Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב עם צופר חזק, ממש חזק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הצופר של מאזדה 6 הוא מאוד מאוד רועש וחזק, השוואתי את זה עם המון רכבים, וגם גיליתי למה הוא כזה חזק.

יש שניי צופרים, אחד יושב מתחת לפנס הימני של הרכב, והצופר השני יושב מתחת לפנס השמאלי של הרכב, ככה נוצר האפקט הכפול.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

הרגת אותי עם הסרטון של הרכבת מטען,

נסה לחפש סופה צבאית עם מערכת ״צעקה״.

זה יפנה לך את הרחוב...

:wink:

מאיפה משיגים אחת כזאת לשימוש פרטי? (יתאים לי לבהמה שלי)

לפותח האשכל, הצעה שלי, קח צופר של סילווראדו, הדבר הזה מפרק עור תוף למסכנים שבסביבתו,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם
הצופר של מאזדה 6 הוא מאוד מאוד רועש וחזק, השוואתי את זה עם המון רכבים, וגם גיליתי למה הוא כזה חזק.

יש שניי צופרים, אחד יושב מתחת לפנס הימני של הרכב, והצופר השני יושב מתחת לפנס השמאלי של הרכב, ככה נוצר האפקט הכפול.

בדיוק כמו אצלי (או בכל שאר דגמי מאזדה).

הצופר בצד ימין בעל סאונד גבוה, הצופר בצד שמאל בעל סאונד נמוך. השילוב של שניהם אכן מרעיש בצורה יוצאת דופן.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

ממליץ על צופר של וולבו 670 מנסיון איתו, חזק יותר מכל משפחתית :-)

או פרייטליינר קסקדיה גם יתאים

IMG_20120725_154653.jpg

IMG_20120726_131808.jpg

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

למה? בחיפה לא תהיה לך בעיה להחנות דבר ככזה, כמובן שבנמל, וגם לא באשדוד

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

אפילו לנמל חיפה לא תצליח להכנס לבד אני חושב, צריך גוררות בשביל תמרונים

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם
אז.. אפשר לשים כזה על קטנוע? :lol:

אם תמצא לי צופר כזה וקטנוע...אני ינסה ויחזור עם תוצאות מצולמות בוידיאו :lol:

פורסם

לא יצא לי להכיר יותר מדי צופרים אבל אני רק יכול להגיד לך שלרוב תתרחק מצרפתיות ומפיאסטה. כמעט תמיד מגוחך!

מהניסיון שלי 626 או פורסטר עושים את העבודה;)

קקטוסולר ידנית

פורסם

יאו, זה כזה אדיר. לא ידעתי שיש תעשיה כזו ענפה בנוגע למטרד הסביבתי הזה.

מאיפה אני מביא סירנה כזו ליאריס שלי, ומה רמת החוקיות?

• 4 שבועות מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...