Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

היום התחילה בעיה בהתנעה - מסובב סויטצ' עד הסוף ואין שום תגובה ושום רעש.

המצבר תקין ויש חשמל, אין קודן (ייתכן ויש אימובילייזר מפני שיש נורה אדומה שמהבהבת כשהרכב כבוי).

איך להתחיל לפענח את הבעיה ? האם במפתח-סויטצ'? האם בחיווט לסטרטר ? מה אתם ממליצים ?

אציין שלאחר מספר נסיונות עם המפתח - פתאום הניע צ'יקצ'ק!!!! והיום בערב - שוב אותו סיפור - אין סויטצ' ואין סטרטר. הגיר ידני.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• ספונסר פורום
פורסם

צריך לדייק בהבנת התקלה לפני שמאבחנים,מאור שאל שאלה נכונה, האם בזמן פתיחת מתג הצתה נדלקות בלוח שעונים נורות הבקורות כדון נורת מצבר,לחץ שמן וכו.. או לא?

אם כן,האם הנורות נדלקות ואין סטרטר? או שיש סטרטר ואין הנעה?

אורן

פורסם

יש 2 סיבות עיקריות בדגם הזה למקרה שאתה מתאר.

1. סטארטר. תן מכות עח הסטרטר תוך כדי מתן סוויץ עם המפתח. אם הרכב מניע, תקלה בסטרטר.

2. חיישן הצתה- נסה להוציא אותו , לנתק,לנקות ולהחזיר. לי זה פתר את אותה הבעיה באותו הרכב.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

ירדתי עכשיו למטה לנסיון להניע עם כבלים - שום דבר. כאשר פירקתי את ההברגה של הפלוס וחיברתי את הכבל ישירות לקוטב דרך התנין ולא דרך איזה הברזל של המחברים - הניע בצ'יק צ'ק תוך מאית השניה.

כיביתי וניסיתי שוב לאחר דקה - הניע שוב בלי כבלים.

יש מצב שזה מצבר וזהו ? או אולי שילוב של מצבר חלש וסטרטר שהיה מעט תקוע ועכשיו הכל בסדר?

לא שמתי לב לנורה של האימובילייזר בזמן הסוייצ'? - מה היא צריכה להיות במידה והאימובילייזר תקין ומה היא צריכה להיות במידה והאימובילייזר תקול ? (לצורך ידע כללי והבנה לעתיד).

מה אתם אומרים ? מצבר וזהו ? או שבשביל התחלה להחליף מצבר ואז לראות אם יש עוד תקלה.

לציין כי בעבר ובמשך זמן ממושך - מידי פעם תוך כדי התנעה רגילה -- נשמע צליל חריקה מכוון הסטרטר כשניה לאחר השרכב כבר הניע.

אני פשוט לא יודע מה לעשות ביום העצמאות עכשיו - המצבר הכי מעפן סיני 450 שקל באוטודיפו בחיפה.

אני נמצא בחיפה - מה ההמלצות ?

תודה רבה

פורסם

נשמע שאתה קצת מבולבל.

ניסית עם כבלים וזה לא עזר. מה שאומר שמצבר חדש לא יפתור את הבעיה.

לפי מה שאתה אומר - אתה מסובב סוויטש ולא שומע שום דבר - אין תזוזה. אתה גם אומר שהסטרטר עשה בעיות בעבר.

אם היית אומר שיש תזוזה - אבל לא מצליח להניע - אז זה כנראה חיישן הצתה - וידוע שהוא בעייתי ברכב הזה.

לי זה נשמע כמו סטרטר עייף.

פורסם

אתמול דוב לא הניע לי בעצירה לתדלוק בתחנת דלק. הפעם הייתי מוכן עם מפתח בפייר (שמתי את שניהם אחד ליד השני בצרור).

לא עזר. אני נותן סוייטצ' - נורת האימובילייזר נדלקת רצוף (נראה לי שזה אומר תקין ?!), כל המדדי דלק וטמפ' מים עולים, אבל המפתח הולך עד הסוף ללא התנגדות (הרי בסטרטר יש לנו מעיין התנגדות כזאת).

ניסיתי כמה פעמים עם 2 המפתחות - כל פעם הסוויטצ' הלך עד הסוף ללא התנגדות. כבר התחלתי לדחוף את הרכב מהמשאבת דלק - הכנסתי שוב את המפתח בשביל הנעילת הגה ואמרתי שוב ננסה להניע - והפעם הניע.

מה לעזאזל זה ?

לא מצבר

ייתכן אימובילייזר ?

ייתכן סוייטצ'?

איך להתקדם.

הרי כשאגיע למוסך - יגידו לי תביא את הרכב כשהוא לא מניע לא כשהוא מניע.

• תוכן חדש...