Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אסף, אין שום סיבה שזה לא יקרה,

רק החלום היחידי שכולם יתאחדו נראה קשה, אם כי אני מאמין שאין ברירה - רק ביחד מצליחים.

ירון ואני תמיד האמנו בזה, לכן צרפנו את ליגת הרוטקס לליגת הימאהה לפני מספר ארועים כמובן בתאום עם ברק ובלי לפגוע, לצערנו אח"כ כרגיל קרו דברים אחרים - נפתחו לאנשים העיניים. גם ברוך אני מאמין ויודע שרוצה אחדות וחיבור - אם כל אחד יודע את תפקידו אפשר להצליח - השאלה אם כולם יודעים.

דובי, המשפט שלך יישב לי בראש הרבה זמן.

בארץ הכל מתבטל ברגע האחרון הא? אגב, לא רק בספורט מוטורי -

מדינה לא יציבה - משדרת חוסר יציבות, אין מה לעשות זה לא מפתיע.

אולי חוקה תעזור? רק לא לשכוח לרשום שם:

"הזכות לעסוק באופן חופשי בכל ענפי הספורט ללא הבדלות"

כל טוב.

ברכה והצלחה

ישראמוטור - ספורט מוטורי ישראלי

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אודי ידידי

קודם כל טוב לשמוע ממך :-P

דבר שני, אולי אתה מרים את הכפפה עם שותפך ירון?

אולי רק להתחיל קצת עם גישושים של הדברים והבירוקרטיה שצריך בשביל להניע אירוע כזה

בבקשה...אנחנו צמאים לאירוע עם פירסום כמו שצריך וחשיפה אמיתית, והקארטינג זה כלי הרכב היחיד בערך שאיתו הבירוקרטיה תהיה פשוטה יותר (רישוי וכאלה), לא?

שוב, אני מוכן לעזור (במגבלות הזמן הפנוי שלי)

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם

ולמה אתה חושב שקארטינג יותר חוקי מראלי?

כולם כפופים לאותו חוק ולאותם תקנות וכרגע הבעיה העיקרית היא תקנת הביטוח.

פורסם

אני לא יכול להגיד בהתחייבות אבל כמו שקארטינג (אני יודע שאלו לא אותם הכלים בדיוק) היה חוקי עד עכשיו במסלולים הסגורים

יהיה יותר פשוט לקיים מירוץ קארטינג ממכוניות ראלי שאין אחת דומה לשניה ויש ביניהן כאלו משנות השבעים בערך

כבר היה רד-בול צ'אלנג' בעבר כתקדים ומירוץ רחובות בת"א לדעתי ניתן ליישום בקלות יחסית

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

• תוכן חדש...