Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ליפני שבועיים עלה לי עשן מהמנוע ובסוף זה היה מאלטרנטור.אבל הכל עבד רגיל הוא היה מספק חשמל כמו שצריך 13V

היום נסעתי ושמתי לב בשעון של החשמל שהוא מראה לי 10V ואז בכלל 8V וכבר כיביתי הכל ונסעתי בלי אורות בשביל להגיע לבית.

בדקתי עם אובמטר שהוא נותן 11V אבל בתכלס הוא לא נותן חשמל בכלל.

שאלתי כמה אנשים אמרו לי ככה או שיש לי איפשהו קצר ברכב או הלכה החרסינה או פשוט האלטרנטור נשבר ופשוט לקנות חדש.

ברכב אין מגבר ושום דבר שאמור לעשות קצר.

אז ליפני שאני רץ לקנות אלטרנטור חדש ולהרכיב אותו רציתי לדעת אם יש עוד דרך לבדוק את העניין הזה?

ומה זה בכללל שעולה עשן מהאלטרנטור?

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

Life's too short, we're here for a good time, not a long time. -Colin McRae

פורסם

נשמע שיש לך בעיית טעינה. לפי התיאור שלך סביר להניח שהיא מהאלטרנטור עצמו ולא מכבלים/חיבורים בדרך.

במידה ולא נמדד מתח ישירות על האלטרנטור עלייך להחליף/לשפץ אותו.

פורסם

אם יצא עשן (ורשמת שיצא) , עצור! נתק מצבר.

אל תניע את הרכב, תן לחשמלאי מוסמך ומנוסה לבדוק את מערכת החשמל ברכב. זוהי בדיקה קצרה לאיש מקצוע מנוסה.

המרחק לעיתים, בין עשן לא ברור, לבין שריפת מערכות החשמל והחיוט ברכב עד לשריפתו כליל, קצרים הם.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...