Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אגב אין שום בעיה עם בלמי תוף הם עושים את העבודה.

היתרונות שלהם עמידה בעומסים גבוהים [בגלל שטח חתך גדול יותר של הרפידות.]

החיסרון במהירות התגובה [שברכב קטן לא ממש באה לידי ביטוי מכיוון שרוב העומס בבלימה עובר לגלגלים הקידמיים.]

בתכנון נכון של מערכת בלימה עם חישוב הפרשי לחצים בבוסטר ושסתומים מכויילים נכון לא תרגיש את ההבדל בין בלמי תוף לדיסק.

טוב שם טוב משמן טוב

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יכול להיות שהם עושים את העבודה אבל אתה שם 110 אלף ש"ח על רכב אתה מצפה לפחות שיהיו לו בלמי דיסק (אני מתכוון לפיאסטה).

זה נראה כמו סתם חיסכון בעלויות יצור וזה די מרגיז.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

אם הכל עניין של "איך זה נראה" הדבר כבר תלוי בהשקפתך וביחס של התמורה למה שאתה משלם בכללי .

אם אתה לא מרוצה בחברה חופשית כשלנו אתה יכול ללכת למתחרים.

אני באופן אישי מעדיף תכל'ס על פני איך הרכב נראה. [אחת הסיבות שכשהיו לי רכבים משופרים הרכיבים המכניים עניינו אותי יותר והיו משופצים \משופרים לעומת מצב הרכב הצורתו החיצונית שלפעמים ,חס וחלילה ,לא נשטף עד למעלה מחודש].

אבל שוב אני זה אני ואתה זה אתה ,כל אחד יכול לבחור מה שנראה לו.:?  

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

מספר נקודות:

1. אכן תמוה הדבר שעובדי צ'מפיון טענו (בפני חברי פורום כאלה ואחרים) כי המבצע עומד להסתיים ממש אוטוטו, כאשר בפועל לא רק שהוא אינו עומד להסתיים (לפחות כפי שזה נראה כעת) - אלא אף יותר מכך, פרסומות חדשות בשלטי חוצות באזור הצפון עם פרטי המבצע צצו להן פתאום משום מקום, ופרסומת טלוויזיה חדשה עלתה לאוויר העולם ממש לפני ימים ספורים (וכפי שכבר אחד מחברי הפורום ציין, דובר בפרסומת על האיביזה SC כאשר בפועל הוצגה ויזואלית "האיביזה הרגילה" בעלת 5 הדלתות).

2. אורן, אם אינני טועה, דגמי המבצע היו אמורים להגיע ארצה בתאריך משוער 28.05.2010 (כך על פי הזמנתי), כאשר בפועל נאמר לי שהאוניה (עם הרכב החדש שרכשתי) אמורה להגיע בתאריך 06.05.2010. כך או כך, הייתי בטוח שדגמי המבצע אמורים להגיע בנגלה אחת ארצה, ולא במספר נגלות (כפי שהמקרה שלך מוכיח).

3. כאשר קיבלתי את קטלוג הרכב בעת הזמנת הרכב, הקטלוג שקיבלתי פיזית היה שייך לאיביזה SC בעלת מנוע 1.6 ליטר. במפורש נמסר לי על ידי נציג המכירות שהדגם שבמבצע הוא הדגם כפי שמופיע בקטלוג שאותו קיבלתי. ובצורה שאינה משתמעת לשני פנים - הסימן + הופיע שחור על גבי לבן, בתוך הקטלוג, במשבצת שפירטה את בלמי הרכב האחוריים עם בלמי דיסק ולא בלמי תוף (כן כן, אני יודע, קצת קטנוני מצידי, אך עדיין מן הראוי שכאשר אדם רוכש רכב חדש במיטב כספו, יימסרו לו הפרטים הנכונים והמדויקים על הרכב, והוא לא ייאלץ לגלות זאת במפתיע כמו במקרה שלך, אורן).

4. קוד הרכב של הדגם שבמבצע במחירון לוי יצחק הוא 778541 - מידע שנמסר עבורי מאת נציג המכירות לפני מספר ימים (ואתם, חברים יקרים, שמבטחים את רכביכם, מוזמנים לרשום אותו). משום מה, אותו קוד אינו מופיע במחירון הרכב האינטרנטי של לוי יצחק, והדגם שאנו אמורים לקבל אינו קיים בוריאציה מילולית כזו או אחרת באותו דף אינטרנטי. מה שכן, אם אכן קלטתי נכון את מחיר הרכב במחירון המודפס (שהוצג עבורי ויזואלית בסוכנות), המחיר שהוצג היה משהו בסביבות ה-105 או 106 אלף ש"ח. שווה בדיקה.

5. אורן, אם אתה מגלה פרטים נוספים שאינם הוצגו בעת ההזמנה עבור רוכשי הדגם שבמבצע, אשמח אם תציינם. כך גם הם וגם אני נדע בדיוק מה אנו עומדים לקבל.

סופ"ש נעים.

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם

אין כל הפתעות ברכב פרט לדשבורד משולב בלבן, בלמי תוף מאחור, יציאת אגזוז מוסתרת (הרבה יותר יפה מסתם צינור שבולט החוצה)

באתר החברה במפרט הטכני לדגם עם מנוע 1.4 מופיע כי הבלמים האחורים הם בלמי תוף.

לי זו לא הייתה הפתעה, זה הדבר הראשון שהסתכלתי עליו שקיבלתי את הרכב.

בבלימה אין שום הבדל בתחושה לעומת 1.6 ידני, דוושת הבלימה מדויקת וטובה (אני בולם במתינות אני ב"הרצה")

בינתים בעשרות הק"מ שנהגתי עד עתה, אין כל תלונות.

במחירון המודפס של לוי יצחק מחירון הרכב הוא 105,900 ש"ח.

אורן

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם

שלום אורן ,

תתחדש על האוטו ותהנה !

יש לי כמה שאלות כי אנו שוקלים לנצל את המבצע עבור בן משפחה. (חלק מהן ממש קטנוניות , אני מצטער...)

1. איך נוחות הנסיעה בשילוב המיתלים "ספורט" והצמיגים 215/45/16 נמוכי החתך שיש באוטו ?

אני שואל כי בסוכנות הציעו נסיעת מבחן בדגם 5 דלתות ידני 1.4 עם מתלים וצמיגים רגילים .

2. דרך אגב , איזו פירמה / סידרה הצמיגים שסופקו מהמפעל ?

3. איזה צבע הריפוד הפנימי - כמו שאמרו שחור עם נקודות לבנות ?

4. באמת המראות מתקפלות חשמלית ?

5. איך ניתן להתרשם מסחיבת הרכב בסל"ד נמוך ? (אני יודע שבטח אתה במעין הרצה , אבל בכל זאת).

6. סתם , כמה דלק נתנו לך עם הרכב?

7. קבלת ספר/י נהג + אחזקה בעברית / אנגלית ?

תודה רבה ,ואם תוכל אולי תעלה תמונות ?

פורסם

1. הרכב נוח למרות הצמיגים בחתך נמוך.(שביצעתי נהיגת מבחן לא נהגתי במנוע 1.4 דגם רגיל, אלא 1.6 גירסת ספורט עם גיר ידני כי חששתי מבעית נוחות, הופתעתי לטובה)

2.הצמיגים מגיע עם צמיגי GoodYera

3.הריפוד שחור עם נקודות לבנות, אני חושב שלבבות ת'אמת לא בדקתי.

4.המראות מתקפלות חשמלית, אם מסובבים את מפסק כיוון המראות ל"שעה שש" המראות מתקפלות.

5.אין בעיה של סחיבה בסל"ד נמוך, רוב הק"מ שביצעתי היו בפפקים של יום חמישי אחר הצהריים.

6.הרכב הגיע עם קצת פחות מחצי טנק דלק .

7. ספר הרכב בעברית, ע"פ חוק.

אורן

[h=2][/h]

פורסם

אורן , תודה רבה על התגובה המהירה והעינינית !:-P

בהחלט הכל נראה כמו שצריך ונראית כקנייה טובה מאוד , גם במהות וגם בתמורה , כאמור תתחדש ותהנה !

פורסם
לפני מספר שעות הייתי בסוכות בהרצליה בכדי לקבל את האיביזה שרכשתי (דגם המבצע).

זכיתי להיות הרכב הראשון עם מנוע 1400 שעלה על הכביש.

המבצע כבר לקראת סופו (נמכרו מאות מכוניות) , נותרו מספר מכוניות קטן ולא בכל הצבעים.

השוני לעומת 1.6, בלמי תוף מאחור, מרכז הדשבורד לבן (הרכב שלי לבן).

מהתרשמות ראשונית של 8 ק"מ מהרצליה לבורסה ברמת גן (האוטו בהרצה) המנוע נעים ושקט בהשוואה ל-1.6.

התרשמות נוספת בקרוב.

אורן

אורן, מה עם כמה תמונת של הנסיכה?

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם

למישהו יש מושג היכן אני יכול לראות את המפרט הטכני של הדגם הנ"ל? זה שנמצא כרגע במבצע של 88K.

דבר נוסף, עד כמה שידוע לי, היבואן של של קונצרן VW יקרן יחסית, ואני מנסה להבין איך ייתכן שהוא מציע כזאת חבילה בכזה מחיר?

תודה

Uno Turbo כתב: לא יודע, לשמוע גבר אומר: אוטו קטו ואדום, עושה לי קצת צמרמורת :smile:. alexk כתב: כשאתה אומר צמרמורת אתה מתכוון לרטט במקומות מסוימים בגוף? כי אם כן, יש פורומים אחרים בשביל זה.

פורסם

מפרט טכני (באנגלית) תוכל למצוא באתר המחודש של סיאט ישראל :

www.seat.co.il

היות והמפרט אינו מופיע באופן ישיר , אלא תחת מפרט המנועים ללא הפנייה ברורה, אני מצרף לך קישור ישיר :

http://seat.com/static/su/com/SEAT/site/2009/newIbizaSC/engines/1_4_63.html

מפרט איבזור מעודכן לדגם המבצע קשה / בלתי ניתן למצוא באתר , נסה לראות בקישור הבא מפרט מודפס שנסרק ע"י מישהו

בשירשור גדול בנושא. הרלבנטי זה גימור SPORT.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2473301&postcount=101

שים לב לגבי מפרט ומחיר סופי ברר בסוכנות סיאט (יש הבדלים קלילים).

בשירשור ההוא תראה התייחסויות לכל השאלות הרלבנטיות , כולל מה ששאלת.

פורסם

רמת הגימור של דגם המבצע הוא ספורט, אין קומבינות ושטיקים.

זה שהבלמים הם תוף נובע מנפח המנוע ולא בגלל רמת הגימור.

בגדול הרכב כולל:

מראות מתקפלות חשמלית

חלון זכוכית (נפתח 4 ס"מ כלפי מעלה)

שליטה על הרדיו מההגה

כל השאר כמו בפרוספקט.

בחו"ל ניתן להזמין חיישני רוורס מקורים ודיבורית בלוטוס, יכול להיות שזה אופציה בדגם ה-1.6 דגם המבצע הוא דגם שהיבואן סגר עם היצרן וניתן להוסיף רק התקנות מקומיות.

בקשר לשאלת המחיר, ללא שיתוף פעולה של היבואן עם היצרן לא ניתן היה למכור רכב ברמת גימור כה גבוהה במחיר כזה.

דגם הזה מעיר את השוק והאיביזה הופכת לאלטרנטיבה לרכישה גם בדגמים הרגילים (5 דלתות+גיר אוטומטי).

דוגמאות מההיסטוריה 205GTI הייתה מקדם מכירה מעולה לכל דגמי 205.

אורן

[h=2][/h]

פורסם

שאלה בנושא:

יש את הדגם הנ"ל (1.4 ספורט) עם גיר אוטומטי/DSG? אופציה ל5 דלתות יש? (ברור לי שאלו דברים שעולים עוד, השאלה אם הם אופציה בכלל במבצע הזה)

-----

• תוכן חדש...