Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
דבר ראשון, תודה על המידע.

דבר שני, זה ממש לא מעניין אם לדעתך זה יפה או לא. הצגתם בסוכנות רכב מסויים וטענתם שהרכב שיגיע יהיה זהה לחלוטין לרכב הזה. ברכב שהיה בסוכנות לא היה דש ודלתות לבנים. לא היה שטיחים מגומי (אלא משטיח. כן... שטיח...). בקשר לריפודים של המושבים אני לא בטוח. בלמי התוף, וכו' וכו'...

בנוסף לכל זה, הסוכנים שלכם אמרו בפירוש כי המבצע עומד להיגמר (בחודש מרץ) ועד עכשיו ה"מבצע" עדיין בתוקף.

פשוט חובבנות, אין לי מילה אחרת. גם אני הזמנתי את הרכב הנ"ל. אני מקווה שזה לא התחלה של תהליך ושבעוד כמה שנים אני אצטער שבחרתי "סיאט".

את העובדה שהודעתי הקודמת נראתה לך מתחכמת ולעגנית, אני יכול לקבל וגם להבין, אבל התעקשותך להוכיח את צדקתך ולקבוע ש"שטיח יכול להיות עשוי משטיח", באמת שאינה לענין. שטיח יכול להיות מגומי, כותנה, משי, פשתן, יוטה וכל חומר שעולה על הדעת. אפילו בד או אריג, יתאימו בהעדר ידיעה, אבל בבקשה לא מ"שטיח". ואני מעט תמה לעובדה שההנהלה שכה מקפידה על ניסוח הולם של כותרות ואפילו תכנים, מתעלמת מהצרימה הלשונית הזו. אני תקווה שלא תראה בהודעה זו סוג של התחכמות או לעג, אלא נסיון כן לתקן טעות.

פורסם

אם אתה רוצה להמשיך להתווכח בקשר לניסוחים לשוניים, אתה מוזמן להמשיך את הוויכוח בפרטי. זה בטח לא מעניין את כל קוראי הפורום..

פורסם
לגבי הפרסומת (שאין בה משהו שאינו אמת) ,

הפרסומת הינה פרסומת של סיאט אך שמו דגש על מועדון סיאט שעובד יפה ואפילו בן... (הופעה של אמדורסקי ולידר,אינפקטד,מסיבה באילת סופ"ש....(מועדון שעובד בעיקר מול הפייסבוק ),

באם תשימו לב אז תראו כי אכן בסוף הפרסומת מראים את האיביזה 5 דלתות אך מופיע בסוף "החל מ 88800" ולא איזה דגם או אותיות קטנות וכד'.

רק תיקון קטן, בסוף הפירסומת דווקא כן מצוין שם הדגם (SC), בבירור (והקריין גם מציין זאת).

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם
אם אתה רוצה להמשיך להתווכח בקשר לניסוחים לשוניים, אתה מוזמן להמשיך את הוויכוח בפרטי. זה בטח לא מעניין את כל קוראי הפורום..
זה אינו ויכוח בין שתי דעות לגיטימיות וחבל שאתה ממשיך לראות אותו ככזה. מכל מקום, תנוח דעתך אני סיימתי.
פורסם
רק תיקון קטן, בסוף הפירסומת דווקא כן מצוין שם הדגם (SC), בבירור (והקריין גם מציין זאת).

אכן יש את הSC בפרסומת (סליחה טעות שלי) מה שמחזק את דבריי שזה לא האדומה בעלת החמש דלתות .

דורון,

תתפלא אך נתקלתי כבר ברכבים שמסרתי היה להם מגבר וסאב וזה נשמע יותר טוב,כמובן שלא כמו אלפיין וחבריו אך אני אהבתי .

פרפל,

המבצע עדיין רץ וזאת כי נשארו מספר מכוניות בצבעים שעדיין לא אזלו בדגם הזה וברמה הזו בלבד .

תהיה רגוע ידידי כי אף אחד לא עובד עלייך ,

יאאללה שיגיע לך כבר הרכב וניפגש בתא המסירה .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

היום הזמנתי.

רציתי כתום. לא היה..

רציתי לבן. לא היה...

רציתי אפור עכבר. לא היה..

לקחתי כסף. זה נראה לא רע בצבע הזה.

מציע למי מכם שעדיין מעוניין להזדרז.

למיטב ידיעתי נשאר כחול אדום שחור ירוק וצהוב.

פורסם

מישהו מצא ביטוח מקיף לרכב הזה במחיר סביר? משום מה החברות (שבדקתי) מסווגות את הרכב כרכב ספורט לכל דבר וגובות מחיר די מופקע על הביטוח או מסרבות לבטח אותו בכלל.

וד"א אני לא נהג חדש (30+)

פורסם
מישהו מצא ביטוח מקיף לרכב הזה במחיר סביר? משום מה החברות (שבדקתי) מסווגות את הרכב כרכב ספורט לכל דבר וגובות מחיר די מופקע על הביטוח או מסרבות לבטח אותו בכלל.

וד"א אני לא נהג חדש (30+)

תנסה אולי בפניקס ("הפניקס").

פורסם

זה בשל רמת הגימור שכוללת אבזור רב שמחיר המחירון שלו (בחברה כמובן) יקר מאוד.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

חבר'ה 2 הודעות:

1. המבצע על האיביזה נגמר. במהלך המבצע נמכרו 800 יח'.

2. האוניה של יוני אמורה להגיע לארץ לכל היותר עד ה10.6

יום טוב

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לגביי ההודעה ה-1, פשוט ביזיון!

כשאני באתי לברר על הרכב נאמר לי במפורש : "נשארו עוד 2 רכבים לבנים, כדאי לך להזמין עכשיו, לא בטוח ששבוע הבא המבצע יהיה רלוונטי" בנוסף כששאלתי מה יהיה עם מחירון הרכב, נאמר לי שמכיוון שמוכרים בסביבות המאה רכבים במבצע, זה לא אמור להשפיע על מחיר המחירון - כמובן שלאחר שנמכרו 800 רכבים במחיר הזה, מחיר המחירון שלכאורה מפרסמים צ'מפיון לא קיים.

מאידך - אחלה רכב ואני מבסוט ממנו, חבל שהפרסום היה מוטעה, הייתי מרגיש הרבה יותר טוב אם מראש זה היה מחיר הרכב, ולא מבצע "כביכול".

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

ככל הידוע לי המבצע היה ל-400 מכוניות (100 בכל פעם), אני לא מאמין שהיבואן האמין שיצליח למכור כל כך הרבה מכוניות 3 דלתות וגיר ידני.

ככל שיהיו יותר איביזות על הכביש ושביעות הרצון של הרוכשים תהייה גבוה,מעלה את הסיכוי שהרכב יהפוך למבוקש כרכב משומש.

עד כה כל מי שרכש את האיביזה בכל נפח וגיר מרוצה מאוד.

מוניטין נבנה לאט.

אורן

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

• תוכן חדש...