לא יהיה ששלח לך ה״פ.

לא כל עוד הפורום פתוח לכל מי שיחפוץ, אין גביית מנויים ואין היכרות אישית אמיתית בין כל משתמש. אז תרגיש חופשי גם לשמור דברים או לצנזר דברים.

2. בעניין הבגידה. בכל הכנות, לא חושב שיש משהו שעליך לעשות בעניין. גם אם אתה מרגיש מעט מחויב כחבר. אלו הם ענייניו הפרטיים ותן לו למצוא את הפתרון הנכון והמתאים (שים לב..) בשבילו!

3. אתה לא חייב דין וחשבון לאף אחד בפורום.

• תוכן חדש...