Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW במבצע שובר שוק על ה- 316?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצא לי לבלות עם סידרה 1 והמנוע המדובר עשרה ימים בגרמניה ובהחלט המנוע הפתיע גם מבחינת כוח (136 כ"ס על הנייר נשמע לא מרשים בכלל) וגם מבחינת חיסכון. הרכב היה זריז מאוד והמנוע גמיש ומושך יפה כבר מסל"ד נמוך יחסית. בנוסף קיבלנו ממוצע של מעל 14 ק"מ לליטר וזה כולל נסיעות באוטובן במעל 200 קמ"ש, התגרזנויות בכבישי נהיגה (ויש שם הרבה כאלה) ולא מעט פקקים. בכל מקרה לא היינו בראש של לחסוך דלק והצפי שלנו היה ל10 ק"מ ללליטר ככה שחסכנו לא מעט כסף ב3000 ומשהו ק"מ שעשינו.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
  • תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ה-s40 היא משפחתית שמבוססת על פורד פוקוס ולא משפחתית גדולה/מנהלים כמו סדרה 3 או פסאט.

גם אני רואה מעט מאוד פסאט חדשות, היא הכי נפגעה מהפופולאריות של הסופרב.

תיקון קל, דיברתי על ה-S60 T4.

ה-S40 כבר אזלה מהמלאי וכעת מחכים ל-V40.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
כן - 112 כ"ס 860 ק"ג. 0-100 8.3 שניות. יחס הספק משקל - 7.7 ק"ג\כ"ס.

לב.מ.וו. יש יחס של 10.3ק"ג\כ"ס. ולאור יחסי היחס - הבימר מפתיעה לטובה בתוצאה! לא מבין מה עצוב כל כך?

אם היא עושה 9.2 שניות, אז סביר שנתון ההספק מוצנע. או שהיא לא עושה 9.2...

אגב ה GTI ההיא הגיעה למהירות מרבית של 183 קמ"ש - ה 316 ל 210 קמ"ש.

וואווווו כמה שטויות!!!

פרט להספק הכל טעויות.

יש לי את ספר הרכב המקורי אבל אפילו אין צורך לפתוח אותו.

GTI MK2 שקלה 940 ק"ג ואפילו יותר (תלוי בשנתון).

0-100 ב-8.9-9 שניות (מנוע ה-8V לא ה-KR).

מהירות מירבית של 195 קמ"ש לפי יצרן, בפועל סביב ה-210 על השעון, מנסיון.

ת'כלס אני חושב שמי שמשלם על דגם 316i סכום כזה, או שהוא ממש אמיד וזה לא מדגדג לו או שהוא פשוט אדיוט.

כנראה האפשרות ה-2 תתפוס יותר בארץ.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

מי שממש אמיד לא יקנה 316. זה הentry level לסדרה 3.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

יקנה אבל לא לעצמו.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
וואווווו כמה שטויות!!!

פרט להספק הכל טעויות.

יש לי את ספר הרכב המקורי אבל אפילו אין צורך לפתוח אותו.

GTI MK2 שקלה 940 ק"ג ואפילו יותר (תלוי בשנתון).

0-100 ב-8.9-9 שניות (מנוע ה-8V לא ה-KR).

מהירות מירבית של 195 קמ"ש לפי יצרן, בפועל סביב ה-210 על השעון, מנסיון.

ת'כלס אני חושב שמי שמשלם על דגם 316i סכום כזה, או שהוא ממש אמיד וזה לא מדגדג לו או שהוא פשוט אדיוט.

כנראה האפשרות ה-2 תתפוס יותר בארץ.

הקשקשן היחידי פה זה אתה, רשמתי בפירוש 1983, ה MK2 הופיעה רק ב 1984, וה MK1 GTI צוידה בשנה שנתיים האחרונות ב 1800CC הגמיש, והחזק יותר שתקופה מסוימת היתה השילוב המהיר ביותר בהיצע של פולקסוואגן.

פורסם
זה מעניין. תוכל לספק קישור למידע כזה?

הביצועים המוצהרים, אכן לא מסתדרים עם נתוני ההספק.

http://www.worldcarfans.com/112021541193/bmw-328i-engine-more-powerful-than-bmw-says---dyno-results

זו דוגמא אחת מיני רבות.

בכל הפורומים הרלוונטים מדברים על הספק אמיתי של כ-270 כ"ס בקראנק וכמובן פוטנציאל גדול של שיפורים הודות לטורבו.

זה גם מסתדר יותר טוב עם הביצועים הבאמת מצויינים של הרכב שכבר בגרסת ביניים נותן במשפחתית יוקרתית 0-100 ב-5.9 שניות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
וואווווו כמה שטויות!!!

בדוק עצמך חבר לפני שאתה מחלק ציונים.

הקשקשן היחידי פה זה אתה,

:mm_yeah:

זו דוגמא אחת מיני רבות.

:mm_yeah:

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
המנוע הוא מנוע טורבו, 136 כ"ס הם כוחות סוס על הנייר בלבד לצורך בידול מהגרסה הבכירה יותר, כך גם המומנט.

המומנט המפורסם הוא 22.4 קג"מ אך המומנט בפועל על הדיינו הוא 26 קג"מ (258nm).

Effekt.jpg

לגבי המנוע לא הייתי דואג ובלי קשר יש 3 שנים אחריות על כל הבימריות החדשות.

בלי קשר, זה מאלץ את הפאסאטים למיניהם להוריד מחיר. בינינו, אף אחד לא יקנה פאסאט (שנתיים אחריות) ב221 אלף כשיש לך בימר (3 שנים אחריות) ב217 אלף.

המומנט בפועל על הדיינו נוגע טיפה ב 26 קג"מ ונופל חזרה, בטח בגלל זה פירסמו מומנט נמוך יותר. הרכב יהיה זריז בעיר, עגלה בסל"ד יותר גבוה. ב 5000 סל"ד, איפה שמנועים מתחילים לחיות, המומנט נופל ל 19 קג"מ וגם ההספק יורד.

הטורבו שם הוא פיצי.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

עקומת המומנט מפתיעה בזיגזוגים שלה.

אמנם יש כאן נתון סופר מכובד של מומנט מקסימלי בסל"ד נמוך במיוחד, אבל מנגד, בניגוד למנועי טורבו מודרנים אחרים העקומה ממש לא שטוחה/עקבית. מוזר.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

נתת את השנה האחרונה לכן הייתי בטוח שאתה מדבר כבר על MK2.

בקשר ל-ECU,

צריך לבדוק באלף מקומות שהמנוע אכן זהה אחד לאחד. בדר"כ הוא לא.

גם אם הוא כן זהה נניח, האם המסביב זהה (אינטרקולר וכו'..)?

בכל מקרה מחיר של 170K-180K לרכב כזה חדש לפי דעתי הוא הגיוני ונכון לשלם בישראל, לא יותר.

לפני 5 שעות, green כתב:

פורסם

פרוקסימה,

הלינק ששלחת מדבר על 328, לא?

פורסם
עקומת המומנט מפתיעה בזיגזוגים שלה.

אמנם יש כאן נתון סופר מכובד של מומנט מקסימלי בסל"ד נמוך במיוחד, אבל מנגד, בניגוד למנועי טורבו מודרנים אחרים העקומה ממש לא שטוחה/עקבית. מוזר.

מה סופר מכובד בטורבו שנכנס ב 2000 סל"ד ומת ב 5000? זה פשוט טורבו של ילדה בת 9, או רכב טורבו דיזל מסחרי.

המהנדסים של במו יודעים (בטוח) מה הם עושים. כנראה שהרכב יהיה זריז בעיר. הוא לא מיועד להיות ספורטיבי, רק רכב נוחות.

שים לב גם ליחס ההעברה בגיר בדיינו הזה. 2.8. ארוך מאוד (בהנחה שזה משוקלל). אז בכלל, הטורבו גודש טיפה יותר.

במחיר הזה, הייתי קונה מגאן RS מלוקקת ויפה, וחזקה פי 2. כמובן שאני כנראה לא הלקוח המתאים ל 316. :)

• תוכן חדש...