Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW במבצע שובר שוק על ה- 316?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
there is no 316 in the US

not a joke, you look down at the 325

GOD BLESS AMERICA !

328i convertible , 2012 1500 down payment, 299 a month !

that's a deal, this ugly 316 is lame, seriously? what a waste of 200K NIS

אתה צודק כמובן. ההפרש בארה"ב בין פורד ל-BMW עצום, לזה התכוונתי.

ואני מודע למחירים, בעוד אנחנו מדברים, ממתינה לי BMW 328ix שחורה בחוץ, ריפוד קאמל בפנים בחניון באדיסון, טקסס. עוד שבועיים אני חוזר אליה אחרי חודש וחצי בארץ...

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
איזה המשך? אתה מכיר הרבה אנשים שמכוונים לפאסאט חדשה ויחזיקו אותה יותר מ- 3 שנים?

לכן, בשוק הישראלי, על כל מגרעותיו, זו אכן עסקה לא רעה, ואני מקווה שתוריד גם את מחיר המתחרות.

תתפלא לדעת, אבל אני מכיר לא מעט אנשים אמידים שנוהגים להחליף רכב מדי 5-6 שנים.

מדוע 5-6 שנים? בהתחלה הם נהנים מתקופת האחריות ולא שוקלים להחליף. לאחר מכן הם מבואסים מנפילת הערך ומחליטים "למשוך" עוד כמה שנים. אח"כ מתחילות הבעיות(או החשש מהן) ואז בלית ברירה מחליפים לרכב חדש/חדש יותר.

למיטב זכרוני, לא היית בעלים של ב.מ.וו בעברך. נסה פעם. הנהיגה תסב לך הנאה, כל השאר, פחות.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תוכן חדש...