Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרארי ומזראטי בדרך לישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע מי בדרך, אני יודע שבדרך שלי לעבודה יש לי כל פעם אפשרות למזמז פרארי ולשטוף את העיניים.

אולי כבר יש סוכנות מישנה לפרארי בפתח תקווה ואתם לא יודעים?

אמממ...

תראו, רכב אחד - בסדר. אבל שני פרארי (במספרים שלהם בישראל) זה כבר לא מוסך, זו סוכנות מישנה.

המיקום - והצפיה בחינם .. במוסך תלתן בקרית אריה, פתח תקוה. הצוות נחמד ומספר קצת על הקליינטיות.

תציצו.

האדומה נראית שם מידי פעם. ברור לי שתיכף יקפץ חוכמולוג ויגיד שפרארי לא אמינה וצריכה מוסך צמוד. אם הוא לא רוצה אחת כזו - אני רוצה. אם פעם הייתי מסתדר עם המוסך על טיפולים באלפא, מניח שגם עם הפרארי נסתדר.

fr1.jpg

fr2.jpg

fr3.jpg

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

למישהו יש להלוות לי מאה שקל להשלים לפראי ספיידר:lol::lol:.

עם כל הכבוד למכוניות האלו לא נראה לי שיקנו אותם בארץ וגם אם כן בודדות ביותר .

אבל בכל מקרה שהיה בהצלחה ליבואן

8).................citroen C5 2002 Sx2000.................8)

פורסם
אני לא יודע מי בדרך, אני יודע שבדרך שלי לעבודה יש לי כל פעם אפשרות למזמז פרארי ולשטוף את העיניים.

אולי כבר יש סוכנות מישנה לפרארי בפתח תקווה ואתם לא יודעים?

אמממ...

תראו, רכב אחד - בסדר. אבל שני פרארי (במספרים שלהם בישראל) זה כבר לא מוסך, זו סוכנות מישנה.

המיקום - והצפיה בחינם .. במוסך תלתן בקרית אריה, פתח תקוה. הצוות נחמד ומספר קצת על הקליינטיות.

תציצו.

האדומה נראית שם מידי פעם. ברור לי שתיכף יקפץ חוכמולוג ויגיד שפרארי לא אמינה וצריכה מוסך צמוד. אם הוא לא רוצה אחת כזו - אני רוצה. אם פעם הייתי מסתדר עם המוסך על טיפולים באלפא, מניח שגם עם הפרארי נסתדר.

הפרארי האדומות אלה 308 אספנות...וכבר יש 4 חתיכות כאלה בארץ, את כולן ייבאו בשנים האחרונות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

תודה לכל מאירי העיניים והמקפידים על איכות המוצר.

בכל זאת גם הכחולה אינה מועמדת לערסמוביל.

בפעם הבא שאראה שם מישהי (מכונית מעניינת) אשים תחת כותרת "חידון זיהוי קל" ואותיות "הומור" בגודל 100.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

אז תסבירו לי רגע, למה הביאו לארץ, פרארי 575M? אם לוחית צהובה?, לא סתם הביאו אותה. הביאו אותה לפני כמה שנים למטרות ניסויים בארץ, כדי שיוכלו להביא פרארי לארץ. אני ראיתי אותה לפני 7 שנים נוסעת לכיוון תל אביב.... ואני יודע איפה היא נמצאת עכשיו וחונה.

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

פורסם

"הביאו" אותה בשביל שלמיכאל לוי (הבעלים של סמל"ת, יבואני פיאט) יהיה איך להגיע לישיבות דירקטוריון של אל-על. זו אחת הפריבילגיות בלהיות יבואן רכב - אפשר להביא דגם "לתקינה" ולהשאיר אותו לשימוש אישי. נדמה לי שהייתה לו 550 קודם.

אולי אתם עיוורים, אבל יש כמויות אדירות של מכוניות של מיליון שקל ומעלה על הכבישים. קאיין טורבו, פאנאמרות, ריינג' רוברים, יגואר XK, שלא לומר S-קלאס במהדורות שונות, אפילו R8 יש כמה ו911 מזמן אינה מחזה נדיר. יהיה גם יהיה מי שיקנה קליפורניה או גראנספורט.

וטוב שכך.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...