Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.winwin.co.il/Cars/Ads/CarsAds,3882851.aspx?utm_source=a_ynet_hp&utm_medium=component&utm_campaign=ongoing&Ref=a_ynet_hp

תהרגו אותי גם אם לאוטו הזה היה 800 כוח סוס , בסופו של יום זה עדיין גולף ! , אתם הייתם קונים גולף ב255 אלף שקל ?

רק שתבינו לצורך ההשוואה , יש קורבט מפנקת באותו מחיר למכירה

http://www.winwin.co.il/Cars/Ads/CarsAds,3665606.aspx

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא הבנתי איזה בעיה יש לך עם זה שזה גולף. ו STI זה לא רק סובארו? רוצה עוד דוגמאות?

המחיר של הגולף הזו מופרח מיסודו בארץ. 255 זה היה הקצה העליון והמוגזם מאוד לאחת כזו חדשה. רק שאצלנו היא עולה 300K...

ספצפית אני חושב שVW החטיאו בגולף R בכך שהיא קצת יותר מדי "מפוארת" במקום צעירה וספורטיבית.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

יש רכבים שנראים יקרים ויש רכבים שפשוט יקרים , הגולף ולא משנה אם זה יהיה R,A,O או כל אות אנגלית אחרת, פשוט לא מסתדרת לי בראש בתור אוטו שעולה רבע מיליון שקל , לצורך ההשוואה הבאתי לה קורבט קבריולט מדהימה זה אוטו שאתה יכול לדמיין אותו בטווח מחירים של רבע מיליון + .

אם היה לי רבע מיליון שקל פנויים הדבר האחרון שהייתי עושה, זה לפתוח את יד 2 ולהגיד אוקי בואו נראה איזה גולף אפשר לקנות

מבין ?

פורסם

אני מקווה שכאשר אתה תפרסם את הרכב שלך לא יצוץ עוד אחד כמוך שינסה להרוס לך את המכירה .

אם אותך לא מעניין גולף או המחיר אז למה לפתוח ת'רד על רכב של אדם -שמפרסם בארץ (ויכול גם לראות את מה שאתה כותב ) ולהשמיץ אותו ???

חג שמח לך.

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

רבע מיליון ש"ח?

על פאקינג גולף???

לא בקטע של להרוס לו את המכירה, אבל היי, זה נשמע לי הזוי לחלוטין!

אבל זכותו לנקוב במחיר שבא לו, אנחנו לשמחתי מדינה קפיטליסטית עם שוק חופשי (יחסית)

הוא ינקוב במחיר שבא לו, אתה תחליט אם ברצונך לקנות או אם לאו,

חג שמח לכל בית ישראל!

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

לא הורס ולא כלום, ופרסומת של נייר טואלט פינוק שאומרת ששלה רך יותר מנייר טואלט כיף , אז היא הורסת לה את המכירה ?

מותר לי להביע את דעתי ואם בן אדם דורש מכיר של 255 אלף שקל עבור גולף , זכותי המלאה להגיד שזה מוזר לי . אם ובמידה המחיר היה עניין פרטי אז נכון אבל ברגע שהוא מפרסם את המחיר באינטרנט זכותי להביע דעה על כך .

חג שמח שיהיה לכולנו , ואני באמת בתמים רק רציתי לדעת אם יש כאן בפורום הזה מישהו שיהיה לו רבע מיליון שקל והוא יוציא אותם על גולף זאת הייתה השאלה שלי .

פורסם

נהגת באחת פעם?

ההשוואה לקורבט לא נכונה, הגולף יותר משפחתית, חסכונית וזולה

אם היה לי כסף, זו בהחלט הייתה הבחירה שלי, מה גם שלא דרוש הרבה כדי להפוך אותה לעוד יותר קיצונית

פורסם

צריך לרצות אותה מאוד כד לרכוש אותה כמשומשת, במחיר הזה.

אני מניח שמחיר ה"סגירה" יהיה כשל GTI חדשה, ואז זו כבר התלבטות. ממש.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

בר, אני לא יודע עד כמה זה באמת דילמה, לפחות בשבילי. בסופו של יום כשאני בא לקנות רכב כמו הגולף R אני יודע שהרכב הזה עבר נהיגה אגרסיבית. אני יודע שגם יש לי משפחה וילדים, ועם כל הרצון שלי לרכב מעט יותר קיצוני, אני חושב שאצל רוב האנשים שיש להם עוד נפשות לכלכל הבחירה תהיה GTI חדשה, עם אחריות, כזו שאתה יודע מה עבר עליה מ-0 ק"מ, כי לקנות רכב כזה (הגולף R), שהוא משומש זה תמיד סיכון.

מה אתה היית רוכש במצב הזה?

נ.ב. לדעתי בטווח המחירים הזה, יכולה להיכנס ההתלבטות גם של מגאן RS חדשה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם להתייחס לשאלה, לא הייתי קונה אף רכב ברבע מליון ש"ח.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אם להתייחס לשאלה, לא הייתי קונה אף רכב ברבע מליון ש"ח.

אני מאחל לך שהתחזית שלך תתבדה... ושזה יהיה קטן עליך עוד בימנו...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תודה רבה על האיחולים, כנ"ל לך :-)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מחיר מטוורף לרכב שכזה, לא חייבים בהכרח ללכת על הקורבט, אבל בהחלט דוגמה טובה למכונית באותו מחיר..

אבל ככה זה בארץ, מנסים לתפוס פראיירים..

פורסם
בר, אני לא יודע עד כמה זה באמת דילמה, לפחות בשבילי. בסופו של יום כשאני בא לקנות רכב כמו הגולף R אני יודע שהרכב הזה עבר נהיגה אגרסיבית. אני יודע שגם יש לי משפחה וילדים, ועם כל הרצון שלי לרכב מעט יותר קיצוני, אני חושב שאצל רוב האנשים שיש להם עוד נפשות לכלכל הבחירה תהיה GTI חדשה, עם אחריות, כזו שאתה יודע מה עבר עליה מ-0 ק"מ, כי לקנות רכב כזה (הגולף R), שהוא משומש זה תמיד סיכון.

מה אתה היית רוכש במצב הזה?

נ.ב. לדעתי בטווח המחירים הזה, יכולה להיכנס ההתלבטות גם של מגאן RS חדשה.

לא אמרתי שזו התלבטות שלי, אלא שזו התלבטות. אגב, אם היא תקפה לגבי או לא זה תלוי בעיקר בקשיחות המתלים. הרכב עדיין באחריות ולהערכתי למעלה משנה (לא בדקתי לעומק). העובדה שאולי (בסה"כ 4K ק"מ) הרכב ננהג בחלקו "קשה" רלבנטית גם ל- RS ול- GTI. בגלל זה לוקחים רכב לבדיקה. זה יכול להיות בעלים כמוני, שמעולם לא לקח את הרכב לקצה, או בעלים כמו רובי, שכן לוקח את הרכבים למקומות קיצוניים. בכל מקרה, ה- RS באמת לא רלבנטית למשפחה, אז זה לא משנה, אלא כרכב נוסף. ההתלבטות לגביה היא למשל GTI 3D או RS, כאשר בענייני מחיר הן כבר מאוד קרובות. במקרה כזה כנראה הייתי הולך על ה- RS, משלל סיבות. אבל אם אני בשוק ל- 5D + DSG, אז GTI חדשה או R יד II עם כ"כ מעט נסועה, זו דווקא התלבטות שנראית לי הגיונית.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...