Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברכב שלי (סיאט לאון 2002) הגג שמש נדפק, הוא נפתח את החצי פתיחה למעלה בסדר גמור ובלי שום בעיות, אך כשאני מנסה לפתוח אותו "במלואו" הוא מתחיל להיפתח כ-1 ס"מ ואז נשמע קול כאילו שזה נתקע ואז הוא נסגר בחזרה. אני חושב שהבעייה נגרמה בגלל איזה ענף קטן שנכנס ליד המסילות שפותחות את הגג,אז התקשרתי לאיזה שהוא עסק שמתקן גגות ואמרו לי שבטוח יש משהוא שבור שם, ואמרו שגג חדש יעלה לי כ 3000-4000 ש"ח !

ואמרו שאם אביא גג נפתח משומש ממגרש חלפים הם יכולים להחליף לי את הגג בתמורה של 700-800 ש"ח.

עכשיו השאלה שלי היא ככה - האם בכל הרכבים מקבוצת ה- VAG יש אותם גגות ? כי שמעתי שמישהו החליף את הגג הדפוק של הג'טה שלו מרכב סיאט, אבל אני לא יודע עד כמה זה נכון, כי קשה מאוד למצוא רכבים מאותו סוג של הרכב שיש לי במגרשי חלפים, ואני בטוח לא רוצה לשלם משהו כמו 4000 ש"ח כדי להרכיב גג חדש מהחברה.

kobi.idan2 כתב:
גיר ידני או רגיל?

Seat Leon 2002 1.8 Manual . Subaru B4 2007 2.0 Manual . Kia Sportage 1997 2.0 Manual . Seat Leon 2002 1.6 Manual . Isuzu D-max 2006 3.0-TDI Manual . Skoda Oktavia 2012 1.4-TSI Manual

פורסם

לפני שאתה ממהר להחליף

הגג מאוד אמין ברכבים האלו ונדיר יחסית שיש בו תקלה.

תנסה לפתוח אותו ידנית עם המנואלה אולי תצליח לשלוף את הלכלוך או משהו

פורסם

לדעתי,יש לחפש את שורש הבעיה והיא כנראה לא הגג עצמו אלא מנגנון הפתיחה /סגירה שלו .

אם זה מנגנון חשמלי תיתכן בעיה במתג הפעלה או בחיווט.

לפני שתשלם אלפים,תחליף גג ולצערך תגלה שלא פתרת את הבעיה, בדוק ראשית את מנגנון ההפעלה של הגג אצל חשמלאי רכב טוב.בעיה כזו לא אמורה להיות יקרה לתיקון יתכן שניתן לתקן את המנגנון ויתכן שניתן להחליף למשומש מפירוק /חדגש תלוי במחיר ובתקציב שלך.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אילו ידעתי איך פותחים אותו ידנית הייתי מנסה מההתחלה, ובכל מקרה אני לא רוצה להתעסק במשהו שאני לא בטוח ממנו שחס וחלילה אעשה משהו לא נכון שיגרום לי נזק מיותר. אבל בכל זאת אני אקח את הרכב לבדיקה במוסך כדי לבדוק אם זה באמת שבור וחייבים לחליף או שהבעייה היא יותר פחות רצינית ממה שחשבתי.

kobi.idan2 כתב:
גיר ידני או רגיל?

Seat Leon 2002 1.8 Manual . Subaru B4 2007 2.0 Manual . Kia Sportage 1997 2.0 Manual . Seat Leon 2002 1.6 Manual . Isuzu D-max 2006 3.0-TDI Manual . Skoda Oktavia 2012 1.4-TSI Manual

פורסם

מוסך רון זה מרחק של 3-3.5 שעות נסיעה, אז אני לא חושב שאני אסע עד אליהם, אני אקח את הרכב לבדיקה במוסך קרוב ומקווים לטוב.

תודה בכל מקרה, אני אעדכן בעתיד.

kobi.idan2 כתב:
גיר ידני או רגיל?

• תוכן חדש...