Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
להגיד על רכב שעשה 4000 ק"מ שהוא שמור ברמות זה קצת לעשות צחוק מעצמך, מה ההבדל בינו לבין רכב אחר עם 4K שלא שמור ברמות?

בכול מקרה לפותח הדיון אני רק יכול להגיד שאתה לא ממש מבין על מה אתה מדבר.

להגיד על רכב כמו מגאן ספורט שזו מגאן עם יותר כ"ס ו0-100 מהיר, ושאתה לא מתלהב מזה, ומצד שני להגיד על רכב כמו הונדה RCZ שהיא גרמה לך להתרגשות עזה ברגע שהתיישבת בה אומר הכול.

בלי קשר למה שאני חושב על מחיר המכונית המדוברת אתה ממש אבל ממש לא יכול לשפוט בנושא, וחבל על המאמץ של אנשים פה בהסברים ושיכנועים ועל הדיון המבוזבז הזה.

כי הרכב באמת שמור כמו חדש!

הבחור יום אחרי קבלת הרכב שלח אותו לציפוי נגד אבנים לכול האוטו,פשוט שומר עליו ולא מזניח כלום.

יש אנשים שאפילו לא ישטפו את האוטו ב 4 אלף ק"מ.

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זו בדיוק הנקודה.

הרכב של חבר שלך נשטף כמה פעמים ועבר טיפול ווקס.

אם אני ייקח רכב אחר עם ק"מ זהה שלא עבר שטיפה ואני ישקיע 1000 שקל ויכניס אותו לטיפול מקצועי אצל דיטיילר אז הרכב של חבר שלך כבר לא יהיה שמור יותר ממנו.

ביחס למחיר הרכב ה1000 שקלים האלה הם פרוטות.

הרכב של חבר שלך כמו כול רכב אחר עם 4000 ק"מ הוא רכב שמור מפאת העובדה שהוא רכב חדש.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
רכב עבורי זה ריגוש זה התלהבות זה ילדותיות ודפיקות לב. ותופתע אבל שאני התנעתי את הC4 ופתאום נדלקו לי כל הצגים והכל היה נראה דנדש , והכרום על ידית ההילוכים הבריק זה פשוט גרם לי התרגשות כזאת כמו שתיארתי בשרשור שפתחתי על הרכב . אותה התרגשות כמו שנכנסתי להונדה CRZ של חבר שלי החיוך האידיוטי הזה שעולה לך זה מה ששווה את הכסף וכל אחד משיג אותו מרכב אחר

חג שמח

בן

התלהבות? דפיקות לב? התרגשות? כל זה בגלל ידית הילוכים, צגים, והונדה CRZ? .......................................... :roll:

עדיף שאני לא אוסיף מילה.

אני זורק פה ניחוש פרוע באוויר - לא רק שלא נסעת בR אף פעם אתה גם אף פעם לא היית בתוך אחת.

פורסם
התלהבות? דפיקות לב? התרגשות? כל זה בגלל ידית הילוכים, צגים, והונדה CRZ? .......................................... :roll:

עדיף שאני לא אוסיף מילה.

אני זורק פה ניחוש פרוע באוויר - לא רק שלא נסעת בR אף פעם אתה גם אף פעם לא היית בתוך אחת.

אני אוסיף ניחוש על הניחוש שלך - הוא גם לא ראה אחת במציאות. לא שזה משנה, כל טעם מוטורי הוא לגיטימי ויש מי שמתלהב מC4 ויש מי שמתלהב מגולף ברבע מיליון שקל.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

בגדול, מדובר כאן על תסמין "שופוני" חבוי הקיים אצל רוכשי רכב בסכום גבוהים. אם שמים רבע מיל' על רכב אז רוצים שאנשים יבחינו בכך בעזרת עיצוב או סמל בחזית. אני יכול להבין את מי שרוכש זאב בעור כבש, מה שמענין אותו הוא מה הרכב יכול לעשות בשבילו מבחינת נהיגה ולא מבחינת תדמית (אע"פ שמשעשע להדהים בעלי בעלי רכבים מוחצנים ביציאה מהרמזור:-D)

באופן אישי, לא הייתי רוכש רכב (כמעט חדש) כזה ברבע מיל' אלא מעדיף משהו יחודי משומש במעט פחות כסף. (CLK למשל)

פורסם
זו בדיוק הנקודה.

הרכב של חבר שלך נשטף כמה פעמים ועבר טיפול ווקס.

אם אני ייקח רכב אחר עם ק"מ זהה שלא עבר שטיפה ואני ישקיע 1000 שקל ויכניס אותו לטיפול מקצועי אצל דיטיילר אז הרכב של חבר שלך כבר לא יהיה שמור יותר ממנו.

ביחס למחיר הרכב ה1000 שקלים האלה הם פרוטות.

הרכב של חבר שלך כמו כול רכב אחר עם 4000 ק"מ הוא רכב שמור מפאת העובדה שהוא רכב חדש.

נו אז שנינו צודקים,האוטו במצב חדש ושמור.

לא אתה שיקרת ולא אני.

פורסם

golf R

golf_r_int__copy.jpg

honda CRZ

Honda-CR-Z_2011_800x600_wallpaper_23.jpg

nissan 370z

2009_nissan_370z-pic-46595.jpeg

כן זה רק ניסן רק שזה ממש לא רק

לא נסעתי בגולף R לא ראיתי גולף R במו עיניי , הכל מתמונות ואמרתי לכם אין לי שמץ של מושג על מה אני מדבר אבל !

אם תראו לי את שתי התמונות הללו ותגידו לי מה עולה 162 אלף שקל ומה עולה 300 אלף שקל , כולכם אבל כולכם יודעים מה אתם הייתם עונים . כבש זאבים אריות אותי זה לא מעניין , שאני ישים בעזרת ה' רבע מיליון שקל על רכב אני רוצה לראות בדיוק מכל זווית אפשרית למה מה שיש לי בחנייה שווה את הרבע מיליון שקל ולא רק מתי שאני יפתח את המכסה מנוע אני יצקצק לעצמי ויגיד , אויש בן שיחקת אותה תראה איזה מנוע , אני יכול להגיד לכם שאני תמיד לא הבנתי מה הקטע של גולף אותו לוק מיושן וחסר השראה , השירוקו לעומת זאת מדהימה , לא פחות ולא יותר ממדהימה . עיצוב יוצא דופן חזקה בגירסאות הנכונות וגם אצלה לא הייתי הולך על הR שעולה 300 אלף שקל . בשבילי אולי כי אני עדיין סטודנט שחיי ממשמרות מידי פעם בפאב של חבר טוב שלי , להוציא כזה סכום על רכב אני רוצה לקבל חתיכת רכב חתיכת מכונה , משהו יוצא דופן משהו כמו הקורבט לצורך העיניין .

פורסם

תראה מה הבאת כמדד להשוואה.. את המראה של הפאנל וסביבת הנהג.

יש אנשים שקונים רכב בשביל לנהוג בו, לא בשביל להתלהב מעוד כפתור על ההגה או מסך מגע כזה או אחר.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

באמת שקשה לי להתמודד עם רמת האטימות בשירשור הזה. פות"ש לא אמר שהגולף R לא נוסעת בקצב שמצדיק רבע מיליון, הוא לא אמר שהרכב לא מספיק איכותי בשביל להצדיק רבע מיליון, הוא סכ"ה אמר שאותו יותר מעניין המראה של הרכב ולטעמו היא לא מצדיקה את התווית מחיר הזאת. משם לפה נשמעות תגובות שפשוט מבטלות את הלגיטימיות של דעתו.

לצורך העניין, אני תמים דעות עם רוב המגיבים. אני מעדיף רכב סולידי שאף אחד אפילו לא יוכל לנחש איזה מין עוקר אספלט הוא באמת. אני נוסע מהר, וכשהייתי בעלים של אלפא הייתי מבקר לפחות פעמיים בשבוע בירידות ים המלח ולמה? כי זה מה שאני אוהב. מה לא אהבתי? הכמות תשומת לב הפשוט מפגרת שהרכב מושך(היות שאני גר בחור זאת הייתה ועודנה האלפא רומאו היחידה בעיר) וזה יצר סיטואציות מפחידות על הכביש ומטרידות באופן כללי, חצי שנה אחרי שהרכב לא אצלי אנשים שמעולם לא פגשתי עדיין מזהים אותי בתור "ההוא שיש לו אלפא".

היום הרכב שייך לחבר קרוב, הוא נוסע לאט, ירידות ים המלח זה הדבר האחרון שמעניין אותו. מה מדבר אליו? התשומת לב, הוא מת על זה שאנשים מתלהבים מהרכב שלו. הוא אוהב לשבת ברכב ולהנות מהעיצוב שלו.

אז תגידו שהוא לא ממצה את היכולות של הרכב, לעזאזל, אבל הוא עושה איתו בדיוק מה שהוא אוהב לעשות עם רכב וזה עושה אותו לחובב רכבים לא פחות ממכם.

פורסם

אם נחזור רגע לשרשור , קשה לי להבין למה מישהו ירצה לשים 250K על רכב יד2

כשיש במחיר הזה אלטרנטיבות ואף רכבים דומים (GTI לא פרימיום?) חדשים מהסוכנות.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...