Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמובן שהשאלה מופנית למי שיש ניסיון בנושא.

אם נניח אני גר בשכירות, משלם את כל ההוצאות הרגילות אבל בגלל בעיות כלכליות נאלץ לחזור להורים,

איך זה עובד מבחינת התשלומים שעליי לעצור ?

האם פשוט עליי להודיע לכל המקומות על הקפאה או על עצירת התשלומים? האם למשל HOT יבואו לקחת את הממיר שלהם ועליי לסגור את המנוי אצלם או שאני פשוט שם את זה ב HOLD ?

אף פעם לא הבנתי איך זה עובד עבור אלה שחוזרים לגור עם ההורים עקב בעיות כלכליות.

(אנא נסו להימנע משאלות כמו: למה לחזור להורים? למה אתה לא מוצא עבודה וכו')

תודה רבה!

פורסם

הקפאה של מנוי בד"כ מוגבלת בזמן למספר חודשים.

ברוב המקרים עדיף לנתק את המנוי לחלוטין וזהו.

אם אתה בהתחייבות שקנס נאה בצידה (בהוט נניח) אז בדוק עם ההורים שלך, אולי כדאי לבטל את המנוי שלהם (אם אין קנסות במסלול שלהם) ואז על המנוי שלך לעשות רק "מעבר דירה" לבית של ההורים.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• אחראי פורום
פורסם

מצטער על השליליות, אבל תכין את עצמך למלחמות.

בכלליות לך על ניתוקים. הקפאות באמת מוגבלות בזמן (לא זוכר אם 3 או 6 חודשים).

בסיום תקופת ההקפאה תיכנס שוב לסדרת טלפונים, אז למה? קרב אחד (מתמשך:evil:)

על ניתוק מוחלט ואח"כ תעשה חושבים מחדש. כנ"ל אינטרנט.

המלחמה השניה היא מול רשות השידור. נסח להם מכתב שאתה גר בכתובת X שדייריו כבר משלמים את האגרה.

יכול להיות שתזכה לביקור, אבל כל עוד אתה לא משקר זה רק לטובה, יפטרו אותך מתשלום רשמית.

בהצלחה. כלכלית אתה עושה צעד חכם.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

התשובה מתחלקת לשניים: ספקי תקשורת ורשויות מקומיות+ספקים אחרים.

• רשויות מקומיות+ספקים אחרים: קבע עם השוכר החדש של הדירה (או עם בעל הבית, בהנחה שאין שוכר שנכנס לדירה אחריך) יום שבו שניכם לוקחים כמה שעות של חופש מהעבודה (רצוי לעשות את זה ביום פינוי הדירה דבר ראשון על הבוקר). ביום הזה אתם עושים "טופס טיולים" ומבקרים בעירייה, בתאגיד המים המקומי, מתקשרים ביחד לחברת החשמל וחברת הגז, סוגרים את כל החשבונות שלך ומקבלים אישור על כך שמרגע זה ואילך מי שיחוייב יהיה הדייר החדש ולא אתה.
  • ספקי תקשורת: תתכונן נפשית לקרב לא פשוט. ממליץ בחום לא לדחות את השיחה איתם ליום האחרון, אלא לתת להם התראה ראשונה משהו כמו חודש וחצי לפני מעבר הדירה. מניסיון: קח בחשבון שאם אתה יוצא מהתחייבות לפני תומה, הם לא יוותרו לך מרצונם החופשי על חיוב במלוא הסכום על שבירת ההתחייבות. מצד שני, אם תהיה מספיק נחוש ותיטיב להתמקח, יש מצב סביר שגם אם לא ייפטרו אותך כליל מהתשלום, לפחות יפחיתו אותו לסכום שמתקבל על הדעת.

בהצלחה, וזכור: ברגעים אלה, חשוב להיות חזק!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• אחראי פורום
פורסם
לדעתי תקפיא ובעוד 3 חודשים נכנסת לתוקף התקנה שמאפשרת ללקוחות קיימים להתנתק ללא קנסות יציאה ואז תנתק.

אתה באמת מאמין שהחברות האלה לא ימציאו סעיפים חדשים ויצירתיים שיעקפו את התקנות האלה? הם הרי אלופים בזה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

תודה על התשובות,אני עדיין מקווה למצוא איזהשהי התייצבות כלכלית על מנת לא לחזור להורים. מאחר וזה צעד משמעותי

עבורי אני מעדיף ללכת קדימה ולא לחזור אחורה.

נקווה לטוב :roll:

פורסם

תמיד אפשר להתחתן, ככה נכנסת עוד משכורת לכיסוי הוצאות.

אז מה אם ההוצאות גדלות פי שבע? לא שמעת זאת ממני.

:lol:

'צטערת, הייתי חייב.

מתחדשת*

פורסם
אתה באמת מאמין שהחברות האלה לא ימציאו סעיפים חדשים ויצירתיים שיעקפו את התקנות האלה? הם הרי אלופים בזה.

יהיה להם קצת קשה להוסיף סעיפים ללקוחות קיימים

• תוכן חדש...