Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביציאה מתחת דלק היה פקק באחד הבקרים השבוע בדרך לעבודה, יש שם מן נתיב אחד שאליו משתלבים מכל מסלולי התדלוק.

ברגע של חוסר תשומת לב שחררתי את הברקס, הרכב התגלגל 20 ס"מ במהירות אפסית, ונעצר בגלגל הימני במדרכה, ונראה שנגע קלות בפגוש הקדמי של הנהג שעמד לידי.

 

לא הייתי בטוח שהיה מגע בין הרכבים היות ואת המכה החזקה(יותר, יחסית) קיבלתי מהמדרכה בצד ימין, אז פשוט המשכתי לעמוד בפקק ואותתי שאני יוצא ביציאה הקרובה, הספק שלי הוסר כאשר הנהג השני עקף את הפקק דרך השוליים עצר לידי, פתח את הדלת שלי ואמר שאני אעצור בצד מיד, אחרת יזיין אותי.

 

למרות שהיה בי משהו שרצה לשים זין על הזקן הקירח למחצה, עשיתי כדבריו, ועצרתי בהזמנות הראשונה, ניגשתי אליו ושאלתי מה העניין.

הוא אמר שאני נוהג כמו חמור, ונכנסתי לו באוטו.

הוא אמר גם שצילם אותו כשלא ראיתי + את המספר של הרכב, ששייך בכלל מאמא שלי, משם נובעת הדאגה שלי.

 

מיד התנצלתי ואמרתי שאכן עשיתי טעות, שאני בדרך כלל שומר יותר מרחק מהרכב שמצידי, וניגשתי לצד הרכב המדובר ושאלתי אותו היכן הנזק, הוא ענה לא שהוא לא יודע, והצביע על נקודה אדומה בזנב הרכב, אמרתי לו שזה לא הגיוני, היות והייתי מלפניו.

 

לאחר מכן, אמרתי לו שהיות ולא נגרם כל נזק, אני מציע לסגור את העניין בהתנצלות מצידי, הושטתי לו יד, והוא לחץ אותה בחוסר רצון, תוך כדי ציון העובדה שיש לי מזל שלא קרה לרכבו כלום.

 

נפרדנו לשלום מבלי להחליף פרטים.

 

סה"כ האיש נראה סביר והגיוני, בסה"כ נלחץ כנראה בגלל שחשב שאין בכוונתי לעצור, אבל לאחר שהסברתי לו שאם הייתי באמת מעוניין לברוח, יכלתי לגשת לכביש צדדי שיש אליו גישה מהתחנת דלק.

 

קצת קילל וגידף, אבל לבסוף לחצנו ידיים.

 

השאלה שלי היא, האם למרות כל האמור לעיל, הוא יכול עדין להשתמש בתמונה שהוא צילם על מנת לקבל את פרטיה של אמי ולתבוע אותה, בנסיון לקשור למקרה נזקים שכבר היו קיימים ברכב?(זו סובארו ישנה יסחית, פגוש מתקלף ושריטות פה ושם).

 

תודה לכל העוזר!

פורסם

הוא יכול להגיש תלונה במשטרה על פגע וברח, ולהפיל עליך נזק אחר שיש ברכב.

 

מילה שלו נגד שלך.

 

חבל שלא צילמת גם.

A good drive is measured with G's, not KMH

 

Always go sideways

פורסם

א. כן הוא יכול, זה כרוך בללכת למשטרה ולהגיש תלונה על "פגע וברח" ואז יקבל את הפרטים של בעל הרכב.

ב. המקרה קרה בעלייה?

ג. איפה כל זה קרה?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
הוא יכול להגיש תלונה במשטרה על פגע וברח, ולהפיל עליך נזק אחר שיש ברכב.

 

מילה שלו נגד שלך.

 

חבל שלא צילמת גם.

א. כן הוא יכול, זה כרוך בללכת למשטרה ולהגיש תלונה על "פגע וברח" ואז יקבל את הפרטים של בעל הרכב.

 

 

כן. הוא גם יכול ללכת למשטרה ולהתלונן שדרסת לו את הכלב. האם יעשה כן? אני בספק.

אף אחד לא יטריח עצמו למשטרה, לבית המשפט, לשקר בבית המשפט בשביל כמה שקלים. אתה יכול ללכת לישון בשקט.

ארז רונן

פורסם
הוא יכול להגיש תלונה במשטרה על פגע וברח, ולהפיל עליך נזק אחר שיש ברכב.

 

מילה שלו נגד שלך.

 

חבל שלא צילמת גם.

 

איך בדיוק זה פגע וברח אם עצרתי ושוחחתי איתו? דרך פעולה זו תיכנס תחת הגדרה ברורה של קבלת דבר במרמה מבחינת החוק.

 

מלבד זאת, מה בדיוק הייתי מצלם?, את הנזקים הקיימים?, איך אני יכול להוכיח באיזה סדר עמדו הרכבים?.

פורסם

אני בגישה של ארז.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

שאלת שאלה כללית, קיבלת תשובה כללית, הוא יכול לעשות את זה.

הפעולה עצמה לא חוקית וכו' וכו'. אבל טכנית הוא יכול להשיג את הפרטים שלך בצורה הזו.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אני מסכים שאתה יכול לישון בשקט. להבא, כשאתה מעורב בתאונה, ללא כל קשר להימצאות נזק, צלם את מקום הפגיעה של כלל הצדדים המעורבים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

×
×
  • תוכן חדש...