Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

למישהו כאן יש ניסיון אם החנות סלולר בשם eline ?

חנות אמינה?

אני מיתעניין לגבי מכיר נוקיה 3711 שנימצא אצלם באתר בעלות של 566 שקל בהשוואה לאתרים אחרים שהמכשיר מוצע ב699 שקל קצת מוזר....

תודה

פורסם

גם אני קניתי מהם פעמיים (מכשיר נוקיה פשוט ודיבורית לרכב) - המוצרים הגיעו תוך יומיים בדואר רשום.

אצלי הכל היה פיקס.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

קניתי שם מכשיר אחד , השירות מכירות סבבה , המעבדה גרועה היתי צריך עדכון תוכנה פשוט שלקח להם חודש !!!

פרוצדוקה שלוקחת 20 דקות כולל התקנת תוכנות, החלק הכי מבאס שאם מעדכנים לבד אז הם מבטלים אחריות.

אודי A4

דימה.

פורסם

גם אני רכשתי מהם טלפון שעבד פיקס עד שיום בהיר אחד נעלמה לו הקליטה.

למעלה משלושה שבועות המכשיר שכב במעבדת החברה, ורק אחרי שהטונים עלו ואיימתי בתביעה הוא נכנס למעבדה ויצא כמה שעות לאחר מכן.

אז אולי המחיר היה זול, אבל אני לא מוכן לסבול שירות כזה. פעם ראשונה ואחרונה שרכשתי מ eline טלפון.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מצלמה משנית היא מצלמה נוספת בחלק הקדמי של המכשיר. היא מאפשרת לנהל שיחות וידיאו מבלי להחזיק את המכשיר "הפוך" כך שלא ניתן לראות את המסך

פורסם

:bad-word:מצטרף להמלצות נגד.

גם אני צריך עידכון תוכנה - לא עושים במקום. תשאיר את הטלפון. נשלח למעבדה ונהיה בקשר.

אין אופציה להגיע ישירות "למעבדה" שלהם.

פורסם

אתה קונה מכשיר נוקיה פשוט וחדש, לא אנדרויד ולא אייפון.

לא תצטרך שום עידכון תכנה\פריצה או משהו בסגנון.

כל זה לא קשור אליך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

קניתי שם מכשיר נוקיה פשוט לסבא שלי כי הם היו שילוב טוב של מחיר וביקורות טובות באתר ZAP.

נכנסתי לחנות בת"א, קניתי ויצאתי...מאז עברו כמה חודשים והמכשיר עובד היטב.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...