Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רק מקווה שבעקבות המבצע האחרון, צ'מפיון ושאר היבואנים יבינו כי כאשר משווקים מכוניות נכון עם תג מחיר אטקרטיבי וזול בסופו של דבר הביקוש והחשיפה ללקוחות פוטנציאלים נוספים יגדלו פי כמה מונים, ובסופו של דבר הם אלה אשר יהיו המרוויחים העקריים מכל הסיפור - win-win situation!

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מתחכם... :shock:

לפי מה שאני זוכר השטיחים הם משטיח, כמו הרצפה של הרכב עצמו ולא מגומי.

אבל אני אשמח אם מישהו אחר שקיבל כבר את האוטו יענה. מעניין גם אותי...

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שטיחי גומי

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

מזור מאוד...

גם בתמונות פה יש שטיחי גומי ואני כמעט בטוח ב100 אחוז שברכב שהראו לי בסוכנות וטענו שהאוטו בדיוק 1 על 1 כמו האוטו שאני מקבל היה שטיחים משטיח ואני אפילו זוכר שהיה להם מסגרת עם תפירה אדומה דקה. (אם אני לא טועה גם הריפודים היו שונים אבל אני לא בטוח). שלא נדבר על הדש והדלתות הלבנים והבלמי תוף.... מעניין מה הדבר הבא שנגלה?! חוצפה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2535229&postcount=22

פורסם

מישהו יכול לתת מידע על המערכת וחוות דעת (למי ששמע אותה למיטב ידיעתי אותה מערכת בדגם 1.4 וגם ב1.6)...

תודה ושבת שלום

פורסם
מזור מאוד...

גם בתמונות פה יש שטיחי גומי ואני כמעט בטוח ב100 אחוז שברכב שהראו לי בסוכנות וטענו שהאוטו בדיוק 1 על 1 כמו האוטו שאני מקבל היה שטיחים משטיח ואני אפילו זוכר שהיה להם מסגרת עם תפירה אדומה דקה. (אם אני לא טועה גם הריפודים היו שונים אבל אני לא בטוח). שלא נדבר על הדש והדלתות הלבנים והבלמי תוף.... מעניין מה הדבר הבא שנגלה?! חוצפה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2535229&postcount=22

רוב הסיכויים שנגלה להפתעתנו ששטיחים ולא משנה איזה, יכולים להיות מכל מיני חומרים, אבל לעולם לא משטיח.

פורסם

עוד אחד מתחכם...

סליחה, לא "שטיח" אלא "לבד". יותר טוב? עכשיו יותר קל לך?

דרך אגב. אם כבר אז ההגדרה ל"שטיח" - "שטיח הוא יריעה או בד מרופדים או ארוגים בנול"

אז שטיחים לרכב יכולים בהחלט להיות עשויים מ"שטיח"

ואם עדיין יש לך בעיה עם זה, אז בבקשה... תמונה שאולי תעזור לך:

10590_1.jpg

פורסם

חברים יקרים,

לאחר ריפרוף קל בתר'ד גיב כעובד צ'מפיון תחת מותג סיא כאחריא נסיעות מבחן ומסירות רכב חדש .

נתחיל ב"מבצע",

אפשר להגיד שאנחנו אכן בסוף המבצע וזאת כי נשארו מספר מכוניות(SC 3 דל' ידנית בלבד !!! עם .....) בודדות ולא בכל הצבעים (כמו שהיה בהתחלה).

לגבי הפרסומת (שאין בה משהו שאינו אמת) ,

הפרסומת הינה פרסומת של סיאט אך שמו דגש על מועדון סיאט שעובד יפה ואפילו בן... (הופעה של אמדורסקי ולידר,אינפקטד,מסיבה באילת סופ"ש....(מועדון שעובד בעיקר מול הפייסבוק ),

באם תשימו לב אז תראו כי אכן בסוף הפרסומת מראים את האיביזה 5 דלתות אך מופיע בסוף "החל מ 88800" ולא איזה דגם או אותיות קטנות וכד'.

כמו כן לגבי השטיחים אז הם כולם מגיעים גומי עם חורים שתפיסה ברצפה (בכדי שלא יזוזו).

לגבי

הגוון הלבן אז אני בכיף יכול לומר כי זה נראה טוב וזאת כי זה שובר את הגוון הכהה שיש ברכב .

לגבי המערכת אז היא טובה אך לא מעולה (ויש גם פלוס בזה שניתן לחבר לה סאבמגבר ואז כבר זה משהו אחר).

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם
חברים יקרים,

לאחר ריפרוף קל בתר'ד גיב כעובד צ'מפיון תחת מותג סיא כאחריא נסיעות מבחן ומסירות רכב חדש .

נתחיל ב"מבצע",

אפשר להגיד שאנחנו אכן בסוף המבצע וזאת כי נשארו מספר מכוניות(SC 3 דל' ידנית בלבד !!! עם .....) בודדות ולא בכל הצבעים (כמו שהיה בהתחלה).

לגבי הפרסומת (שאין בה משהו שאינו אמת) ,

הפרסומת הינה פרסומת של סיאט אך שמו דגש על מועדון סיאט שעובד יפה ואפילו בן... (הופעה של אמדורסקי ולידר,אינפקטד,מסיבה באילת סופ"ש....(מועדון שעובד בעיקר מול הפייסבוק ),

באם תשימו לב אז תראו כי אכן בסוף הפרסומת מראים את האיביזה 5 דלתות אך מופיע בסוף "החל מ 88800" ולא איזה דגם או אותיות קטנות וכד'.

כמו כן לגבי השטיחים אז הם כולם מגיעים גומי עם חורים שתפיסה ברצפה (בכדי שלא יזוזו).

לגבי

הגוון הלבן אז אני בכיף יכול לומר כי זה נראה טוב וזאת כי זה שובר את הגוון הכהה שיש ברכב .

לגבי המערכת אז היא טובה אך לא מעולה (ויש גם פלוס בזה שניתן לחבר לה סאבמגבר ואז כבר זה משהו אחר).

דבר ראשון, תודה על המידע.

דבר שני, זה ממש לא מעניין אם לדעתך זה יפה או לא. הצגתם בסוכנות רכב מסויים וטענתם שהרכב שיגיע יהיה זהה לחלוטין לרכב הזה. ברכב שהיה בסוכנות לא היה דש ודלתות לבנים. לא היה שטיחים מגומי (אלא משטיח. כן... שטיח...). בקשר לריפודים של המושבים אני לא בטוח. בלמי התוף, וכו' וכו'...

בנוסף לכל זה, הסוכנים שלכם אמרו בפירוש כי המבצע עומד להיגמר (בחודש מרץ) ועד עכשיו ה"מבצע" עדיין בתוקף.

פשוט חובבנות, אין לי מילה אחרת. גם אני הזמנתי את הרכב הנ"ל. אני מקווה שזה לא התחלה של תהליך ושבעוד כמה שנים אני אצטער שבחרתי "סיאט".

פורסם

dkny2 כשאתה מתכוון שאפשר להוסיף מגבר וסאב, האם זה אומר שיש יציאה למגבר מהמכשיר המקורי של הרכב.?

(אם כן זה יתרון ממש טוב)

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם
דבר ראשון, תודה על המידע.

דבר שני, זה ממש לא מעניין אם לדעתך זה יפה או לא. הצגתם בסוכנות רכב מסויים וטענתם שהרכב שיגיע יהיה זהה לחלוטין לרכב הזה. ברכב שהיה בסוכנות לא היה דש ודלתות לבנים. לא היה שטיחים מגומי (אלא משטיח. כן... שטיח...). בקשר לריפודים של המושבים אני לא בטוח. בלמי התוף, וכו' וכו'...

בנוסף לכל זה, הסוכנים שלכם אמרו בפירוש כי המבצע עומד להיגמר (בחודש מרץ) ועד עכשיו ה"מבצע" עדיין בתוקף.

פשוט חובבנות, אין לי מילה אחרת. גם אני הזמנתי את הרכב הנ"ל. אני מקווה שזה לא התחלה של תהליך ושבעוד כמה שנים אני אצטער שבחרתי "סיאט".

היובאן לא האמין שיצליח למכור כל כך הרבה מכוניות בגרסת 3 דלתות וגיר ידני, לרוב האנשים מתאים 5 דלתות וגיר אוטומט, לאור ההצלחה היבואן קיבל הקצאה נוספת.

בתור אחד שרכש את הרכב, מבחינתי שימכרו כמה שיותר מכוניות, ככל שיהיו יותר איביזות על הכביש כך הרכב יכנס לתודעה רחבה יותר (גם בגירסת ה-5 דלתות אוטומט (DSG)) והמותג יהפוך ללגיטימי.

כפי שכתבתי כבר בתגובות קודמות, בלמי התוף מאחור לא קשורים לרמת הגימור אלא לנפח המנוע.

שטיחי הגומי ברכב הם מקורים של היצרן ומתחברים לרפצה עם פינים (בחו"ל השטיחים הם אופציה בתשלום).

לא עבדו עלינו, קיבלנו רכב שעולה באנגליה 75K ש"ח, והמיסים בארץ גבוהים בהרבה לעומת חו"ל, תודה לצמפיון וליצרן ששיתף פעולה, זה בפירוש מחיר השקה.

אורן

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לגבי

לגביי הנושא הראשון מסכים 100%, לכתחילה חשבתי גם שהגוון הלבן יגרע מהרכב אבל להיפך - נראה הרבה יותר טוב ממה שראיתי בסוכנות ביום שהזמנתי.

לגבי המערכת - ממוצעת מינוס, מי שמחפש לשמוע רדיו והוא לא אודיופיל זה מספיק, אני מתוך עיקרון החלטתי שאני לא נוגע, לאחר שברכבים הקודמים זה נגמר ב5 ספרות מינימום, ובזה דדי אני נאלץ לא להסכים איתך, לדעתי גם אם יוסיפו סאב למערכת הנ"ל עדיין הרמקולים המקוריים לא מספיק איכותיים, הטוויטרים פשוט לא שם (ברמה שכמעט פתחתי את הקורות לבדוק אם באמת יש שם משהו.. ויש..).

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

• תוכן חדש...