Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3985962,00.html

הטלת המס - "בלו-חשמל" - תתאפשר על-ידי הקמת רשת "חכמה", שתהיה ייעודית לטעינת כלי רכב ותאפשר זיהוי של בעל הרכב.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא מופתע אם בשנה הקרובה נראה כתבה בסגנון "כך המדינה תגבה מס על מס".

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

באמת היה לנו שבוע בלי מס חדש, התחלתי כבר לדאוג.

זה לא ראש ממשלה, זה המן הרשע, אחמניג`ד וסטלין ביחד.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

מה הועילו חכמים בתקנתם? מי האידיוט שיעבור לרכב לא נח במרחק שהוא יכול לנסוע, שהמצבר שלו יהיה סופר יקר, ועוד מדובר בדבר חדש בארצינו, וכמעט תמיד דברים חדשים אינם מוצלחים במיוחד בהתחלה.

עם המס בלו, למרות כל ההיפ התיקשורתי, פרט לחברות הליסינג לא רואה במגזר הפרטי נהירה המונית לעבר הרכבים החשמלים.

איפה העידוד כאן לעבור לרכב חשמלי ?

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

איפה העידוד כאן לעבור לרכב חשמלי ?

הוא נמצא הרחק מראש סדר עדיפויות של המדינה .

ובמקום הראשון, כמובן, הרווח ממשלמי המיסים.

לא מזמן סיפרו לנו סיפורים על מיסוי ירוק\איכות הסביבה - הכל בגדר הסוואה של מיסים חדשים,

וההחלטה על "בלו - חשמל" זה המשך המדיניות הזאת, רק ללא הסוואה הפעם.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
שהמדינה תפספס כזאת הזדמנות פז לעשוק את האזרח?

אני מתפלא שעדיין אין מיסוי על האוויר שאנחנו נושמים.

אל תדאג, עוד יהיה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

השאלה היא כמה יעלה התידלוק. אם ליטר בנזין יעלה 7 שקלים ותמורתו ניסע 12 ק"מ וכתחליף נטען מצבר שיספק לנו את אותם 12 ק"מ תמורת 5,80 שקלים, בכל זאת יש כאן חיסכון.

6,000 ק"מ נסיעה על חשמל בכל זאת יחסכו כ-7,000 ש"ח בהוצאה השנתית.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

מעניין איך יאכפו את זה, לא משנה צורת השקע שישימו יהיה אפשר לעקוף אותה בצורה כזו או אחרת, ללא קשר, כמות המיסים ושילוב עם מחירי הדיור יביאו להאטה רצינית בכלכלה במוקדם או במאוחר.

פורסם
אני מתפלא שעדיין אין מיסוי על האוויר שאנחנו נושמים.

כרגיל, אפרים קישון הקדים את כולכם -

באופרה "הרמאי" מ-1965 המדינה אוסרת על האזרחים לנשום. מוגש ציטוט נבחר:

השר: להטיל מס חדש על הנשימה? לא, רבותיי! זה רעיון נפסד מעיקרו. לכן, אני מציע לאסור את הנשימה.

חבר ועדה: באופן פרינציפיוני איני מתנגד, אבל למה לאסור?

השר: בשביל הקנס. אם הנשימה תהיה אסורה באופן חוקי, הרי שלא נפגע באזרחים הטובים המקיימים את הוראות החוק, ורק העוברים עליו יבואו על עונשם.

חברת ועדה: זה נשמע די ליברלי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אי אפשר להאמין למילה של עובדי ונבחרי ציבור, הסיבה הרשמית להגבלת המהירות כל השנים הייתה שאנחנו צריכים לחסוך בדלק על מנת להמנע מיבוא דלקים שמשפיע על מט"ח.

פורסם

מדינה מטומטמת! את זה שמכל דבר הם מוצאים איך לגנוב הבנתי כבר מזמן..

אבל לפגוע במי שמשתמש במכונית חשמלית?

לא נראה לי שיש עוד מדינה בעולם עם אינטרס כל כך חזק שהנהגים יעברו למכוניות חשמליות

Opel Corsa 2002

נהג חדש

פורסם

אז אני מבין שבעצם, דה פאקטו הם אוסרים על יבוא רכבים חשמליים שנטענים מרשת החשמל הבייתית, זה יעמוד במבחן בג"צ?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...