Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על איזה פראיירים אתם מדברים?

כנסו לסוכנות, הרכב עולה 305 אלף שקל "על הכביש".

גם אחרי הנחות של הסוכן מכירות, הנחות של הימי מכירות (מבצע 72 שעות) והנחות מיוחדות - הרכב הזה, כחדש, לא יורד מ285 אלף "על הכביש".

הרכב האמור בן פחות משנה. אז אולי 255 זה קצת פחות ריאלי, אבל כשיבוא קונה רציני אני מאמין שזה יסגר לא רחוק משם.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
על איזה פראיירים אתם מדברים?

כנסו לסוכנות, הרכב עולה 305 אלף שקל "על הכביש".

גם אחרי הנחות של הסוכן מכירות, הנחות של הימי מכירות (מבצע 72 שעות) והנחות מיוחדות - הרכב הזה, כחדש, לא יורד מ285 אלף "על הכביש".

הרכב האמור בן פחות משנה. אז אולי 255 זה קצת פחות ריאלי, אבל כשיבוא קונה רציני אני מאמין שזה יסגר לא רחוק משם.

זה מה שכתבתי. הבעיה פה היא המחיר המקורי. מחיר מטורף/הזוי. במובן מסויים גם מסוכן לרוכש כי כשהיבואן משאיר לו שוליים מוגזמים, יש סיכוי שהחלטה על חיסול מלאי או קידום מכירות תחתוך חזק במחיר.

וה R ? כנראה לא רעה בכלל. ומכונית באחריות שכמעט לא נסעה, לא נשמע מסוכן באופן חריג. רק שאישית, בז'אנר הזה, הייתה מושכת יותר אילו הייתה יותר "צעירה" במראה הכולל.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

רק שתבינו לצורך ההשוואה , יש קורבט מפנקת באותו מחיר למכירה

קורבט היא מפנקת בערך כמו שגולף משומשת שווה רבע מיליון (רמז: היא לא). והיא גם עולה פי 3 לאחזקה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
קורבט היא מפנקת בערך כמו שגולף משומשת שווה רבע מיליון (רמז: היא לא). והיא גם עולה פי 3 לאחזקה.

קורבט זה לא אוטו מפנק ושונה מהותית מהגולף,חובב VAG עם כסף כנראה יתאהב באוטו הזה,אני הייתי מעדיף מרצדס חזקה כלשהי במחיר הזה C63 או אחד מדגמי הקופה עם המנועים החזקים.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
קורבט זה לא אוטו מפנק ושונה מהותית מהגולף,חובב VAG עם כסף כנראה יתאהב באוטו הזה,אני הייתי מעדיף מרצדס חזקה כלשהי במחיר הזה C63 או אחד מדגמי הקופה עם המנועים החזקים.

C63 ברבע מליון?

כשתמצא אחת כזאת אני מוכן לרכוש אותה ולתת לך עמלה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הקורבט , הוא רכב שכבודו במקומו מונח , קורבט זה רכב קצה , זה רכב ספורט ! לא מתיימר להיות גם וגם . בחיים לא נסעתי על גולף R ולא על קורבט , אבל אם תיתן לי ביד 250 אלף שקל ותגיד לי בין שתי הרכבים האלה איזה אוטו אתה לוקח , בואו נגיד ככה לא נראה לי שהייתי הולך על הגולף .

הגולף חזקה כמה שתהיה וכו' וכו' , בסופו של דבר בסופו של יום זה עדיין גולף חבר'ה גולף ! לא פורשה , לא מרצדס למינהן לא 370Z

זה גולף עם נורות לד מקדימה אגזוזים מאחורה באמצע ומנוע יותר חזק .

אני בחיים לא הייתי רוכש דבר כזה ברבע מיליון שקל , כי בסוף של דבר שישאלו אותי "תגיד מה קנית ברבע מיליון ואני יגיד גולף זה נשמע מגוחך" זה נשמע פשוט מוזר , (ויקפצו עכשיו כל הגאונים שיגידו לא קונים רכב בשביל מה שאחרים יגידו עליו , נכון אבל אני מנסה להבהיר נקודה כלשהי אז תעזרו לי פה )

פורסם

תחליפו את "גולף" ב-"אבארט" ואתם חוזרים אחד לאחד לדיון הארוך שנוהל פה על שתי האבארט פרארי טריבוטו שנקנו בארץ.

אנשים קונים רכבים שונים כי הם נמשכים לדברים שונים, אחרת כנראה שהיינו חיים בעולם בו יש רק יצרנית רכב אחת (ולאו דווקא בעולם בו רוסיה ניצחה במלחמה הקרה וכולם נוסעים בז'יגולי או טראבאנט). זה בכלל לא רלוונטי אם אפשר לקנות בסכום הזה קורבט או ניסאן 370z או מקלארן, כל עוד יש אנשים שהגולף עושה להם את זה ויש להם את הסכום הנדרש, ומבחינתם הם יהנו ממנה יותר ממה שהם יהנו מכל רכב אחר.

גם ככה השיקולים כאן הם לא רציונאלים וגם ככה לרוב האנשים שלא מתעניינים במוטוריקה והם לא מאוד עשירים השקעה של סכום כזה ברכב (ולא משנה איזה רכב) נראת מפגרת. אז מה הטעם בלכתוב עוד ועוד כמה מי שיקנה את הגולף הזאת הוא מפגר? לבאס אותו ללא סיבה טובה, אם הוא במקרה גם קורא \ כותב בפורום הזה?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אני לא מבין מה ההבדל בינה לבין גולף GTI חדשה שעולה שעולה 210 אלף ש"ח?

ההפרש של 40 אלף ש"ח?

או שזה רק בגלל שדחפת את המילה "מליון" אחרי הרבע שזה גורם לזה להשמע בשבילך כמו מספר מופרך?

פורסם

ולקנות GTI פרימיום ב 240+ זה כן בסדר?? עדיף R משומשת.

ולכל אלה שטוענים שהאוטו ננהג חזק בוא נגיד שב 4000 ק"מ חוץ מקצת גומי שירד מהצמיגים אין כאן יותר מדי בלאי או נזק

אני יכול לקחת שני נהגים ודווקא זה שנוהג רגוע יגרום לרכב בלאי יותר גדול

יש נהגים שפשוט לא יודעים "לזרום עם הרכב" והנהיגה שלהם שוחטת את הרכב

פורסם

המחיר שלה מוגזם בהחלט בארץ הקודש !

ובכללי המחירים של המכוניות בארץ (וכל מוצר אחר ) מוגזמים בארץ וחבל .

פורסם
לא אמרתי שזו התלבטות שלי, אלא שזו התלבטות. אגב, אם היא תקפה לגבי או לא זה תלוי בעיקר בקשיחות המתלים. הרכב עדיין באחריות ולהערכתי למעלה משנה (לא בדקתי לעומק). העובדה שאולי (בסה"כ 4K ק"מ) הרכב ננהג בחלקו "קשה" רלבנטית גם ל- RS ול- GTI. בגלל זה לוקחים רכב לבדיקה. זה יכול להיות בעלים כמוני, שמעולם לא לקח את הרכב לקצה, או בעלים כמו רובי, שכן לוקח את הרכבים למקומות קיצוניים. בכל מקרה, ה- RS באמת לא רלבנטית למשפחה, אז זה לא משנה, אלא כרכב נוסף. ההתלבטות לגביה היא למשל GTI 3D או RS, כאשר בענייני מחיר הן כבר מאוד קרובות. במקרה כזה כנראה הייתי הולך על ה- RS, משלל סיבות. אבל אם אני בשוק ל- 5D + DSG, אז GTI חדשה או R יד II עם כ"כ מעט נסועה, זו דווקא התלבטות שנראית לי הגיונית.

כן הבנתי שזה לא התלבטות שלך, מה שניסיתי לשאול זה "אם זו כן הייתה התלבטות שלך, במה היית בוחר?"

ברור לי לחלוטין שזה משתנה מאדם לאדם. מה שניסיתי להגיד זה, שלדעתי ההחלטה לקנות R משומשת, היא פחות כדאית כלכלית מלקנות GTI חדשה באותו המחיר, או למי שמחפש מעט יותר ביצועים ופחות משפחתיות מגאן RS חדשה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...