Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל היופי בגולף זה שהוא לא למטרות שופוני.

אנשים מחפשים קומפקטית חזקה, מאובזרת ,איכותית , ספורטיבית ולא מנקרת עיניים.

אם יש אנשים שמוכנים לשלם את המחיר כחדשה, אשריהם...

אני לא חושב שמישהו שניגש לקנות GTI חדשה יתלבט מול R משומשת, אלו אנשים שבדרך כלל קונים אך ורק חדש.

אם נענה על השאלה - לדעתי לא שווה לשלם 50 אחוז יותר כדי לקבל R על פני GTI.

מצד שני מצחיק לשמוע את כל זה מאחד שנוסע ב"ציטרואן" C4 ...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הגולף R נראית בדיוק כמו שהייתי רוצה שיראה אוטו ששמתי עליו רבע מיליון שקל. לך קנה וולוסטר...

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

לפי דעתי וזו דעתי האישית הצי'טרואן הרבה אבל הרבה יותר מיוחדת מסבתא .

והיופי הוא בעיני המתבונן השעמום הוא בעיני כולם ומי שיגיד לי שגולף בעלת עיצוב מרענן חושים ולוכד מבטים במילים אחרות רכב יפה, אז אני יגיד לו " בוא תראה את הצ'יטרואן שלי היא טיפונת יותר מיוחדת " וחבל שכל בעלי הגולף נעלבים כמו ילדות באמת שאני לא התכוונתי לפגוע פה באגו של אף אחד,

ודרך אגב הצ'יטרואן שהיא טיפונת יותר מיוחדת מסבתא , היא עלתה לי רק 40 אלף . יחי ההבדל הקטן אה 255 אלף שקל לעומת .. 40 אלף

חג שמח

בן

פורסם

לא שמת לב שהסכמתי איתך, אמרתי שזה לא שווה את המחיר, ומצד שני תהיתי מה אדם שמחפש שופוני מוצא ב C4...?

דווקא במקרים רבים אלה שיש להם לא מחפשים לנפנף בזה. לעומת זאת, לא חסרים כאלה שאין להם כסף לאכול אבל נוסעים ב X6...

בנוגע לציטרואן - יש אותה במספרים קטנים - כן,

אבל בסופו של יום היא גם C4 וגם לא מספקת את הסחורה על הכביש, אז עם מה נשארנו ?

חוויית המחיר. 40 אלף ש"ח.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל, תמיד ידעתי שאתה חריף במילים שלך או יותר נכון במילים אשר אתה כותב במקלדת בכל אופן עדיין הC4 שיש לערס הקטן מיוחדת למרות הגיל המתקדם שלה והיא משדרת עיצוב מיוחד שלא רואים הרבה על הכביש, לגבי איכות הנסיעה וכ'ו זה כבר נושא אחר.

לגבי ה-R מי ששילם עד היום עבור הגולף הכי יקרה בהיצע שאז כאמור הייתה ה-GTI שאין קשר בינו לבין המכונית עצמה ישלם את אותו הדבר עבור ה-R למה?, שאלה טובה כי כשאוהבים חברה ועל אחת כמה וכמה מוצר מסוים יקנו את המנוע והרמת גימור הגבוהה ביותר בהקשר לדגם הספציפי שהו GOLF R.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

חברים אם כל אהבה שלי לרכבי vag עד כמה באמת כל הכוח הזה מנוצל כאן בארץ?? עם הכבישי 90 קמש שיש לנו כאן,

הוא לא מנוצל בכלל! רק במיקרים נדירים

אני חושב שמנועי הtsi הקטנים בהחלט נותנים את הסחורה .

פורסם
אני חושב שהגדרת את הבעיה שלך נכון, אתה קונה לפי מה אחרים יגידו.

אתה כבר חצי דרך לפתרון.

מעבר לזה, מה שרועי אמר...

חלק נכבד מאלה שקונים מכוניות יוקרה, מכוניות סתם יקרות, ומכוניות שהם מעבר למשפחתית סטנדרטית בכללי, קונים מכונית לפי "מה השכנים יגידו", אולי קצת לפי כמה גדג'טים יש בסלון, ואיך הוא פותח ברמזור.

אם לא זה, הם בכיף היו יכולים להתנייד בטויוטה קורולה אוטומטית, מבלי להתלונן.

תהיתי מה אדם שמחפש שופוני מוצא ב C4...?

הוא מדביק לשמשה קבלות מהמוסך :-P

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפי דעתי וזו דעתי האישית הצי'טרואן הרבה אבל הרבה יותר מיוחדת מסבתא .

והיופי הוא בעיני המתבונן השעמום הוא בעיני כולם ומי שיגיד לי שגולף בעלת עיצוב מרענן חושים ולוכד מבטים במילים אחרות רכב יפה, אז אני יגיד לו " בוא תראה את הצ'יטרואן שלי היא טיפונת יותר מיוחדת " וחבל שכל בעלי הגולף נעלבים כמו ילדות באמת שאני לא התכוונתי לפגוע פה באגו של אף אחד,

ודרך אגב הצ'יטרואן שהיא טיפונת יותר מיוחדת מסבתא , היא עלתה לי רק 40 אלף . יחי ההבדל הקטן אה 255 אלף שקל לעומת .. 40 אלף

חג שמח

בן

הדעה שלך תמוהה, לא מעליבה. יש לך סדרת הנחות מאוד מוטעות לגבי מי שקונה מכונית ב300 אלף שקל. לא כולם מחפשים פוזה, וגם אלו שמחפשים פוזה לא מחפשים את פוזת הערס אליה אתה מתכוון. אם אני אחפש משהו פרקטי, מהיר ומפואר שלא מנקר עיניים ולא מושך תשומת לב מיותרת, הR היא פתרון מצויין. אתה מחפש תשומת לב כך שזה ממש לא האוטו בשבילך.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אז ככה , C4 רגילה למרות שהיא מאובזרת ובשפע , שנתון מתקדם נוחה ורחבה היא לא בדיוק הרכב הכי מיוחד שיש בלשון המעטה במיוחד שיש כמוה בכמויות ליסינג , אבל VTR וVTS אתה מוזמן לשבת איתי ולספור על כף ידך כמה אתה רואה כאלה לא ביום , לא בשבוע בחודש .

וזו ההגדרה לרכב מיוחד שאין כמוהו הרבה ושהעיצוב שלו יוצא דופן , לסטודנט שעובד משמרות ומגדל בעצמו כלב ובעלים של אוטו משלו אני חושב שC4 VTR כמו שלי זה רכב מפנק + .

ואני יכול להגיד לך שאם היה לי רבע מיליון שקל בסופו של יום לא הייתי הולך וקונה גולף הייתי הולך ומחפש משהו אקזוטי משהו יוצא דופן משהו שווה את הכסף ,

ושוב אנחנו חוזרים לההשוואה הבלתי נמנעת של הקורבט באותו מחיר כמו הגולף ואני לא יבין בן אדם שישימו לו את שתי הרכבים הללו מול הפרצוף והוא יגיד , עזוב אותך הקורבט סתם מנקרת עיניים אני ילך על הגולף עם האגזוזים באמצע .

אני את שלי אמרתי , לא באתי לפגוע או להעליב אף אחד . פשוט להבין איך לעזאזל מכונית ללא שום פן ייחודי רק נטו כוח מגיע לסכומים כאלה .

נ.ב. גם על מגאן RS כמה שהיא מדהימה לא הייתי שם רבע מיליון שקל. הייתי מחפש משהו מיוחד יותר משהו מלהיב יותר אוטו עבורי זה לא רק מ0-100 בכמה שניות , או אם יש מקום למזוודה בבגאג' , רכב עבורי זה ריגוש זה התלהבות זה ילדותיות ודפיקות לב. ותופתע אבל שאני התנעתי את הC4 ופתאום נדלקו לי כל הצגים והכל היה נראה דנדש , והכרום על ידית ההילוכים הבריק זה פשוט גרם לי התרגשות כזאת כמו שתיארתי בשרשור שפתחתי על הרכב . אותה התרגשות כמו שנכנסתי להונדה CRZ של חבר שלי החיוך האידיוטי הזה שעולה לך זה מה ששווה את הכסף וכל אחד משיג אותו מרכב אחר

חג שמח

בן

פורסם

300K לR חדשה זה באמת די הרבה, אבל אם היו לי 300K לא הייתי פוסל את הR בגלל שזה "רק גולף". (גם איבו 10 זה "רק לנסר")

הR רכב מהיר,כיפי,כזה שאפשר להינות איתו ב track day היפותטי על מסלול דמיוני שלא קיים בארץ, רכב שלא מנקר עיניים ואפשר לחיות איתו יופי ביום יום מבחינת אבזור ואיכות חיים.

הייתי קונה? אולי. אם אני עושה טרייד אין חסרים לי רק איזה 200K. מישהו רוצה להלוות לי בתנאים אטרקטיביים? :lol:

V5

פורסם

זאת לא סתם גולף - זאת R, ויתרה מכך, היא גם מושקעת בשדרוגים כאלה ואחרים (APR בין היתר).

במקרה בעליה מתגורר בעירי - ראיתי אותה לא מעט והיא פשוט יפיפייה. יש האומרים שהיא גם נוסעת היטב :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

שאני התנעתי את הC4 ופתאום נדלקו לי כל הצגים והכל היה נראה דנדש , והכרום על ידית ההילוכים הבריק זה פשוט גרם לי התרגשות כזאת

אם זה מה שעשה לך את זה, אתה באמת לא צריך רכב ב-300k ש"ח.

כמו שכתבו פה, כבר מזמן יש GTI פרימיום במחיר הזה וגם אותה קונים כמו שקונים את הגולף R. .

זה לא מדוייק, שכן הגולף R כחדשה מהיבואן עולה 299k ולא 250k.

זו שבמודעה ה-R- הינה מכונית יד שנייה שנמכרת במחיר של גולף GTI פרימיום חדשה.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...