Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר הזמין מוט מיצב עליון מהרכב.

המוט נתקע בחברת פדקס בעמיל מכס שלהם. שדורש אישור משרד התחבורה.

יש לכם אולי הצעה איך לפעול? מישהו עם נסיון?

השירשור נפתח פה כי בסה"כ אנו עוסקים באותו ענין. וחשבתי לקבל עזרה מבעלי ניסיון.

אז מנהלים בבקשה אם אפשר לא לנעול.

שחרון

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם

באתר של משרד התחבורה יש רשימה של ח"ח שלא דורשים אישור משרד התחבורה, בדוק אם מוט מייצב אחד מהם (אני בספק)

במידה ולא, אתה צריך אישור ממוסך מורשה ירשום שהחלק שהזמנת מיועד לרכב X עבורו הזמנת את החלק שמספרו מופיע בהזמנה, כולל צילום של רישיון המוסך וחתימה וחותמת של מנהל העבודה במקום, צילום רשיון הרכב כולל טסט בתוקף, את כל זה אתה שולח אחרי שמילית את הטופס שחרור שאני מניח ששלחו לך, אם לא בקש שישלחו טלפונית, אחרי שיש לך את כל המסמכים האלו, ישחררו את החלק ברוב במקרים, וייתכן מאוד שתשלם על זה מכס לפי הערכת מחיר של החלק בארץ, הם כבר ידאגו שלא יתלם לך

בהצלחה

ליאור

פורסם

תודה ליאור. רק שכחתי לציין שזה לא חלק מקורי שבא עם הרכב. זה תוספת.

לא ניראה לי שהמוסך יאשר דבר כזה.

שחר

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם

ליאור, דבריך מעט מטעים. הרשה לי בבקשה לחדד.

אכן קיימת רשימת ח"ח לרכב שניתנים לשיחרור מהיר (ללא צורך בהמצאת אישורים).

ניתן לייבא ח"ח אפטרמרקט בתנאי שהם עומדים בדרישות משרד התחבורה (ללא כל התערבות של מוסך כזה או אחר).

שחרון,

שלח למשרד התחבורה טופס "אישור ייבוא טובין" (ניתן להוריד מהאתר או לצלצל טלפונית) בו תמלא את פרטי הטובין (מוט מייצב) - יצרן, תוצרת וכו'. צילום רשיון רכב על מנת להבטיח שלא יעשה בטובין שימוש מסחרי.

לאחר שתשלח הכל הם ישלחו לך אישור חתום חזרה איתו אתה רשאי לשחרר את הסחורה מהמכס.

* תמורת 200 זוזים ל FEDEX הם יעשו לך את הליך השיחרור.

בהצלחה, עידן

פורסם

חלקים שמוגדרים בטיחותיים, לא ישוחררו ללא אישור מוסך, עברתי את הסרט הזה , הבשורה הטובה היא שאפשר לשחרר, רק תמצא מוסך שיסכים לתת לך כזה אישור..

עידן, לך תוכיח לאלו שיושבים שם שהחלק עומד בדרישות משרד התחבורה.. איך תעשה את זה? זאת הסיבה שלא אכפת להם לטרטר אותך , כל יום חמישי אם אני זוכר נכון מגיע נציג של משרד התחבורה למכס ובודק חבילות שהוגשו לגביהם טפסים לשחרור טובין, אם זה חלק בטיחותי, בד"כ הוא לא מאשר ללא אישור מוסך..

תנסה להתקשר אליהם ולבקש שישמו את החבילה שלך לבדיקה של נציג משרד התחבורה לכשיגיע..לי זה לא עזר אך לאחר הצגת אישור מוסך החלקים הגיעו בדואר ללא בעיה..

פורסם

מוזר שאני הזמנתי מוט מיצב לא עשו לי בעיות פשוט הלכתי ולקחתי מהדואר הקרוב.

ביקשתי מהמוכר שירשום שזה מוט אלומניום וזה עבר.

תנסה שיחזירו את זה למוכר והוא ישנה את השם של המוצר,אני בטוח שכתבו למשל CAR PART ובגלל זה לא עבר או משהו כזה.

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

Life's too short, we're here for a good time, not a long time. -Colin McRae

פורסם

רק כדי לדייק - החלקה שלך זה לא מוט מייצב (שזהו מוט מיטול ושייך למתלים) אלא מוט חיזוק (strut bar).

בגדול כשי לאפשר לך קבלת אישור ממשרד התחברה פדקס צריכים לתת לך ביד טופס שהם מילאו בו חלק מהפרטים - ואתה ממשיך משם הלאה.

כל ההליך לוקח כ-3 שבועות - בינתיים פדקס יעשו עליך קונה שמנה מאוד על דמי אחסנה וכו'.

כל מי שלא הפנים או לא יפנים שלא שולחים חבילות דרך חברות בלדרות וגם לא דרך EMS תמיד ישלם על זה.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

לי המכס עשו בעיות אפילו עם חלקים קוסמטיים לחלוטין, כמו חלקי פלסטיק לחלון.

מקווה שיעבור לך חלק.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

ממני עד היום ביקשו אישורים רק על דברים פעוטים.

משרד התחבורה נתן עליהם אישור בלי בעיה.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

כל מי שלא הפנים או לא יפנים שלא שולחים חבילות דרך חברות בלדרות וגם לא דרך EMS תמיד ישלם על זה.

אתה יכול לתת המלצה אז מאיפה לשלוח בבקשה?

• תוכן חדש...