Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

באמאזון UK אתה משלם מסים מראש, סוג של.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

זה רק באמאזון uk ? פשוט המחיר באמאזון האמריקאי יותר זוך בדרך כלל.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

US לא שולחים את הG/E לארץ.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

חישבו מסים בקניה, כנרא רק מע"מ (ומצד שני חיסרו את המע"מ האנגלי). אבל טעות בעניין זה היא על חשבונם, זו מדיניות החברה.

עדיין - אפילו אם הייתי צריך להוסיף מכס\מס קניה הייתי מגיע לסביבות 700 ש"ח.

ככל הנראה המשלוח הגיע מספרד, זאת לפי מה שאמר נציג השירות שהתקשר אלי יום קודם כדי לקבל את מספר הזהות שלי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בוא נאמר שאין להם שום מתחרים במחירים שלהם- ומדבור במכשירים איכותיים עם החומרה הכי חזקה כמו מכשירי הדגל העכשווים.

הOPPO זו הגירסה היוקרתית של הOPO בתוספת טעינה סופר מהירה, רמקולים משודרגים+שיפורי סאונד של MAXX+אפשרות הרחבת זיכרון+סוללה נישלפת.

הOPO כרגע זמין לרכישה רק דרך סין במחיר גבוהה יותר- סביב ה380$ לגירסת 16GB, אין לדעת מתי תקבלת הזמנה לרכישה דרך האתר הרישמי כי כל הזמן זה נידחה ונידחה ולאנשים נימאס.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

את ה-OnePlus One בגרסת ה-64GB, ניתן לרכוש ב-349$ דרך האתר שלהם. נראה מעניין.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

תעדכן אותי שהיום הזה יגיע... ניראה לי כולנו נברך "שחיינו וקיימנו והגיענו לזמן הזה " :-).

היצרן הודיע על דחייה נוספת של 20 יום... לא ניראה שבחודשים הקרובים ניזכה להזמנה ועד אז ניתן יהי הלירכוש את המכשיר רק דרך חנויות סיניות במחיר מופרז -F490$ ל64GB.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
אשמח לחוות דעת איך המכשיר ביחס למכשירים מוכרים אחרים

מהתרשמות ראשונית, מכשיר שהופעל היום ועדיין לא זכה למנות גדושות של אפליקציות - זריז עם תגובה מצויינת למגע.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ערב טוב , הגיע הזמן להחליף נייד (motorola defy), הדרישות הם: גודל פיזי לא גדול מידי, מסך 4-4.5 אינץ, מעבד חזק,מצלמה טובה, וכאמור עד 1300 ₪.

עשיתי קצת שיעורי בית ונראה לי כי הפיינליסטים הם motorol moto g, samsung galaxy mini s4

אשמח להמלצות בין ה 2, או לחילופין דגם אחר

תודה

ערן

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם

motorola חד משמעית ואפילו תישאר עם עודף. החסרון שלו זה מצלמה פחות איכותית (אבל זה לא שלS4 מיני יש מצלמה טובה יותר...)

רד מכל מכשירי המיני, זה פשוט לא זה.

ואם אתה מוכן להתפשר על יד שניה אז S4 ונקסוס 5 יכולים להיכנס לך בתקציב.

בהצלחה!

פורסם

רד מכל מכשירי המיני, זה פשוט לא זה.

למה? לא כל אחד צריך מכשיר ברמה הגבוהה ביותר ובעלות גבוהה.

אגב, ישנם מכשירי ""מיני"" כבר בגדלים של 4.7

לפותח השרשור, שני המכשירים שהצעת מומלצים, אני חושב שה S4 מיני נותן לך הכי הרבה מסך בהכי פחות גודל ומשקל כיום.

עוד אפשרות עם תוכל להסתדר עם עוד 2 עשיריות אינטש היא ה LG G2 מיני http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=876937

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

שים לב שמדובר בגרסת RM-820 שמיועדת ל- AT-T, שזה לא טוב לארצנו שכן הגרסה המדוברת לא תומכת עברית בתפריטים ומקלדת.

אתה צריך את הגרסה שנקראת RM-821 שזו הגרסה הבינלאומית.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

• תוכן חדש...