Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק חייב לציין שה S21 שלי מעולה בכל הקשור לאנדרואיד אוטו, ולא נתקלתי במכשיר סמסונג מהכמה שנים האחרונות שעושה בעיות בעניין. 

פורסם

ה S21+ (ובכלל S21) הוא עם אחוז התלונות הגבוה ביותר בכל מה שקשור ל AA והניסיון שלי עם ה S21+ רק מחזק את העובדה שהקליטה שלו חלשה בכל מה שקשור לשידור וקליטה אלחוטיים (חיבור לרשת, WIFI, BT).

עכשיו - יכול להיות שזה קשור לזה שהוא עבר תיקון ? לא יודע. לפי סכמות שבדקתי, הדגם האירופאי לא מכיל אנטנה פיזית פנימית אלא שבמקרה שלנו היא חלק מהצ'יפסט עצמו, בערך כמו שתוכל לדמיין ראוטר עם אנטנות חיצוניות וראוטר ללא אנטנות חיצוניות אבל יש אחת פנימית קטנה.

בכל מקרה ה P20 שאני עובד איתנו כבר מעל 4 שנים מתחבר ל AA גם עם כבל חרא ובלי תלונות, כך שחד משמעית יש הבדלים בעוצמות השידור קליטה בין דגמים\מכשירים ולכן אני מעדיף לתת על זה דגש ולשמוע חוות דעת מניסיון.

אשמח לשמוע מבעלי ניסיון עם A52s איך המכשיר.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)
לפני 31 דקות, איציק נ. כתב:

לפי סכמות שבדקתי, הדגם האירופאי לא מכיל אנטנה פיזית פנימית אלא שבמקרה שלנו היא חלק מהצ'יפסט עצמו, בערך כמו שתוכל לדמיין ראוטר עם אנטנות חיצוניות וראוטר ללא אנטנות חיצוניות אבל יש אחת פנימית קטנה.

לא מדובר על האנטנה, אלא על המודם.

פשוט בדגם האמריקאי רצו תמיכה בדור 5 באורך גל מאד מאד קצר (מה נקרא mmWave או UWB), טכנולוגיה שלא ממש קיימת מחוץ לארהב. בשביל לתמוך בזה צריך מודם של קוואלקום, ולא של סמסונג (ענייני פטנטים וכו') ובגלל זה השוני בצ'יפסטים והמודמים בין הדגמים.

אנטנה תהיה בכל מקרה.

לא שזה משנה אם הקישוריות חרא בסוף 🙄

עריכה אחרונה על ידי DubelBoom
פורסם (נערך)

השאלה למה להחליף מכשיר מזדקן בקצת פחות, אם הוא עדיין מייוצר בכלל. 52S הושק ב21 נשאר לו עדכון גרסא 1 כשA54  מעבר לפינה (עם אקסינוס, קוואקלום יקירם יותר ומצמצים את שולי הרווח בסגמנט הזה).
שקלת את S22? המחירים אמורים לרדת בקרוב יחד עם S23

עריכה אחרונה על ידי shake
פורסם
לפני 53 דקות, shake כתב:

השאלה למה להחליף מכשיר מזדקן בקצת פחות, אם הוא עדיין מייוצר בכלל. 52S הושק ב21 נשאר לו עדכון גרסא 1 כשA54  מעבר לפינה (עם אקסינוס, קוואקלום יקירם יותר ומצמצים את שולי הרווח בסגמנט הזה).
שקלת את S22? המחירים אמורים לרדת בקרוב יחד עם S23

או פיקסל 7A שאמור להיות VFM

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אוקיי הגיע התור שלי להתייעץ לגבי בחירת סמארטפון חדש

כרגע על XIAOMI MI9T אשר הרמקול והמיקרופון שלו הפסיקו לעבוד באמצע יום בהיר, חשבתי בעית תוכנה,

שחזרתי להגדרות יצרן, איפסתי אותו, ללא הצלחה. מחיפוש ברשת, התברר שהדגם הנ"ל נוטה למות בצורה לעיל.

כרגע מתלבט אם ללכת על אייפון חדש או משומש ממודלים אחרונים,

או להישאר נאמן לאנדרואיד ולחפש S21 או 22S אולטרא כמובן, אני ממש אוהב מסכים גדולים ? מה דעתכם? אף פעם לא ניסיתי אייפון, חברים ממליצים לי לעבור לאייפון, ואני לא מצליח להחליט...אשמח לשמוע עוד כמה דעות .. 

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

מה השימוש שלך? אפליקציות חובה? האייפון עם מסך גדול הוא לא זול

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם (נערך)

בהחלט יתכן שהוא מכשיר נהדר רק שיש לאחרונה דיווחים על בעיה של נפילת כפתור הווליום. 

למשל כאן (יש עוד): 

https://www.xda-developers.com/google-pixel-7-volume-key-mishap/

עריכה אחרונה על ידי אורי מ.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

נראה שעשו ממש מחקר רציני שם, ממש כתבת עומק :) 

תכף תגיד לי שיש איזשהו מכשיר סמסונג עם סוללה פגומה

או אייפון כלשהו עם בעייה במסך.

ה"כתבות" האלה נועדו לייצר טראפיק ע"י כותרות מפוצצות, ייתכן שזה קרה למספר משתמשים

אבל להכניס את זה לשיקול בקנייה? 

פורסם

לא אומר מה להכניס לשיקולי רכישה. רק ציינתי שיש דיווחים על בעית חומרה פוטנצילית ושמי שבוחר לקנות, או לא, ידע. בין היתר בגלל שאין יבוא רשמי של פיקסלים לארץ ולא ברור איזו אחריות מקבלים (למרות שזה נכון גם לנותני אחריות גדולים). 

אגב, הטלפון האישי שלי הוא פיקסל 4a, ויש עוד שני פיקסלים לילדים (3a ו-5a). לדעתי זאת סדרת הטלפונים הכי מוצלחת שיש, נכון לעכשיו.

באופן אישי אני לא מתחבר למכשירי דגל, שלדעתי לא שווים את מחיר הפרימיום שמבקשים עבורם.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם
בתאריך 18.2.2023 בשעה 15:51, Michazzz כתב:

מה השימוש שלך? אפליקציות חובה? האייפון עם מסך גדול הוא לא זול

בגדול, GMAIL, קריאת מאמרים ומחקרים מדי פעם, במהלך היום ולפני שינה. וואצאפ,+ ציולם למדיה חברתית.  

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם
בתאריך 20.1.2023 בשעה 18:54, איציק נ. כתב:

שוקל לשדרג את המכשיר המזדקן שלי ל A52s.
ביחס ל A53 - למעט מועד ההשקה, ראיתי שההבדל היחידי הוא בביצועים (לטובת ה A52s) ומעבד קוואלקום וסנפדראגון ב A52s (ב A53 זה כבר EXYNOS).
מעדיף את הקוואלקום והסנפדראגון.

אני צריך פונקציה של DUAL SIM ולכן גם ה PIXEL 6A עניין אותי (יש עכשיו ESIM ב WECOM) א-ב-ל יש לי 2 SMARTAGS של סמסונג, שלצערי היום הם לא בשימוש, ואני מאוד הייתי רוצה להשתמש בהם ואף להוסיף עוד - לכן אני חושב שאני נאלץ לחזור לאקוסיסטם של סמסונג.

השאלות:

1. האם בעיית המסכים נפתרה בסדרות ייצור של המכשיר בשלהי 2022 או שיש סיכוי לפגוש אותה בעתיד ?
אם ניתן להשליך את זה גם על סדרת A7X, לא, הבעיה לא נפתרה. 

המכשיר מת בפתאומיות (כנראה בעיית מסך) והוחלף באחריות.
2. תקשורת עם אנדרואיד אוטו (ה S21+ הוא מכשיר חרא בכל מה שקשור לתקשורת באנדרואיד אוטו) והייתי רוצה לוודא מניסיונכם האם ה A52s הוא BULLET PROOF בעניין הזה ולא מכשיר שימרר את החיים עד שיתחבר.
אין לי נסיון עם זה
3. האם באופן כללי (ומניסיון מעשי) עוצמת הקליטה והשידור של המכשיר טובה (באספקטים של: BT, WIFI, LTE) או שהוא סופר רגיש (לדוגמא: רמקול BT שמחובר לנייד - יש מכשירים שגם אם תעבור 2 חדרים עוד הרמקול יקלוט - ויש מכשירים שבחדר הסמוך כבר הרמקול יתחיל לגמגמם...).

הקליטה של ה Wifi מאוד טובה גם ב A53 וגם ב 52S, לגבי בלוטוט, יש לי פחות ניסיון עם זה. 

אין תלונות על בעיות קליטה לגבי אף אחד מהמכשירים.

4. כל מידע נוסף או המלצה למכשיר דומה (שעונה על הדרישות הנ"ל) יתקבלו בברכה.
רק הערה אחת, למרות היתרון בכח העיבוד שיש ל 52S, עדיין ה A53 מרגיש מהיר ממנו 

בעיקר בכל הקשור להתקנה / עדכון של אפליקציות, גם המסך על 120 הרץ תורם להרגשה של מהירות.

אולי רכיב פלאש מהיר יותר, לא חקרתי.

(אני לא זוכר אם ה 52S תומך בזה).
תודה מראש למסייעים,

איציק

עניתי בירוק.

קח בחשבון שאלה טלפונים שמסתובבים אצלי במשפחה, אז אני לא באמת יודע לומר ממקור ראשון, אם כי אני זה שמתפקד על תקן תמיכה טכנית במקרה הצורך. 

אם זה רלוונטי, לאף אחד מהם אין אופציה לטעינה אלחוטית כמו שיש לסדרת ה S.

פורסם
לפני 25 דקות, XVSTI כתב:

עניתי בירוק.

קח בחשבון שאלה טלפונים שמסתובבים אצלי במשפחה, אז אני לא באמת יודע לומר ממקור ראשון, אם כי אני זה שמתפקד על תקן תמיכה טכנית במקרה הצורך. 

אם זה רלוונטי, לאף אחד מהם אין אופציה לטעינה אלחוטית כמו שיש לסדרת ה S.

תודה על התגובה, אבל איך אומרים... "טוב שנזכרת" :-) 

ה A52s איתי כבר אוטוטו חודש.

מסך 120Hz, זמן סוללה מצויין, קישוריות מהירה (מעולה גם ב BT, 5G, 4G, WIFI הכל),  מצלמה טובה. מסך מצויין. זיהוי פנים עובד מצויין, חיישן טביעת אצבע עובד יפה מאוד למרות שאני מקשה עליו (עובד עם חומרים צמנטיים והידיים שלי במיוחד בחורף בד"כ יבשות - מה שגורם לחיישנים האלו ברוב המקרים לא לתפקד, אבל הוא מצליח).

מטעין ***רק*** בלילה עם כבל, אין לי צורך בטעינה אלחוטית.

*מאוד* מרוצה מהמכשיר. *מאוד*.

איציק

• מצחיק 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני שמח שאתה מרוצה.

האמת שסמסונג עשו עבודה מצויינת עם סדרת הביניים הזו, להוציא את התקלות הטכניות שלהם.

אופציה הרבה יותר טובה מכל הסינים ברמת המחיר הזו.

• תוכן חדש...