Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות ניסן z350 שנת 2004 קבריולט טיפטרוניק ואיני יודע מהו מחירה.

האם יש משהו שיודע בערך? או לפחות איך אני מברר?

הבנתי שאפשר לעשות הערכת שמאי אצל לוי יצחק אבל זה עולה הרבה כסף, אין לי למה לשלם על זה מפני שאני בסוג של משא ומתן עם בעל הרכב והוא מתעקש שאני יציע מחיר אז אין לי אפילו הערכה בכמה כסף משתלם לקנות אותה.

תודה מראש.

פורסם

בודק אם יש במחירון לוי יצחק:

http://www.winwin.co.il/Cars/Mehiron/Lobby/CarPage.aspx

חפש מודעות באינטרנט של מכונית משנתון דומה או קרוב ומברר עם בעליה כמה הוא רוצה ומקבל אינדיקציה כלשהי למחיר.

יכול להיות שבעל המכונית קורא באתר ויתן לך תשובה גבוהה בכמה עשרות אלפים כי עכשיו הוא בטוח שממש אין לך מושג כמה באמת שווה הרכב.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

להערכתי , אם היה מדובר בדגם הקופה , הרכב היה שווה סביב ה-150 אלף ש"ח (פלוס מינוס 20 אלף , כן אני יודע שזה טווח רחב) .

לפני כמעט כשנה , אותו הרכב שאתה מדבר עליו (ככל הנראה) הוצע למכירה בקרוב ל-200 אלף ש"ח (המוכר טען ששמאי מטעמו העריך את הרכב בקרוב ל-250 אלף ש"ח , לא אימתתי את זה), וזה היה סכום סביר עד טיפה גבוה .

ה-350Z קופה השחורה שנת 2005 שנמכרת אצל אחת מסוכניות הייבוא האישי אינה מדד למחירים , והם דורשים 70 אלף יותר ממה שמגיע להם (ואני אכן מתבסס על הערכת שמאי שנעשתה בחודשים האחרונים לרכב מקביל בנתונים , ואפילו אטרקטיבי יותר מבחינת הגיר הידני שלו ולא האוטומט) .

לגבי דגם הקבריולט , כשמדובר ב-350Z ובייחוד בשנתונים האלו (האמצעיים האלו ומטה מהם) , לא בהכרח צריך להיות הבדל משמעותי במחיר השוק אם בכלל .

הנימוק לכך שאמנם הגג הנפתח עלול לקרוץ יותר לקהל שוק מסויים (אותו הקהל שיסתכל על מוסטנגים ומכוניות בסגנון) , אך הוא יצמצם במידה מסויימת את פלח השוק של חובבי הנהיגה .

עם זאת , בהחלט יתכן ששמאי יעריך את שווי הרכב במידה גבוהה יותר , אני לא אתפלא גם על הערכה של 200 אלף ש"ח .

בזמנו חקרתי היטב את העניין , כאמור כולל מעקב אחר עסקאות שנעשו והערכות שמאי שנתנו .

אגב , רכב כזה לא קונים ולא מבטחים בלי הערכת שמאי .

בברכה ,

גלעד מאנע .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

בקרוב (כנראה) תגיע ה-Z370 בייבוא סדיר ואז כל מי שמוכרים Z350 במחיר מאוד יקר יתחילו לרדת מהעץ.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

יש לך 150K כדי לקנות את הרכב.

עוד כ20K בשנה (ואני מגזים כלפי מטה) כדי להחזיק אותו.

אבל אין לך 1000 ש"ח +- כדי לקבל הערכת שמאי??

לא רציני.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
יש לך 150K כדי לקנות את הרכב.

עוד כ20K בשנה (ואני מגזים כלפי מטה) כדי להחזיק אותו.

אבל אין לך 1000 ש"ח +- כדי לקבל הערכת שמאי??

לא רציני.

עידן

חיים בסרט אח שלו.

• תוכן חדש...