Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככה, הרכב המדובר הוא פורד אסקורט אריקה שנת 89.

הבעיה - התקנת רדיו דיסק - חסר עומק.

אתם בטח חושבים שזה אמור להיות באודיו, אני אסביר למה העלתי את זה כאן:

מאחורי הקונסולה הראשית (בדיוק איפה שנכנס הרדיו דיסק) יש פלסטיק שמפריע להתקנת הרדיו דיסק מבחינת עומק - ז"א אם הרדיו דיסק היה קצר בשני ס"מ אז הכל היה טוב ויפה.

הפלסטיק הזה אם אני לא טועה חלול (הוא בעצם נמצא מתחת לדש בורד). בתמונה ניתן לראות את תיאור החזית של הפלסטיק.

אני לא יודע אם כדאי לחתוך בפלסטיק זה "חור" שיתאים לגודל המכשיר על מנת שיהיו לו עוד 2 ס"מ להיכנס פנימה.

האם מישהו מכיר את הרכב הנ"ל ויודע אם מבחינת מבנה פנימי לפלסטיק זה יש תפקיד ?

האם חיתוך שלו עלול לגרום צרות (מבחינת נזק לאיזה מערכת - אולי שייך לתעלות של האוורור/מזגן למשל ) ?

השאלה מועלית בפורום זה ולא באודיו מכיוון שהיא נוגעת בסוג של שינוי טכני ברכב (הרכבתו) ואינה שייכת לעניין התיאורטי של אודיו. (לדעתי...)

מול אופציית החיתוך (הפשוטה) עומדת אופציית בנייה של הגבהה בעזרת מסגרות עץ (מסובכת יותר, ודורשת חיתוך עץ במידות מדויקות, הדבקה טובה ואיכותית, ויש מצב שעלול להיות לא קל לקלוע בדיוק לעובי העץ הדרוש לשם ההגבהה - שלא יצא דק מדי).

תודה.

התקנת רדיו דיסק.JPG

פורסם

אם אני לא טועה,

הפלסטיק הקטן הזה מיועז לשמש אחז לHU לא משנה איזה

ואם הוא מפריע לך מבחינת העומק הגיוני לגמרי שלא יזיק אם תסיר אותו

רק מה שמוזר הוא שהחלק הזה נועד לקבע מכשירים ולא להשאיר אותם בחוץ...

לפי דעתי לך למתקין שמבין עניין ותשאל אותו וזה רק אחרי שהוא יסתכל לבפנים!

בהצלחה

פורסם

החלק הזה לא אמור לגבע את הרדיו לשום מקום.

הרדיו טייפ שהיה קודם לכן (ענתיקה בצורה מופלאה) נכנס יופי, עד הסוף שכן הוא קצר יותר, והוא לא הגיע ולא נתמך ע"י הפלסטיק עליו אני מדבר (תזכורת - נמצא מתחת לדש בורד, לא ניתן לראות אותו אלא אם מוציאים את הרדיו דיסק).

מה גם שאם אני אחתוך אותו, אז התמיכה שתהיה לי לרדיו דיסק תהיה כפולה (אם בד"כ מדובר בשרוול שמתיישב בקונסולה המרכזית בלבד, ומתחת לרדיו חלל, עכשיו יהיה לי "קיר" פלסטיק שבתוכו מתיישב הרדיו דיסק, בנוסף לשרוול הרגיל שמהודק לקונסולה הראשית.

מקווה שעכשיו העניין טיפה יותר ברור...

השאלה הקריטית היא בעצם, האם יש תפקיד לפלסטיק זה (כמו שאמרתי קודם, תעלות אוורו או אולי זה איזה שהוא תומך של הדש בורד - שבמקרה זה לא נראה לי שאני אפגע ביכולתו להחזיק את הדש שכן אני אמנם חותך אך אני מכניס בתוך הרווח רדיו דיסק עם משקל לא מבוטל שעשוי מתכת - בטוח יותר חזק מקיר פלסטיק) שיכול למנוע ממני (או להפוף את החיתוך ללא כדאי) לחתוך אותו ?

פורסם

לא יגבה על מה ?

על לבדוק או על לחתוך או על ליצור הגבהה ?

פורסם
לא יגבה על מה ?

על לבדוק או על לחתוך או על ליצור הגבהה ?

כנראה שעל בדיקה,

כי על כל דבר אחר אני מבטיח שהם יגבו כסף.

לפני יומיים נסעתי למתקין לבקש 2 גרילים לרמקולים, מעודפים שזרוקים לו מהתקנות.

לקח לי על זה 20 שקל... :x

שאין ברירה משלמים. :roll:

(הוא היה היחידי שהיה מוכן לעזור לי...)

• תוכן חדש...