Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב עם צופר חזק, ממש חזק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם כבר עסקיננו בצופרים.

אצלי במאזדה יש 2 צופרים, אחד בטון גבוה ואחד בטון נמוך (לפי הספרות הטכנית של מאזדה), שכמובן עובדים יחד בו זמנית.

איך זה אצלכם ברכב??

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

איזה אלופים אתם!

במהלך השבוע הקרוב אקפוץ לפירוקייה ואחפש אחד מהרשימה שנוצרה פה.

עדיפות לכפול כמובן.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
איזה אלופים אתם!

במהלך השבוע הקרוב אקפוץ לפירוקייה ואחפש אחד מהרשימה שנוצרה פה.

עדיפות לכפול כמובן.

יש לך את זה, הישר מהאוף טופיק, באדיבותו של הברווז:

ובנימה יותר רצינית, תקשיב למה שכתבו לך פה, אל תהיה עצלן ואל תהיה קמצן:

גש לחנות, רכוש צופר חדש כפול של פיאם. הצופר חדש, עם אחריות, מגיע עם הממסר הנכון (ריליי) ועם חיבורי זכר נקבה מוכנים להתקנה.

או... שתלך לפרוקיה, תעשה קומבינה, תלך לרכוש ריליי, תקווה שיעבוד, תתלכלך, תזיע ובסוף תגיע לתוצאה מקבילה או נחותה מהפיאם.

תקשיב לזקנים, לפעמים ההתעסקות לא שווה.

אתה מחזיק עדיין ברכב עם מנוע TSI שנגמר לו האחריות? שמע, ביצים של שור.

תברח מהבית, תפיל הכל על אישתך.
פורסם

שלייקעס, היום במקרה הזדמן לי להיות אצל לירז מצברים בפ"ת, הם היבואנים של FIAMM לארץ. צופר DUAL TONE 12V חדש עם כל מה שצריך כדי להתקינו עולה - תחזיק חזק - 100 ש"ח כולל מע"מ.

ההגנה סיימה את דבריה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אלעד, להגנה יש קייס חזק מאוד, אני בודק קודם אם אפשר לארגן בחצי מזה צופר מפירוקייה שיספק את צרכי, הייתה לנו במשפחה אלמרה 11 שנים, יש לי חשק להתקין צופר של אחת כזאת (קטע נוסטלגי).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

כל הצופרים שהוצעו פה הם כלום לעומת הדבר הבא:

http://www.youtube.com/watch?v=YnPE6nGXVqE דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

(רק 2400 דולר!).

אמנם לא בדיוק חוקי, אבל תחשבו מה היה קורה אם אנשים היו שמים כאלה צופרים במכוניתם בארץ :roll:

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

צופר של אוניה?

גם אני מחפש צופר, כנראה אלך על מאזדה מנסיון עם אחת.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...