Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, אני מחפש מכשיר GPS לרכב.

אני מחפש מכשיר איכותי, עם מפות מעודכנות וגם עם אפשרות למפות בחו"ל ( יהיה לי צורך במפות של ארה"ב כחלק מנסיעות מהעבודה)

ויש לי גם שאלות בקשר לעידכון המכשירים.

נגיד אני קונה מכשיר שכמו שהבנתי מגיע ביחד עם תוכנה אז לצורך הדוגמא נגיג שהוא רץ עם תוכנת IGO, וברצוני לעדכן\להוסיף מפות איך בדיוק אני עושה זאת?

והאם אני יצתרך לשלם על זה? או שברגע שרכשתי את המכשיר אני מקבל עידכונים אוטומטית?

תודה רבה מראש.

פורסם

לדעתי נגמר עידן המכשירים היעודיים לGPS.

היום יש הכל בסמארטפון.

יש תוכנה, שמה WAZE, עידכונים בזמן אמת, תוכנה טובה מאוד, אני מרוצה ממנה עד השמיים.

מה גם שהסמארטפון לא עולה הרבה מאוד ביחס למכשיר GPS.

(הפרש של כמה מאות בודדות, אפילו פחות מ500 שח, ואתה מביא מכשיר שכולל הכל: מצלמה\GPS\נגן\ראוטר\ואני יכול לפרט עוד הרבה דברים.)

אני הייתי הולך על אנדרואיד, אבל כל אחד ומה שהוא מעדיף.

פורסם

יש לי איפון... ויש לי WAZE.

אבל המכשיר נדפק לי...

ואני מחפש מכשיר GPS למרות ש"נגמר העידן שלהם".

אז אפשר בכל זאת לקבל המלצה והסבר?

פורסם

תלוי כמה אתה רוצה להשקיע. אפשר לקנות מכשיר סיני זול יחסית (60-80 דולר), להתקין עליו IGO ולסגור סיפור.

הוא עושה את העבודה, בא עם כל האביזרים הדרושים לרכב וכו'. קניתי כזה לכמה מכרים שלי והם מרוצים מאד מהיחס עלות/תועלת.

את התוכנה - תלוי בך אם אתה רוצה לקנות - אז אתה קונה עם המפות שאתה רוצה, ומקבל עדכונים למפות שקנית.

יש כמובן את הדרך הפחות חוקית שלא עולה כסף..

אפשר גם לקנות מכשיר בארץ "עם אבא ואמא". ממה ששמעתי המכשירים של MIO גרועים, המכשירים של QUE טובים יחסית, תלוי בדגם. סדר גודל של 600-1000 ש"ח. זה בא עם תוכנה ומפות של ישראל עם עדכונים.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
תלוי כמה אתה רוצה להשקיע. אפשר לקנות מכשיר סיני זול יחסית (60-80 דולר), להתקין עליו IGO ולסגור סיפור.

הוא עושה את העבודה, בא עם כל האביזרים הדרושים לרכב וכו'. קניתי כזה לכמה מכרים שלי והם מרוצים מאד מהיחס עלות/תועלת.

את התוכנה - תלוי בך אם אתה רוצה לקנות - אז אתה קונה עם המפות שאתה רוצה, ומקבל עדכונים למפות שקנית.

יש כמובן את הדרך הפחות חוקית שלא עולה כסף..

אפשר גם לקנות מכשיר בארץ "עם אבא ואמא". ממה ששמעתי המכשירים של MIO גרועים, המכשירים של QUE טובים יחסית, תלוי בדגם. סדר גודל של 600-1000 ש"ח. זה בא עם תוכנה ומפות של ישראל עם עדכונים.

בהנחה שאני קונה בארץ, בסביבות ה 600-800 ש"ח וזה מגיע עם תוכנה וזה

אם אני רונה גם מפות של עוד מדינות אני מקבל עידכונים חינם כל הזמן? לכל המפות?

פורסם

באמת כואב הלב על המחיר, שאפשר להביא עוד סמארטפון מיד 2 במחיר קרוב לזה.

(הייתי בכל זאת מכניס את זה לחישוב).

בKSP הכי זול של QUE עולה 615 עם מפה IGO MORE ישראל.

מי שאמר משהו על MIO, יש לי ניסיון עם מחשב כף-יד (על תקן GPS) והוא מתפקד מעולה! (כבר איזה 5 שנים, אפילו הסוללה כמו חדשה).

היום הוא סתם יושב במגירה, לכל אחד יש סמארטפון.

פורסם
אתה קונה עם המפות שאתה רוצה, ומקבל עדכונים למפות שקנית.

זה בא עם תוכנה ומפות של ישראל עם עדכונים.

עד כמה שידוע לי, העדכונים הם לא לכל החיים. מקבלים שובר לעדכון אחד או שניים, ומשם, היד אל הארנק פתוחה - 200-300 ש"ח לעדכון. עדכונים יוצאים אחת לחצי שנה פחות או יותר.

פורסם
יש לי איפון... ויש לי WAZE.

אבל המכשיר נדפק לי...

אפשר לשאול מה קרה לו בדיוק?

גם אני ממליץ כמובן על WAZE, אין תחליף לעדכונים חיים של עומסי תנועה/ניידות/גאטסו. עם כל הכבוד למכשירי ה GPS הייעודיים.

בכל מקרה כמו שכבר הבנת, גם אם תקנה מכשיר כזה, תקבל עדכונים לכל החיים (בחינם) דרך האשכול באוף טופיק.

Stay Dirty

פורסם

למה אתם ננעלים על WAZE ? עם כל הכבוד לWAZE היא לא התוכנה הכי טובה לניווט ברגע שמתעלמים מיתרון הדיווחים.

והבחור רוצה מכשיר לניווט גם בחו"ל, אז הוא כן צריך תוכנה עם מפות קבועות בלי חיבור לרשת.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

ה - waze היא תוכנה טובה אך לעתים מפספסת כי היא תלויה בדיווחים. בנוסף ובמיוחד באוירת רעש אתה צריך לחבר את הסמארטפון לרמקול ( בדרך כלל דרך bluetooth ) ולא כל מכונית מצוידת. אם ה - bluetooth ) נייד צריך מפצל לשקע המצית לשני מכשירים. ה - waze לא מברברת ולא מכינה לשינויים כמו ה - igo.

אני עובד עם QUE ומאוד מרוצה אך נדרש תקציב לעדכונים ומפות חו"ל. בעבר נדרשת להגיע להרצליה להתקנה היום כנראה אפשר לקנות גם דרך האינטרנט.מומלץ לנהגים מבוגרים.

חבילת מצלמות המהירות של ה - IGO כוללת את כל 180 המצלמות ובעצם מיותרת כי אתה בסוף לומד את מספר המיקומים האמיתיים והחבילה די מברברת. בנקודה זו ה - waze עדיף.

פורסם

כמו שהעלתם בפניו את הנושא החוקי, יש גם דברים פחות חוקיים.

היום כבר קשה להשיג תוכנות (מהכי טובות שקיימות) בצורה מחתרתית, אבל עדיין אפשר, צריך לשבת עוד כמה שעות ולחפש במקומות הנכונים.

אם אתה צריך עזרה במחתרת אני יתן לך כמה עצות לחיפוש ומשם אתה ברשות עצמך.

פורסם
אתה צריך לחבר את הסמארטפון לרמקול ( בדרך כלל דרך bluetooth ) ולא כל מכונית מצוידת

עניין של 150-200 שקל, ואולי אפילו פחות מזה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מה שאני עשיתי (רוכב אופניים, כמעט מהמורעלים), כדי לשמוע מוזיקה, קניתי כמו דיבורית BT קטנה מDX, עוד רמקול מDX, 4 סוללות AAA קטנות (מטען יש לי בשפע), כל זה 50 שקל בערך, איכות מטורפת, ובמבנה סגור (רכב) ישמעו מעולה.

(הכל נאבד לי, לא רכבתי הרבה זמן, אולי אני יזמים עוד מעט חדש.)

פורסם

בעית סמארטפונים , בקיץ, מכישר מתחמם מהשמש ומפסיק לעבוד ( נסיון עם IPHONE שלי). עדיף מכשיר GPS יחודי. יש לי נסיון עם NOVOGO, הוא בא עם תוחנה IGO MORE, עובד כבר כמעת שנה ללא בעיות.

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

• תוכן חדש...