Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יש מקום שיכול לכוון את האורות הרכב מאוזן לגמרי? או דרך לעשות את זה לבד?

הרכב הוא שברולט אפיקה 2009 עם פרוזקטורים.

uploadfromtaptalk1355744003847.jpg

uploadfromtaptalk1355744019130.jpg

פורסם

יש כיוון תקני לאורות, אתה לא יכול לכוון איך שבא לך, אתה תסנוור נהגים אחרים. אם האורות שלך לא מכוונים, כל מוסך יכול לכוון אותם.

פורסם

קודם כל כי אנחנו חיים על פי התקינה של האירופאים.

הסיבה לכך היא ליצור מצב שעלומה מהפנס השמאלי תהיה יותר נמוכה ולא תסנוור לעומת הימנית.

פורסם

חשמלאי רכב 100 ש"ח בעזרת מכשיר יעודי כמו במכוני הרישוי.

יש עוצמת לוקס (LUXEׂ) מקסימי לאור דרך ולאור מעבר.

פורסם

פותח השרשור, תעשה טובה לכולנו, גש לחשמלאי נורמלי, ובקש ממנו כיוון אורות, מעולם זה לא עלה לי יותר מ70 שקלים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אורות לא אמורים להיות מכוונים בצורה סימטרית. פנס שמאלי אמור להאיר ישר, וימני ימינה, כדי להאיר את השוליים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אורות לא אמורים להיות מכוונים בצורה סימטרית. פנס שמאלי אמור להאיר ישר, וימני ימינה, כדי להאיר את השוליים.

אני יודע זה הגיוני אבל מעדיף מאוזן בגלל אסטטיקה

פורסם

זה לא עניין של הגיון, ככה זה לפי החוק

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

נראה לי שאני אוציא את הדיסקים של הבלמים בשביל האסטטיקה.

גם ככה אפשר לבלום על המנוע וזה לא יפריע לאף אחד.

פורסם

סוג הרכב שיש לך כלל לא רלוונטי.

כיוון אורות הרכב מתבצע ע"י בעל מקצוע מורשה בלבד, ולא עצמאית, כפי שכולם המליצו לך.

זווית ההטיה של הפנסים (לרוב הנתון נקוב ב-%) נקבע ע"י יצרני הרכב/דגם ונרשם בספר הרכב ו/או רשום בצמוד לפנס

(ע"י מדבקה או הטבעה). כשאנו עוסקים בבטיחות אין לך שיקול דעת בכך.

• תוכן חדש...