Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה לינץ', מסכן הבחור. SMALLARS גולף הכי יפה והכי אופה. מה, לא ידעת? :-D

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הבעלים של האוטו חבר טוב,וגם אם הייתה מוכר לו את הקורבט ב 100 אלף פחות ,הוא לא היה קונה אותה ונוהג עליה.

הוא קנה אותה כי היא גולף פשוט גולף,ורק שאתה נותן בגז אתה מבין שיש משהו מוסתר שם,זה כול הקסם שלה.

והרכב הספציפי הזה שמור ברמות,ונמכר בלית ברירה.

פורסם

להגיד על רכב שעשה 4000 ק"מ שהוא שמור ברמות זה קצת לעשות צחוק מעצמך, מה ההבדל בינו לבין רכב אחר עם 4K שלא שמור ברמות?

בכול מקרה לפותח הדיון אני רק יכול להגיד שאתה לא ממש מבין על מה אתה מדבר.

להגיד על רכב כמו מגאן ספורט שזו מגאן עם יותר כ"ס ו0-100 מהיר, ושאתה לא מתלהב מזה, ומצד שני להגיד על רכב כמו הונדה RCZ שהיא גרמה לך להתרגשות עזה ברגע שהתיישבת בה אומר הכול.

בלי קשר למה שאני חושב על מחיר המכונית המדוברת אתה ממש אבל ממש לא יכול לשפוט בנושא, וחבל על המאמץ של אנשים פה בהסברים ושיכנועים ועל הדיון המבוזבז הזה.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

הייתי רוצה שיהיה לי סכום כזה לרכישת רכב, לצערי אין לי. אבל אם היה, לא הייתי בכלל מסתכל לכיוון גולף כשיש את 328 ב-290K.

זה בתגובה לחובבי VAG פה שטענו שיש אנשים שרוצים גולף הכי יקרה. למה הם רוצים דווקא את הגולף, אין מכוניות אחרות בשוק?

פורסם
חלק נכבד מאלה שקונים מכוניות יוקרה, מכוניות סתם יקרות, ומכוניות שהם מעבר למשפחתית סטנדרטית בכללי, קונים מכונית לפי "מה השכנים יגידו", אולי קצת לפי כמה גדג'טים יש בסלון, ואיך הוא פותח ברמזור.

זו אכן בעיה נפוצה...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ארקו - קניית רכב, במיוחד רכב יוקרה/ספורט הוא עניין אמוציונלי לחלוטין.

יש הרבה קסם, בעיני וגם בעיני אחרים, במכונית סטנדרטית ותמימה שמשלבת אבזור מפנק ביחד עם הפתעה מתחת למכסה המנוע. אם הייתי מזמין מכונית כזאת בעצמי עוד הייתי מגדיל ומבקש לסלק כל סממן חיצוני (סמלים, מדבקות וכו') שמעיד על הייחוד שלה. בשביל כולם זאת סתם גולף, רק מי שצריך לדעת מה היא שווה - יודע. עם 328 אין לך את זה, שלא לדבר על הסטיגמה השלילית הדובקת בך כנהג של רכב כזה (וזה המצב למרבה הצער - גם אם אתה רו"ח מרובע ומהוגן). גם קורבט היא לא לעניין - היא ממש לא פרקטית ומושכת תשומת לב מקילומטרים בארצנו הפרובינציאלית.

וגילוי נאות - אין ומעולם לא הייתה לי מכונית של VAG ואין לי שום סנטימנט לחברה או למוצריה (אם כבר - אז קצת שלילי בשל פועלו המהולל ובחירת המכרים של האב המייסד, פרדיננד פורשה, בין 33 ל-45).

פורסם
הבעיה היא כמובן לא בעל הרכב שמנסה למכור ב-250k, אלא היבואן שמכר ב-299k

זה משפט המפתח מבחינת מוכר הרכב. חוץ מזה פותח השירשור רצה לדעת האם מישהו היה מוכן לקנות רכב כזה ב 250K וכמיטב המסורת של הפורום הזה ישר תקפו אותו כאילו הוא עשה משהו רע למישהו.

אני גם לא מסכים איתו אבל יש דרכים להגיב.

פורסם
זה משפט המפתח מבחינת מוכר הרכב. חוץ מזה פותח השירשור רצה לדעת האם מישהו היה מוכן לקנות רכב כזה ב 250K וכמיטב המסורת של הפורום הזה ישר תקפו אותו כאילו הוא עשה משהו רע למישהו.

אני גם לא מסכים איתו אבל יש דרכים להגיב.

מי תקף אותו? אולי סתם לא שמתי לב.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

איזה מצחיקים ...זה מזכיר לי את שנת 1996--

בן דודי מכר את הגולף VR6 שלו שנת 95 ואני חניתי עם הפיאט קופה האדומה והחדשה שלי לפניו...מחיר השתיים היה כחדשות זהה .

הגיע קונה צעיר הסתכל על הגולף הסתובב סביבה בעיניים בורקות ואפילו לא שם פס לכיוון הקופה :shock: כששאל הבחור את בן דודי למה הוא מוכר את הגולף ? הנ"ל הצביע על הפיאט ואמר -תראה איזה אוטו ,על מה אתה מדבר, הבחור הסתכל על שננו כאילו נפלנו מהשמיים וענה "מה קרה לך -הגולף פי אלף יותר יפה "....!

הבנתם-גולף זה גולף ויש אנשים שיקנו גולף גם עם יש-לאון FR , במוו135M,מגאן RS , ניסן370 אודי S3 וכו באותו כסף או פחות

פורסם

ושוב אנחנו חוזרים לההשוואה הבלתי נמנעת של הקורבט באותו מחיר כמו הגולף ואני לא יבין בן אדם שישימו לו את שתי הרכבים הללו מול הפרצוף והוא יגיד , עזוב אותך הקורבט סתם מנקרת עיניים אני ילך על הגולף עם האגזוזים באמצע .

אני את שלי אמרתי , לא באתי לפגוע או להעליב אף אחד . פשוט להבין איך לעזאזל מכונית ללא שום פן ייחודי רק נטו כוח מגיע לסכומים כאלה .

נ.ב. גם על מגאן RS כמה שהיא מדהימה לא הייתי שם רבע מיליון שקל. הייתי מחפש משהו מיוחד יותר משהו מלהיב יותר אוטו עבורי זה לא רק מ0-100 בכמה שניות , או אם יש מקום למזוודה בבגאג' , רכב עבורי זה ריגוש זה התלהבות זה ילדותיות ודפיקות לב. ותופתע אבל שאני התנעתי את הC4 ופתאום נדלקו לי כל הצגים והכל היה נראה דנדש , והכרום על ידית ההילוכים הבריק זה פשוט גרם לי התרגשות כזאת כמו שתיארתי בשרשור שפתחתי על הרכב . אותה התרגשות כמו שנכנסתי להונדה CRZ של חבר שלי החיוך האידיוטי הזה שעולה לך זה מה ששווה את הכסף וכל אחד משיג אותו מרכב אחר

חג שמח

בן

לא נראהלי שאתה העלבת מישהו (אלא אם קונה פוטנציאלי של הרכב קרא את זה), אבל זה מוזר שאתה לא מצליח להבין את מה שאתה בעצמך אומר. יש אנשים שלהם הגולף מעלה חיוך אידיוטי על הפנים בדיוק כמו שלך זה קורה עם ה-crz.

אני יודע שאני במיעוט פה, אבל אני למשל לא נשמך למכוניות אמריקאיות בכלל, ו100% הייתי מעדיף את הגולף או את המגאן על פני הקורבט "על עיוור" (לא נהגתי באף אחת מהן אף פעם) ומבין שתיהן כנראה את הגולף, כי אני ממש אבל ממש שונא את המראה של המגאן.

אם אתה מבין שכל אחד משיג את הריגוש מרכב אחר ומסיבות אחרות, איך זה שאתה מופתע מזה שעבור אנשים מסוייםי הגולף עושה את זה בדיוק?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

פותח השרשור, זה משהו שאתה לא תבין, כי אתה לא בנאדם מהסוג הזה. גם אני לא, לצורך העניין.

אבל יש אנשים שאוהבים את המראה הפשוט יחסית והלא מוחצן(פן אם זה מרצון לא לנקר עיניים או סתם חוששים מונדליזם) אבל שיהיו ביצועים מטורפים.

סוג של חשיבה כזאת מוביל אנשים עם הרבה כסף, לקחת גולף דור 2 , ולהכניס לה מנוע של WRX(ראיתי מתישהו בדיסקברי) ולקבל זאב בעור כבש מסוג אחר לגמרי :)

פורסם

מדובר בשילוב של סדרי עדיפויות,תקציב, טעם אישי וכ"ו

לא חושב שיש כאן עניין של נכון או לא נכון לשלם סכום כזה על "גולף".

לפותח התרד, הVTS\R נדירות יותר מהסיבה הפשוטה שהיא נמכרה במספרים מאוד מצומצמים בין היתר מחוסר עניין מצד קהל הלקוחות

הפוטנציאליים ולא בגלל איזה שהן יכולות נדירות או עיצוב מיוחד במינו.

פורסם

לנהג בC4, להגיד שגולף R הינה רק סתם 'גולף' זה כמו להגיד שאיבו 10 הינה סה"כ רק 'לאנסר' ליסינג עם מנוע חזק יותר.

למרות שבסכומים האלה ואף פחות מזה הייתי קונה מגאן RS CUP בלי לחשוב פעמיים, רכב בעל יכולות ספורטיביות גבוהות יותר מהR.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

אף אחד לא תקף אותו, הרוב אפילו הסכימו איתו. עם זאת עלו מספר תהיות שכנראה לא יקבלו תשובה.

לא נורא, הנושא הזה העביר את הזמן לפני ארוחת החג וקצת אחריה .

שנה טובה לכולם !

להגיד על רכב שעשה 4000 ק"מ שהוא שמור ברמות זה קצת לעשות צחוק מעצמך, מה ההבדל בינו לבין רכב אחר עם 4K שלא שמור ברמות?

.

מסכים איתך,

אני רואה לעתים שרשורי מכירה בפורומים שכנים שם אנשים מהללים ומשבחים כמה שמור ומושקע רכב מסויים,

ואז אני מגלה שזה רכב עם 5000 ק"מ שיצא אתמול מהחברה וכבר צבר שתי ידיים.

תהללו אחרי 100 אלף ק"מ וכמה שנים טובות , לא כשהוא בתול... :-D

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...