Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני עומד לקנות פריוס שנת 2007 עם 42000 ק"מ, מבנאדם שאני מכיר וסומך עליו, עם היסטוריית טיפולים במוסכי היבואן.

עם זאת, בשביל השקט הנפשי הייתי רוצה לבדוק את האוטו, המוסכים של טויוטה באזור חיפה מסרבים לבצע בדיקה לפני קנייה. מישהו מכיר מכון בדיקות או מוסך מורשה שיודעים איך לבדוק רכב היברידי - לחבר אותו למחשב וכו' באזור הצפון?

או שאולי אפשר לוותר במקרה כזה על בדיקה...

מה דעתכם?

פורסם

יש להורים שלי את הרכב הנ"ל,עשינו עליו כבר 90 אלף קילומטר,לא החליפו בורג ברכב!

הרכב הזה לא מתקלקל,לא בארץ ולא בעולם!

הבדיקה היחידה שאתה צריך לעשות לו זה לבדוק האם הרכב עבר תאונה.

מבחינת מנוע ובמיוחד בקילומטרז הזה פשוט אין לרכב תקלות!

מה גם שזה רכב של מבוגרים ולא של צעירים שקורעים אותו ומשתוללים.

דרך אגב הרכב חסכוני בטירוף ואני גם חושב על לקנות כזה.

פורסם

טוב, למי שייתקל אי פעם בשאלה דומה:

אחרי התייעצות עם מנהל עבודה במוסך מורשה של טויוטה, ההחלטה היא להגיע למוסך של טויוטה, לעבור על היסטוריית הטיפולים, ואם הכל נראה בסדר לבדוק במכון רק בדיקת שלדה ומרכב.

דניאל - מבחינת האמינות זה כנראה נכון, הפריוס מככבת כרכב האמין ביותר גם בconsumer reports האמריקאי וגם ב TUV הגרמני, עם מספר התקלות החמורות הנמוך ביותר מכל הדגמים של כל היצרנים.

פורסם

טויוטה הישנות אמינות ללא צל של ספק, בחדשות אני מפקפק מעט,

http://www.calcalist.co.il/articles/0,7340,L-3390032,00.html

אין לי ניסיון עם הפריוס, החבר'ה כאן אומרים שהיא אמינה, ואני אומר "כבדהו וחשדהו"

בהצלחה

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

כל המגיבים צודקים אך אל תשכח שלמצברי הפריוס יש זמן חיים סופי וההחלפה עולה כמה אלפי שקלים.

לדעתי עליך להתעדכן לגבי זמן החיים המומלץ ולבדוק היכן אתה עומד.

פורסם
כל המגיבים צודקים אך אל תשכח שלמצברי הפריוס יש זמן חיים סופי וההחלפה עולה כמה אלפי שקלים.

לדעתי עליך להתעדכן לגבי זמן החיים המומלץ ולבדוק היכן אתה עומד.

טועה ומטעה.

היצרן מדבר על חיי האוטו ללא צורך בהחלפה.

קונסומר ריפורטס בדקה מספר פריוסים בני 10 שנים עם מעל 300 אלף ק"מ , ללא הבדל משמעותי בצריכת דלק וביצועים ממה שהיה שנבדקו כחדשות.

פורסם
טועה ומטעה.

היצרן מדבר על חיי האוטו ללא צורך בהחלפה.

קונסומר ריפורטס בדקה מספר פריוסים בני 10 שנים עם מעל 300 אלף ק"מ , ללא הבדל משמעותי בצריכת דלק וביצועים ממה שהיה שנבדקו כחדשות.

עד כמה שאני יודע כל 10 שנים צריך להחליף את המצברים.

• תוכן חדש...