Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז זה קרה בלילה של בין יום ראשון לשני (ההרגשה היתה כמו בין סרט לסרט באחד מאולמות הקולנוע של גלובוס גרופ או משהו) בשעה 3 ישבתי עם חברי בפארק ברובע הסיטי באשדוד אם מישהו מכיר וידידה שלי באה לשבת איתנו. אחרי 15 דקות של שיחה מעניין אך משעממת כאחד החלטנו לכת הביתה כי אני וחברי הינו אמורים לקום מוקדם לסגור עסקה ליוון בעוד זמן מה, ידידתי החלה בנסיעה לפני ועמדה ברמזול שממול אני יצאתי מספר שניות אחריה ולפני הגעתי לרמזול התחלף האור לירוק והיא החלה בנסיעה די מיהרה (יש לציין שהיא נהגת חדשה ללא הרבה נסיון על הכביש שנהגה על 205 מבציר 88 חמודה אך בעוטה!) היא היתה לפני משהו כמו 30 מטר. הנסיעה היתה מהירה משהו, כ-80 בכביש של 60, בכביש ישנו עיקול רך אך מהנה (במהירות של 110-120 כמובן בלי להוריד את הרגל מהגז) אך כנראה שלנהגת חדשה ללא נסיון וללא ידע בסיסי מינימלי 80 הספיקו לה להטלה קטנה של הישבן לצד ימין וכמובן מהבהלה נחתה ידידתי על הבלמים והאוטו נכנס "לפיש טייל" אשר גרם לה לספין 180 לכיוון המדרכה, הרכב נתקל במדרכה במהירות של כ-50 קפץ מעליה כמו איילה ביום אביב בהיר (תוך מחזה ניצוצות מרהיב ממתחת לרכב) ובסיום העליה על המדרכה הרכב התהפך לו על גבו.

בעוד כל זה קורה מול עיניי ממש בלמתי את רכבי במהירות ועוד לפני שהספקתי לצאת מהרכב היא זחלה החוצה בחתיכה אחת ללא שריטה והחלה בבכי שוטף.

כנראה שמשיהו שעקף אותי חתך אותה והיא נבהלה ומסיבוב קטן של ההגה הרכב החליק ואז היא נחתה על הבלמים וההמשך הוא אותו הדבר.

אז את הלילה ביליתי איתה בבית החולים עם חברי וכמובן לא ישנתי כל הלילה.

בכל אופן יש לי מספר שאלות בקשר למקרה:

1) הבחורה היא נהגת חדשה והתאונה הביאה להשתתפות ניידת משטרה ונידת אמבונס, ככה שקרוב לודאי יהיה משפט, השאלה היא מה הסיכויים שהשתתפות של נהגת חדשה בתאונה עם נפגעים (היא נחשבת לנפגעת) תביא לשלילת רשיונה?

2)הרכב שווה במחירון 5 K ולכן אין עליו ביטוח מקיף פירוקיה נותנת לה עליו בדיוק 500 ש"ח עליו, עכשיו הרכב מצב מכני טוב מאד, עבר החלפת ראש מנוע ועוד מיני מזונות ימים לפני התאונה, האם זה משנה לפירוקיה? האם היא אמורה לקבל עליו יותר?

בכל אופן אנשים תנהגו בזהירות!

שיהיה יום טוב לכולכם...

תודה מראש לעוזרים.

אלירן

אלירן לוק

Citroen ZX Volcane

למכירה :(

0526599998

• תוכן חדש...