Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Hyundai אקסנט 5 דלתות החדשה נחשפת!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יונדאי I30 נחשפת:

The Korean automaker hasn't been one to mess around lately, and vehicles like the all-new Elantra and redesigned Sonata have helped push the manufacturer to the highest market share in the company's history – 5.6 percent in May. With the segment's first direct-injection four-cylinder engine, the buyer's choice of a six-speed manual or automatic transmission, an impossibly low MSRP and 40 mpg highway from every model, it's clear that the 2012 Hyundai Accent is intent on eclipsing the competition.

http://www.autoblog.com/2011/06/20/2012-hyundai-accent-five-door-first-drive-review/

03-2012-hyundai-accent-5-door-fd.jpg

04-2012-hyundai-accent-5-door-fd.jpg

19-2012-hyundai-accent-5-door-fd.jpg

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

נכנסת לקישור שנתת?

מדובר באקסנט 5 דלתות (בישראלית זה i25 חמש דלתות) ולא ב- i30.

הכותרת תוקנה.

מה שלא ברור לי שאם זאת אקסנט 5 דלתות אז מה זה ה- i20? סה"כ שתי מכוניות דומות בסגמנט זהה.

אולי עניין של שווקים שונים (אירופה מול ארה"ב).

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

היא גם לא נחשפה עכשיו, הרכב כבר נמכר בארצות הברית כמה חודשים.

אני גם חושב שהסדאן נאה יותר, לפני חצי שעה מיששתי אותה באולם התצוגה.

אבל אני מחכה ל-I35 שיותר מתאימה לדרישות המשפחה.

פורסם

בכלל לא הגזימו עם החלון האחורי , אולי בכלל עדיף לוותר עליו ?!

זה רכב שאמור להיות נוח לשימוש , זה לא רכב נישה כמו שירוקו \ פאסאט CC שקודם העיצוב ועל ה*** השימוש.

פורסם

אני מיששתי.נגעתי.ישבתי ב I35 בסיאול. יש למה לחכות.

השאלה אם יביאו את רמת הגימור שניתן לקבל שם לארץ. אני בספק. המנוע שם הוא הזרקה ישירה 140 כ"ס , 17 קג"מ והבנתי שלארץ יגיע 132 כ"ס עם 16.2 קג"מ. הבנתי שההשקה תהייה ב 11 ליולי אבל אין לי אישור לכך.

בכל מקרה העיצוב החיצוני והפנימי מדהימים. חיצונית הרכב מאד מרשים.

פורסם

פספסתי את הרכב שמסתובב בארץ, לפני יומיים הוא היה בסוכנות בעפולה והיו כמה רוכשים פוטנציאלים שהגיע לראות אותו.

גם אני קראתי שההשקה צפויה ב-10 ביולי וב-11 הרכבים יגיעו לסוכנויות. מנוע ה-GDI לא יגיע, רק ה-132 כ"ס עם תיבת 6 הילוכים אוטומטית. אני ממתין :).

פורסם

זה כנראה לשוק האמריקאי, שם ה-I20 לא נמכרת.

בשוק האמריקאי יש גם גרסת 5 דלתות לקיה פורטה במקום הסיד.

Forte5d

אגב זה רק אני או שהאקסנט 5 דלתות דומה לפיאסטה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

הסדאן נראית יותר טוב לטעמי. בכלל, יונדאי עלו כמה מדרגות בכל הקשור לאיכות ולעיצוב בשנים האחרונות.

פורסם

יש מקום לעוד האצ' בין הI20 לI30? כנראה זה באמת עניין של שווקים שונים..

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ה- I25 לא אמורה להיקרא אקסנט, אבל בארץ הדביקו לה את השם כדי לשמור על "מסורת".

גם בארה"ב יש לאקסנט שם טוב, אז כנראה שומרים על השם. סביר להניח שזו I20 שקיבלה קוים עיצוביים עדכניים (סיומת 0 לרכבי האצ'בק, 5 לסאדן).

Mazda Miata NB

Honda CBR500R

• תוכן חדש...