Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מקפיץ, אם מישהו שומע או יודע על משקף אשמח מאד לקריאת כיוון.

תודה מראש

היי ,היום ראיתי משקף כזה בצבע ירוק תלוי על קיר במוסך בת"א המוסך נמצא מול אטמי פרפקט בפלורנטין רחוב אברבנאל 8

בהצלחה! (יש גיפ צהוב ישן בכניסה למוסך )

eran lanski

חבר מס- 14084

פורסם
היי ,היום ראיתי משקף כזה בצבע ירוק תלוי על קיר במוסך בת"א המוסך נמצא מול אטמי פרפקט בפלורנטין רחוב אברבנאל 8

בהצלחה! (יש גיפ צהוב ישן בכניסה למוסך )

נהדר, תודה אני ניגש אליו על הבוקר.

פורסם
נהדר, תודה אני ניגש אליו על הבוקר.

ערן, תודה המשקף אצלי :) הייתי אצל ישראל מהמוסך שציינת , איש חביב עןוד זכר מאיזה אוטו פרק את המשקף והסתדרנו. תמונות בהמשך. שבת שלום.

פורסם

דרך אגב, מישהו כאן יודע האם אפשר לצפות אלומיניום בניקל, או שיש לכם עצה טובה אחרת איך לשקם את מראה מסגרת האלומיניום של המשקף? איך אלומיניום מגיב לשיוף עדין ו "בראסו" או חומר הברקה אחר לכלי כסף?

רעיונות יתקבלו בברכה. כך נראה האלומיניום עכשיו - צירפתי תמונות

mishkaf 1.JPG

mishkaf 2.JPG

פורסם
דרך אגב, מישהו כאן יודע האם אפשר לצפות בניקל אלומיניום או שיש לכם עצה טובה אחרת איך לשקם את מראה מסגרת האלומיניום של המשקף? איך אלומיניום מגיב לשיוף עדין ו "בראסו" או חומר הברקה אחר לכלי כסף?

רעיונות יתקבלו בברכה.

קנה חומר שנקרא PEEK. תוצאות מדהימות שנשמרות לאורך זמן. אפשר למצוא בחנויות "טמבור", ACE, הום סנטר.

לשפשף באינטנסיביות וסבלנות עם מטלית רכה ואח"כ לנקות ולהבריק סופית עם טישו או נייר מגבת רך.

peek-metal-polish-100ml.jpg

פורסם
קנה חומר שנקרא PEEK. תוצאות מדהימות שנשמרות לאורך זמן. אפשר למצוא בחנויות "טמבור", ACE, הום סנטר.

לשפשף באינטנסיביות וסבלנות עם מטלית רכה ואח"כ לנקות ולהבריק סופית עם טישו או נייר מגבת רך.

מצוין, תודה רבה אני אגש מחר ל ACE בגבעת שמואל מקווה שיהיה שם.

• תוכן חדש...