Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני מחפש אתר בחול שאוכל להזמין ממנו בזול ממיר דיגיטלי DVB-T בכדי לקלוט שידורי טלוויזיה ברכב.

אני יודע שאפריל טקליין מוכרים את זה והם המשווקים של המוצר בארץ אבל הם דורשים 1800 שקל.

תודה מראש לכל העוזרים.

פורסם
פורסם

זה מצויין לדעת לעשות חיפוש, רק חבל שכמעט כל הקישורים שיש כאן הם טיונרים גרועים. הטיונר של אפריל טקליין הוא מצויין והקליטה שלו בנסיעה מצויינת. בקיצור על טיונר טוב תאלץ לשלם.

פורסם

יוסי תקן אותי אם אני טועה אבל זה :

http://cgi.ebay.com/Car-Mobile-Digital-TV-Receiver-Box-DVB-T-Tuner-MPEG4-HD_W0QQitemZ320469065999QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item4a9d71e10f

הטיונר של אפריל טקליין לא?

*וניתן למצוא אותו ביותר זול עם חיפוש קל..

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

על פניו זה ניראה כמו הטיונר של אפריל. כל השאר שיש כאן זה זבל. אני לא רואה איפה כאן החיסכון הגדול. תשלם משלוח מיסים והתקנה וכמעט הגעת למחיר שלו בארץ וזה בלי אחריות. האם זה שווה?

פורסם

זה חיסכון של כמה מאות שקלים,

למי שהולך להתקין אצל מתקין וכו', הריי גם ככה הוא מוציא ים כספים

עדיף לו להוציא עוד כמה מאות שקלים ולרכוש את כל הציוד בצורה מסודרת מהמתקין כדי לקבל אחריות כוללת

מי שמתקין לבד בבית הכל, ובאמת מגרד את כל החלקים למערכת מכל מיני מקורות, אולי באמת זה משתלם.

פורסם

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הם לא מפרטים באיזה תדרים הוא תומך ככה שאולי לא יעבוד בישראל בכלל

בנוסף לא בטוח שהקליטה תהיה שווה משהו, עם מקלט בודד ואנטנה מגנטית בשקל

פורסם
על פניו זה ניראה כמו הטיונר של אפריל. כל השאר שיש כאן זה זבל. אני לא רואה איפה כאן החיסכון הגדול. תשלם משלוח מיסים והתקנה וכמעט הגעת למחיר שלו בארץ וזה בלי אחריות. האם זה שווה?

כבר ראיתי את זה בסביבות ה150 דולר כולל משלוח

כולל מיסים זה יוצא פחות מ800 שקל

שזה פחות מחצי מהמחיר של אפריל

נראה לי שווה..

כמובן אם אתה מתקין לבד ( שזה באותה רמה כמו להתקין רדיו דיסק.. )

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

• תוכן חדש...