Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל החברים היקרים בפורום,

קראתי הרבה בפורום על פונטו ספייס אבל אני עדיין טיפה אבוד ואני מאוד אשמח אם תוכלו לעזור.

אני מחפש רכב לסטודנט למספר נסיעות שבועיות של בערך 50 ק"מ כל נסיעה, הדברים הכי חשובים מבחינתי הם שהרכב יהיה אמין וחסכוני מבחינת דלק. הכיוון הוא אוטומט. תקציב של 15,000-20,000 ש"ח ודי ננעלתי על פונטו ספייס.

ראיתי שהשנים הרלוונטיות בסכום הזה הם 2000 עד 2005 ושיש מלא תתי דגם - איזה דגם מומלץ? ממה להיזהר? איזה שנים לחפש? מה חשוב לבדוק בשנים האלה?

תודה רבה!

פורסם

הדגמים המומלצים הם ה ELX (2001-2004(

Dynamic שנתונים 2004-2006

ההבדל הוא 80 במקום 60 כ"ס לטובת הדגמים הרשומים, וישנם עוד מספר הבדלים לטובת הדמים המומלצים

ברשותי פונטו DYNAMIC 2005 והוא עושה את תפקידו על הצד הטוב ביותר

הגיר הרציף (6 הילוכים) פנטסטי

גם מבחינת חיסכון בדלק וגם מבחינת זריזות הרכב

בעיה ברכבים האלו, לרוב קילומטרז' גבוה, וטיפולים במוסכים לא מורשים.

ההבדל בכסף בין השנתונים הוא לא כ"כ גבוה

ההבדל נע בהפרש של כ10K ש"ח בין 2001-2005

פורסם

לגבי ה - Dynamic שנתונים 2004-2006 , כמה זה באמת קריטי לקחת dynamic בשנים האלה?

יש הבדל מכובד של כמה אלפי ש"ח מול דגמי ה-active וה-fun, וה-dynamic טיפה חורגת מהתקציב שלי...

אם יש מישהו שנוסע בדגמים האלה של פונטו, אני אשמח לשמוע!

פורסם

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה!

שלחו לי את זה בפרטי אבל זה ממש טכני ואני לא מבין יותר מידי בדברים האלה, אם מישהו יכול לעזור בתרגום לכמה שורות פשוטות זה יהיה מצוין!

פורסם

אוקיי, חפרתי טיפה יותר והשאלה העיקרית שלי היא לגבי הגיר הרציף -

הדגמים שבהם מותקן הגיר הרציף יקרים בכמה אלפי ש"ח לעומת הדגמים המקבילים בלי הגיר (ברוב המודעות שראיתי), השאלה היא אם החיסכון בדלק שמספק הגיר משתלם מול העלות הגבוהה יותר של האוטו?

ועוד שאלה לגבי האמינות של הגיר - כמה פעמים מגיעים בגללו למוסך? אם הוא כל כך טוב - למה אין אותו בכל המכוניות?

חג שמח!

פורסם

זה לא שיש הבדל גדול בין הרובוטי לרציף,פשוט הדגם המפואר בא עם רציף ולכן זה יותר יקר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...