Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, נתקלתי באיזו סיטואציה קצת מוזרה ולפני שמוציאים כספים על יעוץ משפטי, הייתי שמח לשמוע חוות דעת מהחברה שעוסקים פה במקצוע.

אל תסתבכו עם ענייני החיות, מדובר פה בשאלה עקרונית משפטית בסיסית שאני משוכנע שכל משפטן יודע את התשובה עליה בשליפה.

אצל חבר שלי בוצע בבית חיפוש ונמצאו 3 בעלי חיים שלכאורה עליהם הוא חייב לדווח.

הוגש נגדו כתב אישום פלילי אולם מסיבה לא ברורה הוגש אך ורק על 2 בע"ח והשלישי הושמט ואינו מופיע כלל בכתב האישום (אבל כן מופיע בדו"ח החיפוש)

.

בבדיקה מעמיקה מסתבר ש 2 בע"ח שבכתב האישום כלל לא מצריכים דיווח.

השלישי אשר לא כלול בכתב האישום כן מצריך אישור אולם כאמור הוא אינו כלול בכתב האישום.

נכון לכרגע כיוון הפעולה שאנו חושבים עליו הוא בקשה לביטול כתב האישום מאחר והחיות שבו כלל לא מצריכות אישור או דיווח.

כאן נכנסת השאלה למקצוענים, האם עצם השמטת החיה השלישית היא עובדה מוגמרת ובילתי ניתן להעלות אותה במשפט או שפתאום התביעה יכולה להגיד, "אה, הייתה גם חיה שלישית שנתפסה" למרות שאינה כלולה כלל בכתב האישום?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אפילו תוכי ג'אקו מוגדר אצלם כחיית בר שמחייבת דיווח וכמובן...תשלום אגרה!

פורסם
מה הרציונל שעומד מאחורי הדרישה הזאת, למעט האגרה?

זה כמו השאלה הידועה כמה זמן נמשכה מלחמת ששת הימים.

פורסם

כמה? :headscratch:

סתם, התשובה ברורה. פשוט זאת היתה הזדמנות להשתמש באחד מהסמיילים החדשים שנוספו לכאן. זהו, חסל קשקשת ברשת. חוזרים לנושא שלך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לדעתי, הלא מקצועית בנושא עריכת דין, כתב האישום הנוכחי כולל רק את 2 החיות - ניתן לביטול.

אך ניתן יהיה להגיש כתב אישום חדש, רק על החיה שחייבת בדיווח.

השאלה היא, האם ניתן להשתמש בחיפוש אחד לשני כתבי אישום שונים, ולדעתי התשובה היא כן.

משכנתא זה קל

פורסם

מניסיון אישי לצערי, כשהעובדות לא נכונות חלקית או במלואן, התביעה יכולה להגיש כתב תביעה מתוקן, כמו שלנתבע יש זכות להגיש כתב הגנה מתוקן.

במידה והכתב הנוכחי מתבטל, אז אפשר להגיש כתב חדש לגבי החיה השלישית.

שונא גזענים !.

פורסם

אכן אפשר לתקן או להגיש לגבי חלקים אחרים שעלו בחיפוש.

אם זה הוגש על ידי הפרקליטות - אולי יש לך מזל ולא יהיה להם כוח לחפש שוב את הדוח ולקרוא אותו. אם הוגש על ידי התביעה המשטרתית - סיכוי יותר סביר שיסתכלו פעם נוספת בדוח. אגב, האם באמת הם הגישו את זה או משרד החקלאות? ניסיונות לטעון "מחפשים אותי", "הגנה מן הצדק כי כבר האשימו אותי בנושא הזה", נראים לי קלושים אם הם יעלו את החיה השלישית.

כך או כך - ממילא אתה חייב לטעון לחוסר אשמה (כתב האישום לא מגלה עבירה) ולבקש את ביטול כתב האישום. תלוי אם כבר היתה "הקראה" או לא. תקרא גם את סעיף 94 לחוק סדר הדין הפלילי.

הערה אחת: ההתמחות שלי אינה בתחום הפלילי, אין לראות בזה ייעוץ, וכאמור - זה עניין של מזל אצלך כמו שכתבתי למעלה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

ותקווה שאיש לא יקרא את הפוסט הזה כהכנה למשפט.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...