Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני חושש דהבעלים האחרון השתמש במי ברז במערכת הקירור. דפנות מיכל העודפים מצופות באבקה יבשה חומה, והנוזל בו עם ריח של נוזל קירור דליל, אך בצבע חום. המרקם מימי ואין גושים או טחינה במים.

אני חייב לציין שהרכב לא מתחמם ולא עובר אפילו במעלה אחת את ה-90 מעלות, ובכלליות נוסע מצויין, אך אני חושש לנזק עתידי ורוצה לעשות משהו בנידון.

האם יתכן שעדיין לא נגרם יותר מדי נזק למרות השימוש במי ברז?

מה עלי לעשות? שטיפת מערכת הקירור במכון רדיאטורים?

פורסם

בשלב הראשון ממליץ ללכת למכון רדיאטורים ולנקות את הרדיאטור מבפנים (ניקוי פנימי עם חוטר). אם יש כל כך הרבה גיפה במיכל עודפים, תאר לך מה קורה בתור הרדיאטור. כמובן לנקות מיכל עודפים או להחליף לאחד חדש. ונוזל קירור מקורי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אי אפשר לפתוח מנוע ולנקות אותו מבפנים. יחד הם זאת אפשר לשטוף מערכת קירור של המנוע על ידי צינור וראיתי שעושים ככה.  

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הקודם שלי עשיתי זאת, כולל פירוק של הטרמוסטט. עם הדדרה אני מפחד להתעסק בינתיים אז אני מעדיף למצוא בעל מקצוע שיעשה בשבילי ניקוי כמה שיותר מקיף

פורסם

צריך לבצע ניקוי\החלפה של הרדיאטור ושטיפה של כל מערכת הקירור אח"כ לתת לרכב לעבוד עם מי ברז לחכות שיתקרר ואז לרוקן ולשים נוזל קירור איכותי.

פורסם

פרז, תתייעץ עם מכונאי שמכיר איטלקיות, לדעתי כל אחד מהמומחים לאלפא יוכל לעזור.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אם הייתי מצליח להשיג היינס או מקביל היינס לרכב הזה הייתי עושה את זה לבד, אבל ללא הוראות מדוייקות אני מפחד.

יש לי היינס של פיאט טיפו - האם מבנה מערכת הקירור בטמפרה זהה?

פורסם

מערכות הקירור בגדול בכל הרכבים עובדות על אותו רעיון עם שינויים קלים במיבנה שלהם כמו הוספות של קולרים למיניהם. מעבר לזה ניקוי מערכת הקירור בצורה עצמאית לא מסובכת כל עוד אתה עובד עם ראש צלול.

פורסם

יש למישהו המלצה על מכון לניקוי רדיאטורים (ושאר מע' הקירור) באיזור חיפה והקריות?

האם להתעקש שימלאו לי פאראפלו? או שיש נוזלים אחרים מקבילים שיתאימו ללנצ'יה שלי?

פורסם

מבלי להעביר ביקורת,כשאני הולך לבדוק רכב לפני קניה,דבר ראשון

בודק נוזל קרור,אם זה לא"מים ירוקים"אז שלום ולא להתראות,אין מה

לבדוק הלאה,הרכב ללא ספק מטופל היה במוסך מדרכה מהסוג הגרוע.

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם

בגדול, הרכב נקנה במחיר מצחיק, ויחסית למחיר מצבו מצויין. נלקח בחשבון שיהיה צריך להוציא עליו כמה אלפים.

יש למישהו המלצה למקום בחיפה לשטיפת מערכת הקירור?

• תוכן חדש...