Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני רוצה להחליף בקרוב אוטו (כרגע יש לי אלפא 156) - התאהבתי ב AUDI A4 החדשה

אני רוצה אותה בצבע לבן, שנת 2010-2011 עם כל התוספות - ריפודי עור, חיישנים, גאנטים 19" מגנזיום, קסאון

לפי מה שאני מבין מדובר ב 250-300 אלף שקל שזו הוצאה מכובדת ביותר. יש לי כמה שאלות בנושא:

1. האם כדאי ומשתלם לייבא אוטו כזה מגרמינה ?

2. האם שווה לייבוא אוטו חדש או משומש ?

3. איזה הפתעות מצפות בדרך, בפרט בארץ מבחינת מסים וכאלה ?

4. איך בדיוק עושים את זה - לאיזה עיר כדאי לטוס בגרמניה, האם יש מקומות בדוקים שבטוח לעשות עיסקה כזאת בהם ?

אשמח לשמוע פידבקים של אנשים שעברו תהליך דומה. תודה רבה!!

פורסם

1.מבחינה כספית יותר משתלם להביא רכב שעולה יותר מ - 500,000 שקל , כי אז הרווח שלך באמת משתלם , מבחינת הרכב זה רכב שמיוצר סביר להניח בגרמניה והוא מיועד למדינה קרה , אז תהיה בטוח שאחרי קיץ אחד תצטרך להחליף חצי מהגומיות כי הם לא שורדות את החום בארץ

2.יותר שווה להביא רכב חדש כי אז גם הרווח שלך יותר גדול\

3. מבחינת מסים ,לדוגמא אם הרכב הוא במקור גרמני ומיוצר בגרמניה אז המסים זה 102% ממחיר הרכב , אם הרכב במקור גרמני ומיוצר ב אוסטריה המסים זה 115% אם האוטו הוא היברידי אז המסים זה בין 50-60% לגבי כל המשלוח והבירוקטיה החברות בחול כבר מארגנות הכל מאוטו המקום שממנו אתה קונה את הרכב.

שמע הרבה מאד ברוקרטיה וכאב ראש בסופו של דבר יוצא לך יותר זול ורכב יותר שמור בחירה שלך , מקווה שעזרתי

פורסם

תודה על השתובה המפורטת, אשמח לשמוע דעות נוספות ? אולי שמות של חברות ספציפיות בגרמניה שאפשר לעשות את זה דרכן..

פורסם
1., מבחינת הרכב זה רכב שמיוצר סביר להניח בגרמניה והוא מיועד למדינה קרה , אז תהיה בטוח שאחרי קיץ אחד תצטרך להחליף חצי מהגומיות כי הם לא שורדות את החום בארץ

:lol::lol::lol: אין מילים

אה כן ואל תשכח שזה רכב שמיועד לארצות קרות אז מזגן בטח שאין תהיה חייב להתקין מאורר על הדאשבורד . ובגלל שלגרמנים יש גב חזק המושב מאוד קשה אז תהיה חייב לשים כיסוי עם חרוזי עץ על המושב.

ולא לשכוח פרסה על הגריל נגד עין הרע שהגרמנים עשו לנו ,אפשר גם נעל על האגזוז.

בוקר טוב אנחנו בשנת 2011 ,הרכב מיוצר בסטנדרטים גבוהים מאוד ונמכר בכל העולם

תאמין לי שהגומיות ישרדו.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

אם יש לך נהג מונית במשפחה אז נסה לברר איתו. קרוב משפחה שלי, אשר הוא נהג מונית, נסע לגרמניה לשבוע, רכש שם מרצדס ושלח לארץ.

ושים לב. נהגי מוניות לא משלמים מכס/מס קנייה ולכן החסכון היחיד שלו היה במחיר רכישה זול יותר, אם היה שווה לו לשבת שם שבוע אז זה כנראה משמעותי למדיי.

יותר חשוב, בדוק אם היבואן מוכן לתת את תנאי האחריות/שירות בארץ לרכב שלא נמכר דרכו.

פורסם

לא ניתן לבצע יבוא אישי למונית, זה נאסר לפני מס' שנים שמפני שיבוא אישי אסור למטרה מסחרית.

עדיף לבצע יבוא לרכב עם מעט ק"מ ולא חדש מפני שהמחיר יורד משמעותית, ובלאו הכי יהיה קשה למצוא בארץ רכב כזה עם 5000 קמ על השעון למכירה.

המיסוי על רכב-112.3% אם מיובא מארץ המקור (אחת מארצות אירופה לרכב המיוצר באירופה), לרכב המיוצר ביפן המיובא מאירופה המיסוי יהיה 128%. על המס ישנה הטבת מס לפי קבוצת הזיהום של הרכב (מקסימום 13K לערך).

מומלץ להתייעץ ם עמיל מכס לפני שתזמין אפילו טיסה.

מקווה שעזרתי,דרור

פורסם
:lol::lol::lol: אין מילים

אה כן ואל תשכח שזה רכב שמיועד לארצות קרות אז מזגן בטח שאין תהיה חייב להתקין מאורר על הדאשבורד . ובגלל שלגרמנים יש גב חזק המושב מאוד קשה אז תהיה חייב לשים כיסוי עם חרוזי עץ על המושב.

ולא לשכוח פרסה על הגריל נגד עין הרע שהגרמנים עשו לנו ,אפשר גם נעל על האגזוז.

בוקר טוב אנחנו בשנת 2011 ,הרכב מיוצר בסטנדרטים גבוהים מאוד ונמכר בכל העולם

תאמין לי שהגומיות ישרדו.

אל תצחק,רכבים שמשווקים בארצות חמות מיוצרים עם מערכות קירור מנוע,גיר,ומזגן חזקות יותר מאשר רכבים שמשווקים לשוק האירופאי.

ככה שעל זה נאמר צוחק מי שצוחק אחרון..

פורסם

חברות גדולות ורציניות שמשווקות רכבים ברחבי העולם ובמיוחד לאירופה וארה''ב עורכות מבחנים מאסיביים וקיצוניים תחת עומסים כבדים אם זה מדבריות חמות או אקלים קר מאוד.

אני די בטוח שתוצרתה של אאודי זהה ומתאימה לכל מדינה בה היא משווקת.(כמובן שישנם רמות גימור והנעות כפולות שאינם מיובאים ארצה מחסור עניין ודרישה,ראה סדרה 3 כפולת הנעה שמיועדת יותר למדינות קרות ומושלגות).

בעבר בהחלט היו מקרים בהם התרחשו תקלות ברכבים ממותגים ואיכותיים כתוצאה מחוסר קרור למרכיבים כמו גיר וכד' וכמובן שחלקם אף סודר בריקול.

לעניינינו

אני לא חושב שאם הוא היה מייבא רכב ממותג מוכר(ונמכר בארצנו) היה נתקל דווקא בעיות מסוג זה.

פורסם

בדגמים מסויימים יש שינויים בחלק מהדגמים מבחינת מערכת הקירור לדוגמא במאזדה 3 החדשה אבל זה נדיר ומינורי.

זה נפוץ בעיקר בדגמים זולים ובעלי תקציב פיתוח נמוך יחסית כמו שבארץ הוסיפו פתח בטמבון הקידמי לסיריון.

בA4 החדשה קשה לי להאמין שיהיו את הבעיות האלו.

פורסם

הרכב חייב להיות מתוצר ודגם, שאושרו ע"י משרד התחבורה אחרת לא יקבל רישיון יבוא.

כלומר חלק ראשון של (לא זוכר כמה בדיוק מספרים )VIN צריך להיות כמו לרכבים שמיובאים באופן סדיר לארץ.

פורסם

ברכב כזה, חסכון של כ-20% פלוס/מינוס שווה ויתור על ביקור בצ'מפיון. ברכב משפחתי/קטן "רגיל" יבוא אישי אינו משתלם.

אם אתה באמת מתכוון - שים לב לאחריות, אם היא בינלאומית או מוגבלת לארצות מסויימות, ככה או אחרת היבואן ומוסכיו לא יאהבו אותך. סידור טוב והא לנסוע עם הרכב לטיול באירופה, תכיר אותו ותעביר שם את הטיפול הראשון.

יש כבר כמה סוכנויות ליבוא אישי איתן תוכל להתייעץ על סידורי היבוא והביוקרטיה שבעניין.

פעם בלגיה היתה מקום עדיף לרכישת רכב באירופה, איני יודע איך זה היום.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
+1 לאיציק.

280 אש"ח לדגם המאובזר אחרי הנחה ראשונית בצ'מפיון.

הדגם המאובזר luxury עולה 340 אלף, כדי לקבל את רמת האבזור הגבוהה המקבילה באירופה צריך להוסיף את חבילת הספורט והluxury plus (חבילה שמגיע כסטנדרט באירופה) בסה"כ יוצא קרוב ל400 אלף.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

• תוכן חדש...