Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אחד הדברים שאני רוצה שהמערכת שלי תענה עליהם הוא מבחר "אינסופי" של שירים בהפעלה ישירה, בלי צורך בדיסקים או כרטיסי זכרון.

האם יש מערכת דאבל דין שמכילה כונן קשיח או חיבור לכונן קשיח אבל עובדת ממנו מספיק מהר ויודעת לנהל אותו כמו שצריך?

אם יש, אשמח להמלצות על דגמים רלוונטים

תודה

גלעד

פורסם

היו מכשירים כאלה בעבר (פיוניר P90HDD למשל) אבל כנראה בשל מחירם הגבוה ונפח אחסון מצומצם טרם עידן ה MP3 הם לא הצליחו.

מה הבעייה עם DOK או חיבור HD נייד? אפילו DOK של 32 ג'יגה במונחי שירים בפורמט MP3 זה נפח בלתי סופי. יש HU שיודעים לשלוט ולנווט בספריות ובשירים בנוחות ובמהירות מספקת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אתה תמיד יכול לפצל את החיוט של הUSB ולהזין מתח ממקור אחר לדיסק חיצוני לפעולה חלקה יותר ואז תשים גם 500GB אם בא לך

פורסם

חבר שלי עשה את זה במכשיר די פשוט של קנווד

הבעיה עם המכשירים זה המתח מהכניסה של הUSB וזאת הסיבה שקשה להם לשלוט על נפח אחסון גדול

פורסם

מתעלק, יש לי HU אקליפס 8445 עם כניסה של כרטיס זיכרון, מישהו יודע עד איזה נפח הHU יכול לעבוד?

בדיסקי MP3 הHU מגיב יפה מאוד ומהר למעבר בין תיקיות.

פורסם

באתם לי טוב.

יש לי הארד דיסק של 1.5T נפח. (טוב מעשית הוא רק 1.35T נפח)

ויש לי מכשיר של קלריון 775USB. באיזה פורמט תקיות אני צריך כדי לנגן ממנו?

ההרד דיסק מחובר למתח חיצוני 12V 1.5A אז אין בעיה איתו.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

חברים כל זה טוב ויפה, אבל אתם מתארים לעצמכם דיפדוף אין סופי בין תיקיות בHU רגיל ללא מסך גדול ואינפורמטיבי.

אני כרגע עובד מIPOD בפורמט ALAC, LOSSLESS אבל כנראה עובר ל SSD במארז נייד של 40GB שנשאר לי מה CAR PC.

כך גם הHD צורך פחות חשמל הוא ללא חלקים נעים וכך בטוח יותר.

העניין שהשירים צריכים להיות לרוב ב MP3, WMA או WAV ל LOSSLESS.

פורסם

יש היום כבר כמה יחידות דאבל דין עם HDD שמסתובבות להן בשוק - זה כבר מתחיל.

תחפשו טוב טוב באתרים כמו woofersetc או sonicelectronix.

עד כמה השיוט בתיקיות טוב ונוח - לא יודע.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

רוב יחידות הראש היום מסוגלות לקרוא התקנים בפורמט FAT32 , הארד דיסק בא בפורמט NTFS, אבל אפשר לשנות אאת הפורמט. תקנו אותי אם אני טועה.

The rest of us... l

really are suckers. l

פורסם

אתה יכול לפרמט HDD בכל פורמט שאתה רוצה - EXT2 EXT3 או אפילו רייזור - זה תלוי במה אתה משתמש ומה הצרכים.

היחידות שאני מדבר עליהן כבר מגיעות עם אחד מוכן לשימוש.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...