Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם.

ברשותי רכב שעומד ללא תזוזה.

כנראה עקב תלונה של אחד השכנים קיבלתי היום מדבקה על הרכב מפיקוח העירוני של עיירת ירושלים לפנות את הרכב תוך 60 יום.

על הפתק היה רשום שמדובר ברכב נטוש שעומד למעלה מ60 יום.

הרכב עם רישיון מבוטל, ללא אויר בגלגלים, מכוסה ומאובקת.

מדובר ברכב שעתידו שיפוץ רכב, כך שאינני מעוניין לפנות אותו מחנייתו.

הרכב חונה בחנייה ציבורית. יש מה לעשות בנידון? יש דרכים להימנע מסילוק?

זו בהחלט תופעה מטרידה בקרב אספנים \ חובבי רכב..

תודה

עידן

פורסם

אני קיבלתי דרישה דומה עבור רכב שנמצא בחניית ביתי הפרטי ופונה לרחוב.

לא עזרו כל ההתנגחויות המשפטיות (באמצעות עו"ד) מול המועצה, התשובה הסופית הייתה "תעביר את האוטו טסט או שנגרור אותו".

רתחתי מזעם וכבר שקלתי לתת לזמן לעבור רק ע"מ לתבוע את המועצה, הפקח, את ראש המועצה ואת הגרריסט. אבל אז הבנתי בעצם שזהו רמז שהגיע הזמן לשפץ את האוטו ואכן כך היה ובעז"ה נעבור טסט בימים הקרובים.

מישהו כאן בפורום כתב את המשפט "גם בעיטה בתחת בסוף נגמרת בצעד קדימה"...

פורסם

גם לידי בתלפיות ראיתי איזה יונדאי גטס שכל החזית שלה מעוכה (נראה שהיא עברה תאונה רצינית) עם הודעה לפינוי גרוטאה, נראה מה יקרה בהמשך:wink:

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

הדבר היחידי שאתה יכול לעשות הוא לנפח אויר לשטוף את הרכב וכל כמה ימים להעביר אותו מקום.

כך הרכב לא ימשוך יותר מדי תשומת לב וגם לא יפריע לשכנים.

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

אני מבין שחוקים והסעיפים שונים בהתאם לעיריות שונות ומועצות וכד',

לפי עיירית ירושלים, יש סעיף - אם הרכב עומד ללא תזוזה מזה 60 יום, אני יכול לנצל את זאת לטובתי- כלומר לנפח גלגלים, ולשנות את הכיוון של הרכב אבל להישאר באותה חנייה, זה מנקה את הרכב שלי מהרשימת סילוק רכב נטוש? גם אם העניין של טסט לא רלוונטי?

תודה

פורסם

כמו שכבר אמרו - לשפץ, או להעביר את הרכב לחנייה פרטית כזו או אחרת, שבה לא יימשוך תשומת לב.

ברור ש"גרוטאה" בעיניי השכנים, איננה "גרוטאה" בלשון האספנים, שכן לפי דבריך, עתידו של הרכב עוד לפניו, אבל את זה העיריות והרשויות לא רוצות להבין/לא סלחניות בנושא.

alfa 156 2.5.

פורסם

הרכב המתואר נחשב, וכנראה הוא באמת, מפגע תברואתי, וצריך לפנותו עפ"י החוק.

הקומבינה של לרחוץ אותו ולנפח את הגלגלים, עדיין, תשאיר אותו בגדר של אסור לעמידה בשטח ציבורי.

עפ"י החוק רכב שחונה בשטח ציבורי חייב להיות רכב עם רישיון רכב בתוקף (טסט).

לשיקולך.

פורסם

תנפח אויר בגלגלים תנקה אותו ותעביר אותו רחוב כל פעם למקום אחר עד יעבור זעם

(רצוי גם להחליף את השכנים:grin:) בהצלחה !!

פורסם

נכון הפתרון היחיד הוא להעביר את הרכב כל חודש וחצי ככה ממקום למקום וזהו

אין ממש עם מי לריב או להתווכח

אני למשל הרווחתי מזה, הרכב שקניתי היה של מישהו שגם העמיד אותו וחיכה לשיפוץ

ואחרי שנה+ שהוא העביר את הרכב ממקום למקום נמאס לו

ואני הרווחתי שהרכב יעבור אליי ואני ישפץ אותו....

פורסם

זו בהחלט תופעה מטרידה בקרב אספנים \ חובבי רכב..

עידן

לפני שאנו אספנים, אנו אזרחים. והתופעה המטרידה באמת היא לא ההתנהגות של העיריה, אלא השלכת זבל בחוצות. אם אתה רוצה בעתיד לשפץ את המכונית, כדאי למצוא לה מקום ולא להשאיר ברחוב ששייך לכולם משהו מלא זוהמה שגם מכער את הרחוב. לדעתי גם בחניה של בית משותף נראה לי שלא הולם להשאיר משהו שנראה לא טוב. במקרה כזה רצוי לקנות כיסוי. זה מה שעשיתי עם הרכב שלי שנמצא בתהליך.

פורסם

עידן שלום

עולם קטן...אתה גר במלחה נכון?

היום ראיתי את הפקח מדביק את השלט חוצות על הרכב שלך וחשבתי לעצמי איזה שכנים מנייק. ברחוב הזה לדעתי הרכב לא מפריע לאיש

במקומך הייתי רוחץ את הרכב ומעביר אותו למדרכה בצד השני,ומודיע לערייה שהרכב בשימוש ולא נטוש. במקרה שלך אתה צריך לרוחץ את הרכב מידי פעם וכן להחליף חניות מידי פעם כך לא יתלוננו על רכב שנראה נטוש וכן לא יבולע לרכב.

פורסם

תשימו לב: לא יודע לגבי העיריות האחרות- אבל עריית ת"א "לא נותנת לעובדות לבלבל אותה": פעם אחת גררו לי את האוטו (הוואנדורה שלי) מליד הבית דווקא כמה ימים אחרי שהזזתי אותו למקום אחר (מול בית אחר מזה שהיה כתוב במכתב הפינוי!!!)- האוטו עמד (זז ונוקה כל כמה חודשים) ללא טסט כשנתיים. לא היה עם מי לדבר מצד אחד- אבל מצד שני לא עלה לי הרבה שחרור ונלקח ישר למוסך ולטסט אז, ככה שסופסוף תיקנתי אותו! זה היה לפני כמה שנים...

לפני חודש גיליתי שנגרר לי הטרנזיט שלי- הפעם ע"י הקבלן הפרטי, ועלות השחרור הייתה אמורה לעלות כמה מאות שקלים- לולא עובדה אחת "קטנה"- הם לא טרחו לבדוק שהאוטו כשבוע ומשהו לפני זה עבר טסט ואף נסע כמה פעמים מאז! ובנוסף לא היה במקום כשבוע!!!

לאחר הברורים הוחזר לי האוטו ללא תשלום (לתדהמת הקבלן הגרירה :twisted::-D:wink: )- אבל אחרי שקצת התחברתי עם הבעלים שם- הוא סיפר לי שהם גררו למישהו אוטו ש(תשימו לב!): בפעם הראשונה כאשר באו לגרור לא היה במקום, הם ציינו זאת בפני הפיקוח- ואז כמה ימים אחרי זה בעל האוטו החזיר אותו למקום- והם קיבלו הוראה דחופה לבוא ולגרור אותו!!!!!!! וכך עשו- ובעל האוטו שילם את השחרור!:shock: ככה שתזהרו עם הדברים האלה!!!:?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

עיריית תל אביב זה סיפור אחר. הם עושים כסף טוב מהגרירות. יש טסט, אין טסט, זז או לא זז. אם הפקח האזורי החליט שהרכב שלך לא מתאים לו בעין (בד"כ בעקבות תלונות של השכנים) - הוא יגרר.

סיפרתי כאן בעבר על שכן שגררו לו וגרסו לו רכב עם טסט וביטוח ואפילו עם תו חניה אזורי כשהוא היה בחו"ל. ולא גרוטאה או רכב אספנות.

הקמפר שלי כבר לא חונה בעיר בגלל זה. עצוב, אבל זה מה יש.

והכי טוב - תחליף את השכנים.

אסף.

• תוכן חדש...