Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עשרת הרכבים המפסידים ביותר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כשזה לא הולך, מפסידים מיליארדים:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4433758,00.html

להלן עשרת הרכבים המפסידים ביותר:

1. סמארט פור-טו
  2. פיאט סטילו
  3. פולקסווגן פייטון
  4. פיז'ו 1007
  5. מרצדס A קלאס
  6. בוגאטי ויירון
  7. יגואר X טייפ
  8. רנו לאגונה
  9. אודי A2
  10. רנו ואל-סאטיס

לא ציפיתי שתהיה יפנית ברשימה אבל אף אמריקאית? הפתעה?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מאוד מוזר לי שהLFA לא נמצאת שם, כל השאר פחות מפתיעים. (במיוחד הפייטון, מה לעזאזל הם חשבו לעצמם?)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
לא ציפיתי שתהיה יפנית ברשימה אבל אף אמריקאית? הפתעה?

אולי אין רכב אמריקאי ספסציפי שהפסיד כ"כ הרבה. השערה שלי היא שהיצרנים הפסידו הרבה על הרבה דגמים ולא דגם כושל אחד

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

עד שראיתי את השרשור הזה לא ידעתי שיש דבר כזה אאודי A2. נכנסתי לגוגל לבדוק מה זה. ת'אמת? היא גם נראית מיותרת.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
עד שראיתי את השרשור הזה לא ידעתי שיש דבר כזה אאודי A2. נכנסתי לגוגל לבדוק מה זה. ת'אמת? היא גם נראית מיותרת.

כשהייתי בלונדון השנה ראיתי 2 כאלו, גם אני הופתעתי מאוד לראות דגם שלא ידעתי אפילו שקיים.

אכן ניראה מוזר מאוד, לא פלא שהוא כישלון מוחלט.

פורסם

אני גם מהמר שהיא סוג של "לא לפה ולא לשם". כלומר, לא מרכזת את היתרונות של דגם ביניים. זה לא רק המראה, כי הרי הפיאט מולטיפלה מכוערת להפליא, אבל מאוד פרקטית. אני משער, שהאאודי הזו פשוט נופלת בין ה-A1 ל-A3.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

קודם כל, מדובר ברכב די מעניין.

שנית, הוא היה קודם לA1.

מדובר ברכב עם מרכב מאלומיניום, שזה משהו שדי נדיר ברכבים קטנים מאוד.

הוא היה מעניין גם בגלל המבנה הגבוה שלו, שבתוספת משקל נמוך מדי, יצר חוסר יציבות שהתבטאה בנסיעה שיכולה לגרום לבחילה בקלות. יצא לי לבלות כמה וכמה מאות קילומטרים באחת.

בנוסף, לרכב לא היה מכסה מנוע.

כל הטיפולים הבסיסיים והגישה לנוזלים הייתה דרך פתח קטן בחלק הקדמי.

attachment.php?attachmentid=356244&stc=1&d=1381147430

הרעיון של הרכב היה טוב, הביצוע פחות.

6585800012_large.jpg

פורסם
כשהייתי בלונדון השנה ראיתי 2 כאלו, גם אני הופתעתי מאוד לראות דגם שלא ידעתי אפילו שקיים.

אכן ניראה מוזר מאוד, לא פלא שהוא כישלון מוחלט.

גם אני גיליתי אותו בלונדון, ולאחר מכן ראיתי אותו במספר ערים באירופה (בריסל בעיקר).

רכב שאני לא מבין איך אאודי יצרו אותו תחת השם שלהם,לא הייתי זורק אותו אפילו למותג האחרון ברשימה שלהם.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם
קודם כל, מדובר ברכב די מעניין.

שנית, הוא היה קודם לA1.

מדובר ברכב עם מרכב מאלומיניום, שזה משהו שדי נדיר ברכבים קטנים מאוד.

הוא היה מעניין גם בגלל המבנה הגבוה שלו, שבתוספת משקל נמוך מדי, יצר חוסר יציבות שהתבטאה בנסיעה שיכולה לגרום לבחילה בקלות. יצא לי לבלות כמה וכמה מאות קילומטרים באחת.

בנוסף, לרכב לא היה מכסה מנוע.

כל הטיפולים הבסיסיים והגישה לנוזלים הייתה דרך פתח קטן בחלק הקדמי.

הרעיון של הרכב היה טוב, הביצוע פחות.

אל תישכח את התיבה החצי אוטומטית הארורה, שאין לי מושג מי באאודי הסכים לשלב אותה ברכב שלהם..

פורסם

לא מבין איך הם משווים בין פלופים כמו הפייטון, A-CLASS הישנה או 1007 לבין הבוגאטי ויירון - שהיא יותר הצהרת כוונות וכלי לניסוי טכנולוגיה חדשה מאשר רכב מסחרי.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

גם אני לא ידעתי על A2 עד לביקור בברצלונה לפני מספר חודשים, הרכב נראה אחד המכוערים ואני עוד מחובבי ה-VAG ונוהג על A3.

פורסם
מה עם רנו אוונטיים? הרכב שזכה להצלחה רק אחרי שהפסיקו את הייצור שלו...

אני כחובב רנו מאוד אהבתי את האוונטיים והואל סטיס, לצערי רנו מיתנו את העיצוב מהקונספטים.

בז'נבה 2001 ישבתי באוונטיים, המון מקום אבל רק 3 דלתות :S

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

אודי A2 ראיתי לראשונה בקופנהגן ב-2001 ובאותה תקופה הוא נראה מאוד מתקדם ומרשים. זה היה רכב שהקדים את זמנו, מאוד חריג לקטגורית גודל ומחיר שלו. אולי הוא לא נוח (לא נסעתי באחת), אבל אני לא חושב שזה היה רכב "גרוע". אני מסופק אם ה-A2 גורמת למחלת ים נוראית יותר מאשר זאת שחטפתי בשברולט קפריס (שלא לדבר על שברולט ספארי או במושב האחורי של F350 בכל מילואים שאני עושה לאחרונה).

למעשה אף מכונית מהרשימה היא לא קטסטרופה מוטורית. בוגאטי וויירון לא ממש מתאימה לרשימה - היא מראש תוכננה כפרויקט לא רווחי (שאמור היה להתקזז, לפחות חלקית, עם חלחול טכנולוגי לדגמים אחרים ובניית ערך המותג).

פורסם

אני לא מבין איך יגואר הצליחו להפסיד כך כך הרבה על הX TYPE,זה לא כזה רכב נדיר,במיוחד לא בחו"ל כלומר הוא נמכר בצורה סבירה,אומנם לא להיט כמו בימר או אודי ,והוא מבוסס על מונדאו כך שעלויות הפיתוח היו קטנות מפיתוח רכב מ -0 גם המנועים היו בארסנל של יגואר.

Porsche 944 turbo

• תוכן חדש...