Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פילטר אויר די חדש ולא סתום.

מה עוד יכולות להיות הסיבות?

תקלה באחד החיישנים כגון חיישן חמצן, חיישן טמפ' נוזל קירור וכו'

 

ע"מ לאבחן גש לדיאגנוסטיקאי ורצוי מישהו שעובד הרבה על VW.

 

מניסיוני במוסך , חיישן טמפ' נוזל קירור מתקלקל הרבה ברכבים אלו אבל ע"מ לאבחן צריך להתחבר לסורק ולקרוא נתונים מהחיישנים.

 

מהיכן אתה?

פורסם

הפלאגים נורמליים לחלוטין ולא מפוייחים כפי שאתה חושב, צבע החרסינה סביב האלקטרודה היא זו שיותר שקובעת ולכן הפלאגים מעידים על תערובת תקינה, אם כי תקינה עם נטייה מעט לתערובת ענייה מעט, ע"פ הצבע האפור על החרסינה סיבב האלקטרודה.

פורסם

הפלאגים שלך במצב מעולה, ומעידים על פעילות מנוע תקינה. כל פלאג חדש שתשים במנוע, יצופה מיידית בפיח שכזה, ואין בזה כל חריג.

פורסם

בד"כ חיישן חמצן תקול.

בקש שיבדקו לך בנוסף תקינות התנגדויות בחיישן לחץ סעפת אבסולוטי (MAP) ובחיישן חום נוזל קירור (ECT).

  • ספונסר פורום
פורסם

לפי דעתי הפלאגים שלך במצב טוב וממש לא מעידים על תערובת עשירה מדיי.

האם יש לך גישה לוולטמטר כדי לבדוק ערכים שיוצאים מהחיישן אוויר?

האם אתה יודע מתי פעם אחרונה החליפו אצלך ברכב חיישן אוויר?

×
×
  • תוכן חדש...