Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW במבצע שובר שוק על ה- 316?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי הפרסומים, 217K ש"ח כוללים כבר אבזור כגון SUNROOF, ומגיעים ב- 9.2 שניות למאה (מ- 136 כ"ס יחסית צנועים).

האם דלק פיצחו את השיטה?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא מדובר במבצע אלא במחיר המחירון.

היא נראית לא רע כשמשווים אותה ל-A4 עם 120 כ"ס ומרצדס C אמנם קצת יותר חזקה אבל הרבה יותר יקרה.

לדעתי אנחנו הולכים לראות הרבה כאלה על הכבישים בקרוב ומי שתיפגע ממנה בעיקר לדעתי היא פולקסוואגן פסאט שכבר ספגה פגיעה אנושה מהסופרב. אני חושב שגם רוכשי הג'יפונים בגירסאות הקצה יפזלו לכיוון הבימר שמגיעה בסך הכל דיי מאובזרת ועם ביצועים טובים על הנייר (בטח ביחס לנתונים).

אני חולם על אחת משומשת עוד כמה שנים במחיר של משפחתומטית חדשה ;) .

פורסם

במחירים האלה במרצדס יש A זריזה יותר או B. אבל בעצם זה אולי גם מנקר קצת במחירים של סדרה 1.

פאסאט תומחרה תמיד גבוה (מידי), ואני מקווה שהמחיר הזה ישים בפרופורציות את צ'מפיון לגבי תמחור הגולף, אבל אני יודע שאלה אשליות...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לפי הפרסומים הרכב יציע אבזור נדיב בהחלט וזו יכולה להיות אחלה אופציה לבעלי רכבי מנהלים.

בעיקר לדעתי תפנה לכל אלו שתמיד ״חלמו״ להיות בעלים של במוו/רכב ממותג יוקרה.

בנוגע לביצועים - בהחלט ביצועים מספיקים לרכב מהסוג הזה. מי שחפץ בביצועים טובים יותר יש אופציות אחרות בטווח המחירים הזה.

פורסם
לא מדובר במבצע אלא במחיר המחירון.

היא נראית לא רע כשמשווים אותה ל-A4 עם 120 כ"ס ומרצדס C אמנם קצת יותר חזקה אבל הרבה יותר יקרה.

לדעתי אנחנו הולכים לראות הרבה כאלה על הכבישים בקרוב ומי שתיפגע ממנה בעיקר לדעתי היא פולקסוואגן פסאט שכבר ספגה פגיעה אנושה מהסופרב. אני חושב שגם רוכשי הג'יפונים בגירסאות הקצה יפזלו לכיוון הבימר שמגיעה בסך הכל דיי מאובזרת ועם ביצועים טובים על הנייר (בטח ביחס לנתונים).

אני חולם על אחת משומשת עוד כמה שנים במחיר של משפחתומטית חדשה ;) .

גם לי יש פנטזיה על X5 משומשת אבל הבעיה היא לא בקניה אלא באחזקה ובחלפים שיקרים רצח.

פורסם
במחירים האלה במרצדס יש A זריזה יותר או B. אבל בעצם זה אולי גם מנקר קצת במחירים של סדרה 1.

פאסאט תומחרה תמיד גבוה (מידי), ואני מקווה שהמחיר הזה ישים בפרופורציות את צ'מפיון לגבי תמחור הגולף, אבל אני יודע שאלה אשליות...

רכבים קטנים בתוצרת האצ'בק לא ממש יספקו תחרות לרכב סדאן עם מוניטין ספורט-אלגנטי כמו הסדרה 3.

הספאט אכן מתומחרת בצורה מעט מגוחכת במיוחד מול הסופרב המאובזרת. הדגם המאובזר כבר קופץ הרבה מעל הפופיק ולא פלא שהוא נמכר רק במבצעים או באוטודיל.

ג'וני בוי, צריך לחכות ולראות מה יקרה עם העלויות בעידן דלק מוטורס ובכל מקרה אני חושב שאחזקה של סדרה 3 תהיה זולה יותר משל X5 שהוא גדול ויקר יותר מלכתחילה וגם מצוייד במנועים גדולים והרבה אביזרים שנוטים להתקלקל.

פורסם

המנוע הוא מנוע טורבו, 136 כ"ס הם כוחות סוס על הנייר בלבד לצורך בידול מהגרסה הבכירה יותר, כך גם המומנט.

המומנט המפורסם הוא 22.4 קג"מ אך המומנט בפועל על הדיינו הוא 26 קג"מ (258nm).

Effekt.jpg

לגבי המנוע לא הייתי דואג ובלי קשר יש 3 שנים אחריות על כל הבימריות החדשות.

בלי קשר, זה מאלץ את הפאסאטים למיניהם להוריד מחיר. בינינו, אף אחד לא יקנה פאסאט (שנתיים אחריות) ב221 אלף כשיש לך בימר (3 שנים אחריות) ב217 אלף.

פורסם

סה"כ נראה מבצע מעניין, שימשוך לא מעט רוכשים. האבזור יחסית נדיב לדגם כזה,

ולרוב האנשים המנוע יספיק. לגבי הפאסאט, הוא בכל זאת רכב יותר גדול ומרווח,

אז לא בטוח שהוא יגרום נזק כ"כ גדול למכירות שלו.

פורסם

אלו חדשות נהדרות.

אמנם לא my cup of tea, אבל כל התפתחות שעשויה להשפיע על התחרות היא מבורכת.

הפאסאט תאלץ להתמודד עם "שיווי משקל" חדש בשוק.

אם זה ישתרשר מטה למכוניות נוספות - כמו המונדאו וכד' - עוד יותר אחלה...

נתון ההאצה הקלאסי אכן מוזר למדי עם נתוני הספק/מומנט כאלו.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

מדהים אפילו הקמרי הבסיסית יותר יקרה מסדרה 3.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

השאלה החשובה היא האם יורידו את הסמלים כמו ב318 או לא :-D

אבל כן, זה שובר שוק, ויהיה מעניין לראות איך האחרים יגיבו.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

136 כ"ס וטורבו,

אני כבר רואה איך תתפתח דרישה עצומה להעלאת הספק באפטרמרקט, מלחמת הסטייג'ים התחילה.

בקרוב קיט להעלאת ההספק ל 200 כ"ס.

אני רק לא מבין למה לעזאזל גירסת הבסיס מתחילה עם גיר ה 8 מהירויות המשוכלל, יכלו בקלות להוריד עוד 20,000 ש"ח

מהמחיר, אם היו מתחילים עם גירסה ידנית.

פורסם

מצטער אבל אינני חושב שמחיר של 217K זה מחיר מבצע או אפילו מחיר אטרקטיבי לרכב.

כאשר ניתן לרכוש מונדאו למשל עם מנוע ואיבזור עדיפים ולהשאיר 40K בכיס אז מחיר אטרקטיבי זה לא.

הרכב לא צריל לעלות יותר מ 10% ממונדאו מקבילה , כלומר 180-185 , אבל במולדת מחפשי המותג ימצאו אילו אשר ישלישו את הסכום הזה ליבואן.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

נו, אבל זה בדיוק חלק מהקטע. יש הרבה אנשים שלא אכפת להם מה הם מקבלים, אלא רק שיהיה את הסמל הנכון. זו כנראה הסיבה המרכזית שבגינה זה מהלך שובר שוק. הרבה יקפצו על האופציה לקנות במו במקום פורד או טויוטה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.

• תוכן חדש...