Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול קניתי ספריי ניקויי לגנטים של GC בקבוק שקוף הצבע של החומר כחול,

היום שניסתי ליישם לפי הוראות יצרן+צפיה ביוטיוב התוצאות לא היו ממש מחמיאות.יש לציין שיש לי ג'נט בשני צבעים שחור

וכסוף.השחור יצא יותר מלכיוון מט,והכסוף לא ממש מבריק.

שאלה:מה לא עשיתי טוב.

חשוב לציין שדיללתי את החומר כמו שנאמר 1:4

פורסם

הספרי לניקוי של החברה הנ"ל לא מצטיין ממש בניקוי יסודי. אם פעלת לפי ההוראות ודייקת בדילול כנראה שזה המקסימום שהחומר יכול לתת. חשוב משנה זהירות עם חומרי ניקוי לג'אנטים כי רובם מכילים חומצות,ואלה שלא מכילים חומרים מסוכנים אחרים שיכולים להראות את בלאי הצבע של הג'אנט מוקדם מהצפוי.

מומלץ אחרי ניקוי יסודי שכזה למרוח אוטם צבע,ואם לא אז רק "לתחזק" את הניקוי של הג'אנטים בשמפו ONR שגם יעיל במיוחד לניקוי שלהם.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

על החומר הנ''ל המליץ לי משה מאוטוסטור.

לגבי אוטם צבע,איזה מומלץ?בהתחשב שאני חדש בתחום וכרגע ניזון מנסיונם של חברי הפורום.

פורסם

מה התקציב?

אני רכשתי poorboys wheel sealant מחו"ל, בקרוב אנסה אותו ואתן חוות דעת. לפי ביקורות הוא מאוד טוב,מחזיק מעמד יפה,ועולה לא הרבה.

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
מה התקציב?

אני רכשתי poorboys wheel sealant מחו"ל, בקרוב אנסה אותו ואתן חוות דעת. לפי ביקורות הוא מאוד טוב,מחזיק מעמד יפה,ועולה לא הרבה.

המוצר פשוט מעולה :)

קובי

:-)

פורסם

הזמנתי מאתר detailedclean.co.uk,שהוא מעולה ואני מזמין שם מלא.

מקווה שעכשיו (כן עכשיו) בשטיפה שאני הולך לבצע יהיה לי זמן גם לעבור יסודי על הג'אנטים.

פורסם
דרך אגב,שאלה שלא קשורה לנושא.

איך אני מצרף תמונות?

אתה תוכל בקרוב, זה תלוי במכסת הודעות שאתה רשמת עד כה.

-אם אתה לא יודע תשאל, אם אתה יודע תגיד, אם אתה חושב שאתה יודע... עדיף שלא תגיד.

:wink:

כרגע אייקון זמני, מייצר טובים יותר להמשך.

פורסם

הגנן הקדים אותי עם המפוח,אז השטיפה תיאלץ להידחות לעוד שעתיים פלוס.

תמונות מעלים דרך:"נהל קבצים מצורפים". מומלץ שהקובץ יהיה קטן (600X800 אם אני לא טועה)גודל אופטימלי.

להסברים נוספים תבצע חיפוש,שם כל האינפורמציה הדרושה.

פורסם

^ מתעלק.

תודה על האתר, מחירים טובים.

ידוע לך מה עלות המשלוח?

הבנתי שהמשלוח חינם אם ביצעתי הזמנה מ 425 ש"ח. אך מה העלות משלוחה אם לא הגעתי לסכום זה?

תודה מראש.

פורסם
^ מתעלק.

תודה על האתר, מחירים טובים.

ידוע לך מה עלות המשלוח?

הבנתי שהמשלוח חינם אם ביצעתי הזמנה מ 425 ש"ח. אך מה העלות משלוחה אם לא הגעתי לסכום זה?

תודה מראש.

מחירים מעולים יש שם!

אני חושב שזה תקף רק למשלוח באנגליה. זה מאוד קורץ לי כי בקרוב אבקר שם,ואני מתכנן קנייה בסדר גודל של 500 ש"ח, אם המשלוח יהיה חינם זה טוב אבל אני רוצה משלוח של עד יום יומיים עסקים.

פורסם
מחירים מעולים יש שם!

אני חושב שזה תקף רק למשלוח באנגליה. זה מאוד קורץ לי כי בקרוב אבקר שם,ואני מתכנן קנייה בסדר גודל של 500 ש"ח, אם המשלוח יהיה חינם זה טוב אבל אני רוצה משלוח של עד יום יומיים עסקים.

מתוך האתר לגבי שיפינג: (שים לב למודגש)

Delivery Info

Free Delivery on orders over £75

Our free UK delivery on orders over £75 is applicable on the cart contents value. This means the value of your order excluding VAT and Delivery must be over £75 to be eligable for this offer.

Free UK delivery is only applicable to the UK Mainland which includes England, Wales and Scotland. To take up this offer you must select the Free Delivery option from the delivery drop down list on the checkout page. In most cases, free delivery will involve your order being sent by courier to arrive within 4-5 working days.

We deliver to the following countries and regions

• England, Wales, Scotland, Scotland (Highlands), Scotland (Isles), Northern Ireland, Ireland (Eire), Isle of Man, Isle of Wight, Jersey, Guernsey
  • Austria, Belgium, Belarus, Bosnia and Hercegovina, Bulgaria, Croatia, Cyprus, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, France, Georgia, Germany, Gibraltar, Greece, Greenland, Hungary, Iceland, Italy, Latvia, Lithuania, Liechtenstein, Luxembourg, Macedonia, Malta, Monaco, Montenegro, Moldova, Netherlands, Norway, Poland, Portugal, Romania, Serbia, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, Switzerland, Turkey, Ukraine
  • Australia, Argentina, Brazil, Canada, China, Chile, Colombia, Hong Kong, India, Indonesia, Israel, Japan, Malaysia, Mexico, New Zealand, Philippines, Qatar, Russia, Saudi Arabia, Singapore, South Africa, South Korea, Taiwan, Thailand, United Arab Emirates, United States of America, Uruguay.

-------------------------------------------------------------

אם הבנתי נכון, זה אומר שכל הזמנה מעל 75 ליש"ט (לא כולל VAT) היא חינם, לכל אחת מהמדינות ברשימה ולוקח 4-5 ימים.

בוא נגיד שבוא אפילו. - לא רק אנגליה ..

• תוכן חדש...